Tuesday, May 17, 2011

bila SHA AS bertemu IEDA ..


salam semua

ok .. sebenarnya akak dah plan awal2 lagi nak berjumpa dengan blogger sha as dari KL nie .. dia ada btahu akak nak ke ktn dlm cuti wesak nie .. akak memang teruja sgt lah kan dpt jumpe adik sha as nie .. biasa tuu  kami usik mengusik dlm alam maya je .. sekali nie kita berjumpa .. walau zahrien dan hubby demam .. oleh kerana bukan senang nak jumpe sha as yg kecik molek nie .. akak try juga curi2 kuar ..

Ha .. tapi akak dah maklumkan dgn hubby awal2  .. nak berjumpa kawan dari KL dan dia dah izinkan .. cuma masa tu risau takut zahrien nak ikut .. dia kan demam .. soo awal2 lagi selepas sampai dari kg , akak tidur kan dia lepas bagi makan ubat .. alhamdulillah lepas dia tidur akak ajak 2 anak dara akak tu ikut bersama :)

pic ngader2 taken by riena ..

pic dgn riena .. taken by nina .. posing gediks2 sikit sblm jumpe sha .. jalan masa tuu jem .. x tahulah sha senang nak dpt parking @ tidak ..

akhirnyaaaaaaaaaaaa ... bila dah jumpe tgk lah tuu .. apa yg lucunya ??.. ekekek , bukan apa , dah lah posing kat dlm ECM tuu kan .. ramai lah org duk pandang2 .. sbb yg ambil gambar nie 2 org , hubby sha dan kakak dia .. sibbb baik akak x bawak DSLR akak .. kalau tidak ada lak yg nak tumpang ambil gambar ngan artis kecil molek nie .. ekekkeke :)

sha as yg sgt2 cumei dan akak yg dah tembammm kan kan kann ... huhuhu

sha as dan hubby .. so sweet of u ..

sha as dan riena .. gile keras riena bila di peluk oleh sha mcm nie .. ekekkeke
kata mereka berdua .. " kawan ibu tuu cantik lah ibu .. make up dia punn cantik " .. muhahahahha cukup teliti anak2 akak melihat kawan ibunya .. ekekekek .. 

sayang x dpt jumpa sha lama2 .. akak in hurry sbb risau hubby dan bb kat rumah .. kalau mereka sihat .. sure leh lepak2 sambil minum2 ngan sha lagi .. tapi apa nak buat kan .. keadaan x mengizinkan .. lepas tuu riena dan nina cakap mereka nak makan roti .. lapar katanya .. mana tidak dari kg pukul 1 , x makan apa2 punnn .. so akak singgah di ROTI BOY nie , biar mereka pilih nak makan apa .. :)



muke suke sbb dpt makan ekekeke :) ciannn anak2 ibu nie .. 


ps : akak dpt tahu adik NMO2 ada juga dtg ke KTN , tapi x dpt contact dia .. kata adik sha as dia ke GAMBANG .. huhu kalau tidak leh jumpe jugak kan dik ... :)








Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

29 comments:

  1. Wah Ieda jumpa sha as ya...bestnya...sama2 cute..dua2 pun cantik...selama ni bertemu di alam maya je kan..

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt jumpa rakan blogger.betul tu, dua2 cantik.Sha cute, kakieda ayu.Hampir sama saiz je.

    ReplyDelete
  3. bestnya jumpa rakan blogger... comellah blogger sha tu... kak ieda mantain...

    ReplyDelete
  4. rezeki lg jumpa geng blogger.. best..btambah mesra la lps ni.. cun la dia ni:-)

    ReplyDelete
  5. @noorsafone aah dikk .. best sgt :)

    ReplyDelete
  6. @win@momyShaneQeisha winn nie .. ekekek same saizz ... jauh beza tuu ekekek akak besar jauh huhuhu

    ReplyDelete
  7. @munna hahahha thanx munna .. yes .. blogger sha nie sgt2 cumei .. keciknya mcm izan , fiza dan ena je .. ( ena dan fiza akak bayangkan jee nie ) ekekekek :)

    ReplyDelete
  8. @LYAfrina ye lah dik ... insyaallahhh bila ada yg sudi nak jumpe tuu suatu kelebihan .. selepas ini hubungan bertambah erat :))

    ReplyDelete
  9. akak rasa xpenah singgah kot kat blog sha as ni..hehee

    mmg best jumpa rakan blogger..

    ***ieda..camne ngan open table kita utk geder2 2nd time wes....awkkan YDP..muahahhaaa..kita suh hak 4 org tu pulok yg settingnya..hehe

    ReplyDelete
  10. seronokkan jumpe rakan2 alam maya nikan....

