Tuesday, May 17, 2011

blog GA & CONTEST sudah ada !


salam semua

haaa dalam diam2 .. makan terhasil lah blog IEDA GA & CONTEST nie .. ekekkeke .. masih panas lagi tuu .. baruuuu sat akak buat kekkeke .. dah x nak letak dah blog personal nie sebagai blog contest @ GA .. nak kumpulkan dlm satu blog kan .. kan .. sepatutnya dah lama akak buat mcm tu kan .. ye dok NANA , LYA , MUNNA & ramai lagi sebenarnya adik2 blogger yg x campurkan blog personal ngan blog GA ..

hermmm harap ia memudahkan akak dan teman2 yg lain nak tgk link2 GA @ CONTEST yg akak sertai .. ermm tapi blog nie boleh mula di gunakan selepas dari tarikh hari ini .. maksudnya selepas dari hari ini .. semua contest & GA adalah dari link blog itu .. haa , mana2 contest dan GA yg akak sertai sebelum2 ini , link nya masih kekal di blog personal sbb x mahu menyusahkan penganjur2 kan .. ye dok ??

ok lahhh , jom kawan2 singgah ramai2 dan jadi FOLLOWER ekekek
lum ada follower lagi tuu .. masih single ! 



hermm bila lahh agaknya akak nak anjurkan GA @ CONTEST kan .. huhuhu nanti lahhh bila dtg seru  , risau pun ada .. takut punn ada ..   kut2 x der yg nak joint  :)





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

27 comments:

  1. SELAMAT B'GA..
    LYA BUKA BLOG GA DR TAHUN 2009 LAGIK.. SBB TIME TU SEMUA GA NK STICKY POST..JADI ENTRI2 PERSONAL BYK TENGGELAM KE BWH...

    JGN LUPA LINK DGN LYA :
    http://fasyafrina.blogspot.com/

    & jgn selalu jenguk blog ga lya sbb lya akn selalu tag k.ieda:-)

    ReplyDelete
  2. awe datang follow blog baru akak :)

    ReplyDelete
  3. akak anjur la cntest..sy akan join nnt =)

    latest entry : Jom Belajar =)

    ReplyDelete
  4. tahniah..dah ade blog baru...

    jap lagi nak sana la...

    ReplyDelete
  5. tahniah dah ada blog baru, nanti akak terjah ye.

    ReplyDelete
  6. tahniah kak!
    dah ada blog GA pulak ye~

    boleh add blog CGL izan
    http://diariummi-contest.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Wah..dh ada blog utk Cobtest & GA..dulu lily pun ada gak blog utk contest..tp dh lama x join mana2 contest..password pun dh lupa dh..

    ReplyDelete
  8. @LYAfrina hahahah lepas nie x terkejar lah akak .. mana nak manage personal dan GA lagie ..

    but I LOIKE !!

    ReplyDelete
  9. @Freaky ekekekek jgn maraaaaaaaaa :))

    ReplyDelete
  10. @aNiS aNiSa ekekek ok2 insyaallah dikk .. doakan akak buka GA nanti :)

    ReplyDelete
  11. @ainnoraini ok2 silakan .. dan terima kasih :))

    ReplyDelete
  12. @Izan Ishak dah siap akak add dah dik :)) thanx dik , jgn lupe taq akak ekekek :))

    ReplyDelete
  13. @LiLy @ MumMyQiStInA oh ya dik .. letak password yg sama je dik .. dan guna gmail yg sama ..senang nak ingat :))

    ReplyDelete
  14. hebat mu!hehehe..

    nak gi jenguk skang gak!

    ReplyDelete
  15. wow..dlam diam2 kebizian tu..siap satu blog khas..

    tapi mmg elok buat blog khas utk GA contes..senang nk rujukkan..lagi pun ieda rajin join seme tu..

    satgi akak pi polo2..hehe

    ReplyDelete
  16. @Kalamhati eekekek jenggah beb .. dasat nie teruja ekekeke :)

    ReplyDelete
  17. @sarah-najwan ye kak .. arinie relax sikit kan .. relaxkan minda dgn blog baru ekekek :)

    ReplyDelete
  18. ingt kan akak buat GA tadi.. hahhahah
    good luck.. hepi blogging ..

    nti jgn lupe follow sy eh.. tq

    ReplyDelete
  19. pasni leh giat GA lagi kan kak...caiyuk2...

    ReplyDelete
  20. bagus juga asing2kan mcm ni kan.. tp saya yg tak aktif join GA ni rasanya tak perlu kot.. he..he.. blog yg ini saya dah follow lama dulu.. nnt saya follow blog baru ieda tu plk yer..

    ReplyDelete
  21. wah!..dah ada bloh tuk CGL ye kak ieda... munna folo sana

    ReplyDelete
  22. cayalah la sis...:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...