Monday, May 23, 2011

boleh buat YE ... insyaallahhhhh


salam semua

pagi ini nina & riena bermulalah Ujian ke 2 PKSR .. doakan utk mereka ya
payah betul budak2 nie nak suh ulangkaji pelajaran sblm2 nie.. kena tegur baru buat .. siap galok2 lagi sesama sendiri .. kalau x nangis x per .. last2 ada yg nangis .. nangis sbb akak bantai lahhh hahahah sbb suruh baca buku , dia main2 lakk .. bukannya lama dpt baca mcm nie .. sebelah pagi dan petang je .. bila tiba mlm .. semua sebuk nak tgk tv @ siap2 nak tidur ..

haaa nie dah 2 ari TV akak problem .. bukannye ape .. astro card dah rosak .. tetibeee je chip dia tuu damage .. bila cek2 ngan astro kena tukar baru lak .. tu yg berita2 terkini akak tgk dlm mstar online je .. x dpt tgk melalui tv .. ermmm x der lah budak2 tu kesah sgt hal tv nie .. dah x der kan .. huhuhuhh


 nina & riena di bilik bacaan mereka .. ermm abaikan aje keadaan buku yg berselerak tuu ... pueh suruh kemas , bila kemas .. kemas sekejap je .. huhuhu



semoga mereka berjaya dan boleh buat dengan betul2 Ujian kali ke 2 nie .. banyak tul ujian erkkk dlm setahun ada 3 Ujian sblm peperiksaan besar ujung tahun nie ... huhuhu dah lama akak x sek .. x perasan berapa kali periksa di sek dulu2 .. @ anak akak je periksa mcm tuu sbb mereka sek SJKC ...


ps : pagi2 nie tadi akak duk sebuk ngan preparation makan org UTM ( DDQ ) datang .. sib baik ada officemate ina tolong .. alhamdulillah , siap dah tunggu untuk tgh ari pula .. haaa lepas2 nie leh lah BW :)






Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

31 comments:

  1. gud luck to both of u!!

    ReplyDelete
  2. Berkat doa dan kesabaran seorang ibu, dua orang tu berjaya dalam exam. good luck terutama gambar adik comel bawah sekali yang pandai posing tu.

    ReplyDelete
  3. good luck ye...belajar rajin2..boleh masuk u dan dapat kerja bagus2

    ReplyDelete
  4. Good Luck untuk anak2 kita....

    InsyaAllah mereka boleh buat.

    ReplyDelete
  5. sama la tu..anak2 kite pun periksa jugak minggu ni...

    semoga dpt menjawap dgn tenang...

    ReplyDelete
  6. selamat berjaya utk anak2 akak...rajin diaorg buat ulangkaji

    ReplyDelete
  7. Good luck utk nina & riena..
    buat yg terbaik..
    Insyaallah pasti boleh..

    ReplyDelete
  8. samalah ngan ami n ratu, nak soh study puas paksa, siap kena berleter, baru jalan. gudluck ok

    ReplyDelete
  9. anak saya pon exam gak hr nih...
    smoga semenya berjaya...

    anak2 yg exam, kita parents yg terlebih risau kan kak???? hehehe...

    ReplyDelete
  10. tu la byk ujian sbelum exam betul kan.anak ratu esok start exam.darjah 2.bila soh bace buku...mengeluh manjang.penatla..sakit itu sakit ini.geram.

    ReplyDelete
  11. selamat maju jaya buat anak2 akak

    ReplyDelete
  12. good luck darling darling!! :)

    ReplyDelete
  13. gud luck ye..biasalah ank2..slalu budak yg x study nih terer..pastu sape ank2 yg buat nota lebih2 nih..dia out sikit..hehhehe..sbb dah byk kali jumpe...so,doakan yg terbaik.. ;)

    ReplyDelete
  14. good luck niena dan riena..jwb elok2 tau..smga sukses :) bangga mak nnti ..heehe

    ReplyDelete
  15. gud luck riena..
    smoga bjaya dgn jayanya..insyallah..
    jika berusaha, pasti kejayaan tu milik riena

    ReplyDelete
  16. mak lgi stress dr anak kan...huhu...all de best kak :)

    ReplyDelete
  17. semoga mereka berdua berjaya ya :-)

    ReplyDelete
  18. owh anak akk sek cina eh.hmm yelah byk exam nya kan.moga suksess lah mereka ye. amin.

    ReplyDelete
  19. Gud Luck anak2 berdua...

    ReplyDelete
  20. gud luck utk anak2 akak...mesti kita yg sebagai mak yg neves lebih kan kak?

    ReplyDelete
  21. akak..ni nk jwb soklan akk..hehe..aah sy booking yg air asia buat promo 50% tu..return for 4 adults 1 child = RM500 ++ :D

    ReplyDelete
  22. anak akak pom stat exam gak..kali ni ayah dia handle..

    semoga semua anak kita berjaya deh...

    ReplyDelete
  23. good luck buat anak2 akak.... musim exam dah mula ye...

    ReplyDelete
  24. good luck ye riena dan nina, meja sepah2 skit baru nakmpak rajin heheh.

    ReplyDelete
  25. br lah nmpk rajin klu meja bersepah..muaahaha =P

    ReplyDelete
  26. kak eida x de la bersepah mane pun.. masih tersusun lagi tue.. erm untuk adik berdua good luck ok..

    ReplyDelete
  27. semoga dpt keputusan cemrlang

    ReplyDelete
  28. selamat menjawap dgn jayanya ye ank2...

    ReplyDelete
  29. teringt time jat dulu.jat plg x reti buat kerja atas kerusi.kena baring atas katil je smbil study tau kak.kalau xpenuh 1 katil dgn buku 2 mmg xsah la.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...