    ReplyDelete
  11. Bestnye dpt jumpa kwn blogger..Cunlah kwn akak ni.. :)

    ReplyDelete
  12. sonot jumpa kwn2 blogger kan..mmg comey Sha As..:)

    ReplyDelete
  13. kak ieda!!! tq sudi bwt n3 ni...tharu sgt2..pujian melambung tggi...x ckup kembang dah sha ni kak.......ahaha...alhamdulillah, mmg rezeki kite nk bjmpe kt kuantan, kebetulan sha pn holiday kt sana...seronok sgt dpt jmpe akak, blogger femes kalah artist nih! ehehe...hope to see u again my dear...sayang akak!

    p/s : sha ni ntah bile nk start update n3 g kuantan, tlalu byk pic la kak....n sha akan update n3 kite dating skali okay...ehehe

    muahs!!!

    ReplyDelete
  14. bestnyer dpt jumpa teman blogger lg..dua2 cantik n comel la kak...rasanya izan pun mcm kak zia,tak pernah singgah blog sha tu,lps ni terjah hehe..

    amboi kak zia,nk suruh kami pulok setting yer geder2 hihi..

    ReplyDelete
  15. @sarah-najwan haa try lah jengguk kak :)

    ps : yerlah kak .. YDP .. adehh akak nie memandaii jee .. :)
    ermm ok gak .. ieda no hal .. suh mereka set nak meeting kat ne .. ieda dan akak ikut je .. :)
    ieda bukan ape ... tgk yg lain2 tuu sebuk kan .. maklumlah diantara 6 org tuu majoriti cikgu ramai ekeke :)

    ReplyDelete
  16. @ainnoraini aah dikk .. sgt2 best :)

    ReplyDelete
  17. @LiLy @ MumMyQiStInA tu lah .. thanx dikk :)

    ermm bila pulak akak dpt jumpe lily nie :))

    ReplyDelete
  18. @Gieyana yes dikk .. she's really cute lady :))

    ReplyDelete
  19. @sha a.s ahahhaha bukan puji lah dikk , cakap yg benarrrr :)) memang cute ape sha nie .. even my princess puji tau ! jelesss ibu dia nie :))

    masa mereka cakap ngan akak yg sha make up cantik kan .. si riena siap cakap " alaa ibu punn make up cantik ape " ahahhahah ayat cover takut ibu marah muhahahah :))

    ok cepat2 update dik .. nak curi2 pic2 yg cantik dari camera sha pula :)

    hope to see u again dear .. insyaallahh :)

    ReplyDelete
  20. pandai anak akak komen mekap sha ehhh, agaknya kalau anak2 agak jumpa saya sure kata. "kawan ibu comot la, mekap pun huru hara"

    heheh gurau je. tapi mmg saya comot pun(malas mekap sama).

    eh citer paal diri sendri plak. ampunnnnn.

    ReplyDelete
  21. bestnya jumpe blogger..comelnya kwn blogger akak tu..akka pun cntiklah...mana ade tembam....kurus jer sy tgk...

    ReplyDelete
  22. thank you for ur compliment of all. i appreciate it. to anyone who is willing to exchange links with me, i am very pleased.

    i am just an ordinary blogger, is not comparable to the Ieda .. :)

    ReplyDelete
  23. @~izan~ ahhahahha silakan dikkk cepat2 setting mana nak meeting dan gather2 2nd ediition !!

    ReplyDelete
  24. @A D I A ish mcm tu pulak .. rasanya kalau yg cantik tuu dia x segan2 nak cakap ngan ibu dia :) tapi kalau x cantik @ hodoh biasanya anak2 akak akan senyap je .. insyaallah mereka dah di ajar .. :)

    alahh adia comot2 ke ?? akak tgk ok je dlm pic2 kat blog tuu .. ekekke tak kan lah kannn .. kalau jumpe sape2 kenalah ada secalit bedak di pipi .. ye dok ??

    ReplyDelete
  25. @Softtouch [Hanim] tulah she's cute kan :)
    huhuh dah tembam sikit tuu dikk lum nampak kat muke koot huhuh

    ReplyDelete
  26. @sha a.s ekekek mana ada comparable nie sha .. huuhu kita semua same je .. :)

    ReplyDelete
  27. wahh sgt2 comel...ayu lak tu.kak ieda bila nak jmp saya lak?hehe

    ReplyDelete
  28. wah.. sonotnya dapat jmpa kawan blogger... nanti kita jumpa pulak ye kak ieda, jumpa kat umah akak, leh makan masakan akak yang nampak sedap tu..... hehe

    ReplyDelete
  29. akak!!!!!! sentap tau bergambar ngan sya!! huhuhuhu...... mencik!!!!!!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...