Wednesday, May 4, 2011

bila mereka DARAH DIRAJA


salam semua

mcm x percaya kan .. kalau dah keturunan raja tuu ..mana2 pun x kan lari iras2 wajah tuu 

moh layan pic2 nie .. punya sejarah tersendiri :))

Prince William

Clearly he’s no pretender to the throne: Prince William’s regal bearing can be traced back to his 14th-century ancestor King Edward I, making the 28-year-old royal even more of a shoo-in as future King of England.
 

 Princess Beatrice

You thought that Beatrice looked like her dad – think again! It turns out that 22-year-old daughter of Prince Andrew and Sarah Ferguson bears an uncanny resemblance to her great-great-great-great-grandmother Queen Victoria.

Prince Charles

Yes, Prince Charles is a dead ringer for Edward VII, who owned the title of Prince of Wales before ascending the throne in 1901.
 

Lord Freddie Windsor

He is 37th in line to the throne,so the chances that Freddie Windsor will get his crowning moment are about as bad as those of his ancestor Louis Frederick, Prince of Wales. His ancestor died at the young age of 44 with none of his political ambitions ever fulfilled.


Prince Michael of Kent

A cousin of Queen Elizabeth II and Freddie’s dad, Prince Michael of Kent has the bearing – along with the full beard! – of his granddad, King George V, who ruled the United Kingdom through the First World War until his death in 1936.


Princess Eugenie

Prince Andrew and Fergie’s younger daughter would make the late Queen Mum proud! The 21-year-old shares great-great-granny’s soulful eyes, full lips and even her face shape!

Queen Elizabeth II

Queen Elizabeth II must have been a favorite of her granny, Queen Mary. The British monarch bears a remarkable likeness to the Queen consort, who saw both her beloved son King George VI and granddaughter Elizabeth ascend the throne before her death in 1953.

Prince Harry

Guess who else bears a striking likeness to Queen Mary? Everyones favorite eligible royal bachelor Prince Harry, whose red hair and blue eyes were clearly passed down from his great-great-grandmother.


Prince Edward

Long live the king (George VI) in Prince Edward! Queen Elizabeth II’s youngest son is indeed a natty 21st-century version of his grandfather, with his thoughtful gaze and his deep-set eyes.

Lady Louise Windsor

Even at age 6 (in 2009), Prince Edward’s little girl is a mini-me of her very famous granny, Queen Elizabeth II, who was quite the cherubic 4-year-old in a photo taken in 1930

sources:
wikipedia.org
People magazine



39 comments:

  1. acuan yg sama kan..
    hihi..

    nak i review blog u?..
    meh baca new entry meh..
    :)

    ReplyDelete
  2. hurmm...tapi naper rambut william makin menipis??dah tak ensem dah

    ReplyDelete
  3. uhuhuhu! 7 keturunan rupe tak ilang kan :)

    ReplyDelete
  4. mmg sebijik..kuat betol gen keturunan diaorang tu..

    ReplyDelete
  5. sgt menarik info ni. thank you for sharing. ^_^

    ReplyDelete
  6. untung depa dilahirkan darah diraja kann..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. kata keturunan
    tak lari mana lah kan

    ReplyDelete
  9. ha ah memang sama la...saling tak tumpah..satu keturunan kan...kot mana pun memang tak lari..:P

    ReplyDelete
  10. mcm kelahiran semula pulak...muka lebih kurg je yg dulu n skrg...

    ReplyDelete
  11. aah kan kak.myb tu mmg genetik drh dorg kot...akk nk share boleh x?nice lah.

    ReplyDelete
  12. lebih kurang sama jer kan.. :)

    ReplyDelete
  13. yelah..lebih kurang sama.
    nice n3

    ReplyDelete
  14. haha..sejibik btul muka diorg...yelah..mana nak lari kalau dah mmg 1 keturunan..:)

    ReplyDelete
  15. kalo ada yg serupa mcm raja..adakah kita keturunan mereka? ehehehhe...pelanduk dua serupa la kan kalo gitu....

    ReplyDelete
  16. betullah ada persamaan muka diaorg semua...

    ReplyDelete
  17. uishh...darahh keturunan masih kuat..

    sis..

    nie my email

    lalink7@yahoo.com

    sis add saye yer? nnt kite borak pasal readmore tue..maaf la msj sis aritu xdpt balas sbb kekangan masa =( maaf sesangatt..

    ReplyDelete
  18. yang lain2 tu nampak ada iras & sama, kecuali william... pada mata saya la kak... saya rasa mata, hidung & bibir willianm (air muka dia pon) iras Lady Diana, betul tak kak?

    ReplyDelete
  19. cik mot ~ hahahahh aah kan .. dah membotak dahhh dik :))

    ReplyDelete
  20. nard ~ adik nak review , akak kena baca blog dulu ehhh ?? ...

    ReplyDelete
  21. ieda ~ ha tulah .. semua mcm copy paste jee :)

    ReplyDelete
  22. normaliza ~ kan kan kan semua sepesen je :)

    ReplyDelete
  23. bain ~ u are welcome dik :)

    mammy haraz ~ tu lah dah takdir huhuh

    ReplyDelete
  24. nana ~ tu lah darah diraja tu kuat kan :)

    kancil ~ kalau di mesia x sgt akak rase , kecuali pahang .. pahang punye anak beranak semua sepesen je yg akak perasan ..

    ReplyDelete
  25. sha ~ ha tu lah .. copy paste je kan dik :)

    rara ~ silakan dik .. sharing2 no hal punye :))

    lily ~ yes .. lebih kurang sama .. mcm copy paste .. nak2 yg last sekali tuu :)

    ReplyDelete
  26. wida ~ ha tu lah .. sama je kan

    nora ~ ekekek tu lah

    ReplyDelete
  27. munna ~ ekekek kan kan kann .. mcm kembar je mereka nie kan :)

    ReplyDelete
  28. lalink ~ haaa ada pun adik .. akak ingatkan x dpt email akak tuu .. huhuh :)

    ok2 dik akak add adik dlm ym .. nanti kita chat ya :)
    thanx dikkk ...

    ReplyDelete
  29. maira ~ yes dik .. dia lebih ke darah lady D .. sbb yg lain tuu masih ada darah raja , mereka kawin dgn sama darah ..
    tapi william , lady D dari keturunan org biasa2 ..

    dia handsome iras jelita ibunya .. kalau ikut charles , x laluuu huhuh

    ReplyDelete
  30. cube akak perhatikan muke akak macam isteri agong yang mane????

    ReplyDelete
  31. Uitt sebijik sejibon la muka diorang ni kan..haha

    ReplyDelete
  32. subhanallah..
    yg ptera ats skali tu
    la nmpak pling iras..kuasa Allah~

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  34. Qis ~ cube perhatikan wajah akak mcm agong yang mana ????
    ekekekek biar benar dik .. ekekke
    geli ati akak nie ...

    ReplyDelete
  35. adinda ~ sihat dikk :)

    ReplyDelete
  36. mek ~ hahahhah aah kan .. memang copy paste :)

    ReplyDelete
  37. ahsfantasy ~ tu lah .. tapi akak rasa william lebih mirip mendiang ibunya lady D kan kan kan :))

    ReplyDelete
  38. isteri agong la kakak sayang...isteri agong yang mane???

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...