Sunday, May 15, 2011

bila AYAH dan BB sakit huhuhu

  
salam semua

huhuuh cuti ujung minggu akak kali ini not in gud situation lah ... lepas hari jumaat akak dan sabriena demam .. sabtu dan ahad hubby dan zahrien pula demam ... huhuhuh sungguhhh x berdaya akak dibuatnya .. 

dengan akak yg baru kebah demam .. menyambut pula hubby yg demam urat dari hari sabtu .. lepas tuu petang ahad zahrien pula yg demam .. ya allahhhhh bertimpa2 dugaan .. 3 kali akak ke klinik yg sama .. sampai Dr dah kenal akak dan anak2 ..

 zahrien dlm keadaan yg kepenatan ... sebenarnya dia dah kena demam sebelum ini , oleh kerana antibiotik yg dia dpt x minum habis .. tu yg demam kembali menyingah huhuhu ...
 
 zahrien yg meragam nak tidur luar .. masa nie akak di umah mak akak di kg .. akak balik kg sebab bawa hubby akak berurut ..

setiap kali hubby akak demam .. dia selalu sakit2 urat .. bisa .. tu yg akak bawa dia pergi berurut di kg ... huhuhu kat ktn nie akak x tahu dimana ...



ps : nanti nak update jumpe blogger comel dan cunnns dari KL tau .. nak tahu siapa ?? hahhhahah tunggu next entry yaaaaaa :))



Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

54 comments:

  1. kesiannya..sure ieda penat kan..
    semoga dorang cepat sembuh..pengorbanan seorang isteri dan ibu...besar pahalanya kan!

    waah!tak sabarnya nak tauuuu!

    ReplyDelete
  2. musim skrg rmai yg demam
    kat rumah akak mek sarah sejak ari jemaat gak..demam dan kebah..

    alhamdulillah da ok..

    semoga suami dan anak awk cepat baik dess...

    kalu da sihat..kene minum byk air skrg..panas sgt kat luar tuu..

    ReplyDelete
  3. @sarah-najwan tu lah kak .. huhuhu sedih kan , nak2 zahrien tuu dah banyak kali jugak dia demam .. dan hubby tuu selalu sgt bisa2 bdn huu

    ReplyDelete
  4. @Kalamhati tu lah huhuhu , thanx wan .. susah hati ibu nie tuhan je tahu .. diri sendiri sakit x kesah sgt .. still boeh buat kerja2 rumah :(

    ReplyDelete
  5. siannyer...melepek demam!moga cpt sht.

    ReplyDelete
  6. akak.. dah jadi tu.. haarap akak n family cpt sembuh.. dan jaga kshtn!! :)

    ReplyDelete
  7. @Lydia Miza(Aidyl Azim) thanx dik .. harap2 mcm tu lah .. x daya tgk huhuh

    ReplyDelete
  8. @saffa hamzah yes dik ... dah jadi .. thanx a lots dik sbb x kedekut ilmu ituu .. suke sgt2 .. I need another help from u :) ..

    thanx , doakan ya :)) nice knowing uu dear !!

    ReplyDelete
  9. kesiannya...semoga cepat sembuh ye kak

    ReplyDelete
  10. semoga semua cepat sembuh kak..musim skrg ni kan..izan sgt takot kalau izan yg demam sampai tak bgn sebab nanti siapa nak jaga anak2 huhu..

    ReplyDelete
  11. ermm..akak yg pasal google nak delete 2..yg fatin faham..diorg hanya akan delete akaun google yg xactive dr 2007...yg diorg hebh skrg ni..ada org cakp diorg slh tfsir..fatin pun xtau mana kebenaran nya!! so utk menjmin keselmtn akak tukar ja la :)

    ReplyDelete
  12. semoga mereka semua akan sembuh seperti sediakala ya! bila demam memang rasa lemah sangat la badan, sedih jadinya, huhu

    ReplyDelete
  13. @Nur Hawa Mohd Zin tkasih dikk doa2kan huhu skrg nie semua dah tidur :)

    ReplyDelete
  14. @~izan~ yerlah izan .. izan lagilah pulak .. hubby jauh .. akak harap izan dijauhkan dari demam nie huhuh

    ReplyDelete
  15. @fatin hanani yes dikk mula tuu x paham .. skrg aka dah paham dah .. & gud news akak dah tukar :))

    ReplyDelete
  16. @Dinas Aldi huhuh tulah dinas .. skrg nie anak yg sulung je lagi belum demam .. tgh standby je nie huhuhu

    ReplyDelete
  17. samalah kita kak , amy dan hubby pun baru baik demam...

    ReplyDelete
  18. kesiannya zahrien dan abah dia demam..skrg ni musim kak sebab cuaca agaknya...family munna di serang cherry berry dan muntah2 je...

    ReplyDelete
  19. hmm moga bb n hubby akk cepat sembuh ye.akk sabar eh =)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum

    demam ni mcm berjangkit2 kan akak.. moga hubby n anak akak cepat sembuh.. jng risau ya..

