Monday, May 9, 2011

belum terlambat " Happy Mothers Day "


salam semua

 windu rasanya .. 2 hari x online .. balik kg , x sedar bulan ini kita menyambut hari IBU rupanya .. :))

alhamdulillah sehingga ke hari ini akak bersyukur kepada allah , menjadi anak , isteri dan ibu kepada anak2 akak , walau banyak dugaan dan cabaran yg mendatang .. berkat kesabaran dan kekuatan dlm diri .. kita semua dapat hadapi dengan tenang dan redha .. kesemua itu diharap dapat kita teruskan dalam menghadapi hari2 yg mendatang ini ..

rasanya belum terlambat utk akak mengucapkan SELAMAT HARI IBU buat ibunda tersayang KHAIRIAH BINTI ABDULLAH , nenda tercinta BADARIAH BINTI ABDULLAH .. semoga mereka terus dipanjangkan umur untuk meneruskan kehidupan dan mendapat keredhaan dari allah selamanya




Jom Baca Lagi ..



dan kepada semua ibu - ibu , bakal ibu di alam maya ini 
terimalah kad yg tidak seberapa dari akak .. bukan buat sendiri tapi mr google yg tolong carikan :)


semoga kita dapat menjadi IBU yang TERBAIK buat keluarga kita ... aminnnnn


ps : oh ya hari ini rasa segar semacam .. kenapa ?? entoh .. ekekke mgkin sbb akak puasa kuuut :))


Jom Jana Pendapatan dengan Klik HEARTBEAT

22 comments:

  1. selamat hr ibu ya kak..
    terlambat sehari..
    tapi takpelah..hr ibu dirai hari2..hehe

    ReplyDelete
  2. happy mother's day kak ieda! kak, psl sha n hubby g kuantan tu kn, kalau nk jmpe hr sabtu ok jer...sbb sabtu je akak free kn?

    ReplyDelete
  3. selamat hari ibu untuk akk jugak =)

    ReplyDelete
  4. happy mother's day sis
    moga kita jadi ibu yang terbaik buat permata hati kita..
    and
    stay vogue yerk mama

    ReplyDelete
  5. Happy mothers day beb...ko ibu terbaek...

    ReplyDelete
  6. Happy mothers day beb...ko ibu terbaek...

    ReplyDelete
  7. happy mothers day sis..semoga mjadi ibu yg terbaik di dunia &akhirat..

    ReplyDelete
  8. sangat indah sebenarnya bila kite menjadi seorang ibu...selamat hari ibu kak...

    ReplyDelete
  9. hepy mothers day kak ;)

    ReplyDelete
  10. selamat hari ibu gak kak ieda.. =)

    ReplyDelete
  11. sha as ~ aah dik .. sebelah petang2 gitu lepas2 zuhur .. haa nanti calling2 ok :)

    ReplyDelete
  12. happy mothers day yer :)

    ReplyDelete
  13. hari-hari adalah hari ibu jadi tak da masalah lambat wish :)

    ReplyDelete
  14. SEMUA ~ tkasih semua ..
    semoga kita boleh menjadi anak dan IBU yg terbaik sehingga ke hujung nyawa kita :) muah .. muah .. muah :))

    ReplyDelete
  15. selamat hari ibu juga buat kak ieda...

    ReplyDelete
  16. selamat hari ibu jugak..
    xkisah lewat ke tak..
    setiap hari ialah hari ibu...

    ReplyDelete
  17. kak zea & munna ~ thanx alots also .. semoga kita sama2 jadi ibu yg terbaik kan :))

    ReplyDelete
  18. heppy mothers day kak...

    ReplyDelete
  19. hehehe walaupun eden dah lambek, nak jugak wish selamat hari ibu kat ieda hehehehe :))

    ReplyDelete
  20. selamat hari ibu kak ieda :)

    ReplyDelete
  21. slmt hri ibu jugek yee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...