Tuesday, May 3, 2011

bakal PENGANTIN ! .. cepat2 yg mana satu PILIHANMU


salam semua

uhuhuh dah rambang mata .. kalau di beri pilhan nak cuba semua .. 
cantik2 semua .. merah itu GARANG kan ! but itss really great ! 
jom kita cuci2 mata petang nie dehhhhhh :))
 
  




















 apa lagi bakal2 pengantin .. dah ada idea nak cari baju utk majlis potong kek mcm mana .. haaaa pilih sahaja .. ekekekek janji kita ikut cara kita ... mana yg sesuai dan  adjust2 utk tutup aurat kita :))

ps : tgh gigih BW walau tenet slowwwwwwwww ya ampunnn ! .. suke .. suke... suke .. :))

32 comments:

  1. wow!!!!!!!!!!!......cantik lah..merah itu menawan n tertawan....hhehehhe

    ReplyDelete
  2. cantiknyerrrr....tergoda i..nasiblah dah sanding..agak2 klu sanding kat tawau pilih bju2 mcm nie ok gak kan?hehehehe...sambil kenyit2 mata kat hubby :)

    ReplyDelete
  3. nak white color macam Duchess of Wales punyer..ekeke..berangan sat

    ReplyDelete
  4. wah!...cantik lah warna ni... mmg yg cukup berani je nak pakai kaler ni masa kahwin

    ReplyDelete
  5. seme cantik
    tp seme terdedah hehe

    ReplyDelete
  6. cantik sgt la..yg dah kawen ni pun rasa teruja nak sanding lagi. suka sgt yg no. 3 tu...

    ReplyDelete
  7. SKARANG TEMA MERAH SEDANG HOTSSSS

    ReplyDelete
  8. semua gojes okkaayy~~~~

    tp Sha dah jd pengantin basi....ekekeke

    ReplyDelete
  9. i like merah hitam..time kawin pun merah hitan..tapi tak pakai gaun..tak sangup kak ieda nak pakai..dah la kembang bermangkuk..dasyat klu pakai...

    ReplyDelete
  10. alexa ~ huhuhu ada satu yg mcm duches of waless .. yg merah baldu tuu dik ..
    akak duk tenung lama2 .. bayangkan duk sebelah william .. huhuhu

    seyes lepas majlis kawin dia kan , akak adore sgt william .. mcm x caya dia kawin kate tuu .. she's soo lucky lady lah dikkk huhuhhu

    ReplyDelete
  11. jat suka merah putih.hihi.

    ReplyDelete
  12. wah memang santek, nasib baik eden dah kawen hihihi

    eh lupe lak salam perkenalan juga kak :))

    saye duduk kat putrajaya kak :)

    ReplyDelete
  13. seme baju ni mmg ngam dan sesuai utk badan akak yg slim mlim ni..wakakakkakakaak..

    ReplyDelete
  14. kenapa semua merah?
    kaler favret akak eh?

    ReplyDelete
  15. h4n3 ~ bukan ... bukan .. tapi sukeee tgk ;)

    ReplyDelete
  16. kak zea ~ erghhhh nyampahhh ai !!! ekekekek

    ReplyDelete
  17. mapiau ~ tulah kann .. aka duk berangan jugak nie .. pakai gaun2 nie berdiri sebelah william :)

    ReplyDelete
  18. jat ~ yes dikk same ngan akak .. klasss gituu kan :)

    ReplyDelete
  19. balqis ~ ekekek akak masa kawin sempat pakai gaun .. rasa cam tuu lah 1st & last pakai ekkeke :)

    ReplyDelete
  20. Bakal pengantin suka yg 1st tu.. tapi yg lain2 pun cantik jugak..
    huaaa.. LC sewa gown warna putih je.. xde color merah2 ni.. waaaa cantiknye..

    ReplyDelete
  21. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................nak semua kak!!!!! teruja gile

    ReplyDelete
  22. huahuahuaa!!kalu sy ni maunya tak masuk nak sarung ni ieda..hehehe

    ReplyDelete
  23. cantiknyer.....suke merah hitam...aritue dah pg serve merah hitam...hehehe

    ReplyDelete
  24. merah dan hitam cantik.terserlah.

    ReplyDelete
  25. cantik cantiknya! mama suka yg design merah putih tuh

    ReplyDelete
  26. cantik.. tp cekcinya... uhuhu..
    yg 2nd last pic tu ok la kali nak sangat pakai dalam versi bertudung.. sopan sikit la kut kan kak..eheheh...verangan lagikkk lah dak ena ni.. ;P

    ReplyDelete
  27. cantik tapi pesyen tak cukup kain semua kak... huhu... bawah bukan main tutup yg atas lak...walla...

    ReplyDelete
  28. merahh itu howwtttttt

    ReplyDelete
  29. time Qis kawin gaun termasuk dlm pakej..tapi TAK SANGUPPPPPPPPPP..huhuh

    ReplyDelete
  30. cantek yerrr dress2 tuh~ huaaaaa

    ReplyDelete
  31. rambang mata tengok..

    ReplyDelete
  32. cantik2....
    tp kalo orang kampung cam saya ni pakai camni...maunya ayah suh duk dlm bilik je hehe...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...