    ReplyDelete
  21. sekarang ni musim org sakit la...demam la..selsema..mungkin sebab cuaca kot...

    moga dua2 hero tu cepat sembut ye...

    ReplyDelete
  22. alahai siannya akak n family..semoga semuanya sembuh sepertisediakala yer..

    ReplyDelete
  23. semoga zahrain and hubby akak cepat sembuh yer

    ReplyDelete
  24. salam kak ieda...
    rindu la...

    dah lama tak dtg sini...

    akak sehat?

    ReplyDelete
  25. Ciannya zahrien ngan suami ieda sakit. biasalah musim panas ni penyakit banyak yang singgah.anak akak yang perempuan tu pun deman ngan batuk dah 3 hari. risau kalau cam ni. Semoga dorang cepat sihat ye.

    ReplyDelete
  26. musim sekarang kot akak.apa2 pun bnyk bersbar eh. :)

    ReplyDelete
  27. alihai kecian nya sis..mesti agak penat cikip deman n penat..:0

    ReplyDelete
  28. ciannya..skrg nie musin byk penyakit..macam2 leh jadi..sabar la kak..

    ReplyDelete
  29. skrg nih musim tak menentu...
    saya pon hr nih rasa perit jer tekak...
    mcm nak demam pon yer gak...
    huhu...

    ReplyDelete
  30. ala ciannye...maaf lama tak jln2 Qis g kursus..semlm baru balik...

    ReplyDelete
  31. hai kak ieda..apa khabar..
    alahai kesiannya tgk..moga mereka segera sembuh ye

    ReplyDelete
  32. kami doakan hubby dan anak akak cepat sembuh ya..semoga kalian senantiasa dirahmati Allah SWT

    ReplyDelete
  33. rata-rata kan lelaki mmg slalu saket urat... mgkn kerja berat...apapun semoga akak diberi kesabaran yg tinggi dan diberkati Allah selalu....

    akak cepat2 sembuh ya

    ReplyDelete
  34. dlm family ni kalau demam pasti jangkit2...

    nnt amik award ni ye ieda.

    http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/05/best-friend-award.html

    ReplyDelete
  35. Sama laa.. skrg nie..pun tak berapa nak sihat..lagik.. Kesian kan kalau budak2 nie demam.. Moga cepat sembuh kedua2nyaa..yer..

    ReplyDelete
  36. @Amy Syaquena oh ya ke dik .. nie akak el pula tlg tgkkkan mereka .. kalau tinggal .. siapa nak masak kan dan bagi makan ubat kan huhuhu

    ReplyDelete
  37. @munna oh ya munna .. uhuhu cirit birit lagilah sakit dik .. minta dijauhkan .. hope family munna leh recover balik .. amin

    ReplyDelete
  38. @rara pinkmafia thanx dikk . doakan ya .. tinggal amanina sahaj lagi yg x kena demam layie ..

    ReplyDelete
  39. @MaizaC'Joe oh thanx dear .. aah nie kes berjangkit dari zahrien juga .. nie dia kena kali kedua huhuhu

    ReplyDelete
  40. @ainnoraini huhuh aah lah dik .. skrg semua .. mana2 demam .. kena minum banyak air .. akak ok lah , si keik tuu payah sgt2 uhuhu

    ReplyDelete
  41. @Softtouch [Hanim] thanx dear .. harap2 mcm tu lahhh .. mereka demam .. akak yg x kerja susah hati .. :(

    ReplyDelete
  42. @white rose alhamdulillah akak baru baik demam .. miss u to dear .. take care :)

    ReplyDelete
  43. @Cik Ina Do do Cheng yelah kak .. nak tinggalkan dua2 lelaki .. nak gi kerja hubby siap cakap , x yah lah kerja .. abang x daya nie .. huhuh mcm mana , semua kena kita bekorban huhuh

    ReplyDelete
  44. @miss epa thanx dik .. aah musim skrg nie cuaca teruk sgt huhuh

    ReplyDelete
  45. @bunga ya dik .. bila semua demam .. yg penat sudah pastinya akak lah :(

    ReplyDelete
  46. @Zue AnnaLeeya dik minum air masak banyak2 .. akak nie recover cepat sbb akak minum air banyak kuut .. huhuh take care dear ..

    ReplyDelete
  47. @sahromnasrudin terima kasih .. semoga doa dimakbulkan ..

    ReplyDelete
  48. @nadia ar-rumaisha tulah nadia .. kebetulan hubby akak nie kerja bidang besi kan .. bila dia demam habis satu bdan jadi jem x leh gerak .. sakit belakang yg amat sgt .. huhuh x tahulah org boleh paham atau tidak huhuh

    ReplyDelete
  49. @Yan tulah .. oh ya .. thanx yan :)

    ReplyDelete
  50. @Rinna thanx rinna , doakan ya ...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...