Monday, May 2, 2011

GEGAR blogger ktn PART II - akhirnya sampai jua


 salam semua

ok2 .. ramai geng blogger ktn x sabar nak tgk pic nie .. kita smbung layie ..
lepas beberapa minit .. kak zea , jaja dan wan sampai .. alhamdulillahhh seyes happy sgt masa tuu sbb duk tgk2 manaaaalah deme2 nie kan .. tak kan akak sorang2 jer .. siap anak2 leh cakap " ibu , mana kawan2 ibu .. kalau mereka x dtg .. kita makan je lah " muhahahhha sbb mereka dah lapoor sebenarnya .. tgh ari x makan kannn :) kena ikat perut tgh ari tuu ekekek

ok2 .. bila semua tu dah sampai .. mula2 kami amik port disini tapi lepas kak zua cakap x best duk sini .. maka kami pun beralih tempat ... yg lebih lapang utk siapa2 lagi yang akan dtg senang nampak kami .. :)
ok lah moh layan pic ...

oh ya .. kak zea , zue , jaja , wan & izan.. bagi email add dehhh leh akak emailkan pada uolss pic2 dari nikon akak nie  .. ok :))

 
wan aka kalam hati , kak zea aka sarah najwan dan adik jaja aka JaJa'Z 








 kak sarah , ieda , anak buah dan adik wan & jaja 


 menu2 nyaaaaaaaaaaaa .. port luck kami petang tuu ...

 murtabak dari akak 

 puding yg hebat ! dari kak zua .. anak2 akak x habis2 cakap sedapp ... akak conpermm nak order nie ekekek

 mee hun goreng tomyam dari adik jaja .. ermm memang hebat sbb hubby akak puji dik !


 pechal @ rojak dari kak zua .. wan bawak dadih , tapi x der pulak dlm pic nie .. sorry wan .. ieda x perasan lahhh ampunnnnnn


 haaaaaaa masa adik zue dan izan baru sampai .. adik zue bawak perlbagai jenis kuih & adik izan bawak kek dari SR uuuuuuuu :) 

 izan , anak2 dan adiknya ..

 zue & anak

haaaaa tgk tuu .. siapa yg nak buka kek nie .. kalau bukan akak ekekekek .. nampak sgt akak nie terlebey xcited ekekekke .. yerlah kann .. sbb kek nie izan cakap choc indulgence , soo memang x leh simpan lama ... tu yang cepat2 buka untuk di makan .... :)

end part II
( jgn bosan pula menantikan entry2 gader2 kami nie .. penat kena edit sikit pic2 nie ..  akak gigih nie )


30 comments:

  1. akak,nie email : izanygcute@gmail.com

    izan pun dh update..semua skali harung hehe,ada gmbr dari kak wan gak...tp nk jugak gmbr2 dr camera power akak hehe...

    ReplyDelete
  2. tmbh lg komen hehe.. best2,ada gmbr dari mula2..izan tak byk gmbr sgt kak,excited dok borak2 smpai lupa nak snap2 =D tp makanan memang bestttt,siap tapau tu hehe

    ReplyDelete
  3. izan ~ akak ontheway email kan izan pic2 izan tuu .. hope ada sampai ekeke :)

    tulah akak pun mcm x lalu nak makan sbb duk best bual2 kan .. sebenarnya agak kenyang sbb xcited tuu dah kalahkan laporrr ekekek :)

    ReplyDelete
  4. Wah... banyaknya menu..best2 pula tu...

    ReplyDelete
  5. adusss jeles2...nanti buat 2nd gader lak ek kak ieda hehe

    ReplyDelete
  6. yeah itu dia..part 2 dh mai dah..hehe

    saya tgh edit2 gamba lagi..hehe baca yg ieda dulu la..hehe best!!

    emel sy: wann779@streamyx.com / ntiey2000@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. ni email jaja
    sariza_bakar_2006@yahoo.com

    kak..nama kak sarah najwan tu kak zia kak...bukan kak zua..hehhehe

    ReplyDelete
  8. oo ini lah blogger2 kuantan yer..

    *luas sikit mata memandang..akk guna 2column..suka :-)

    ReplyDelete
  9. adeh kak.. saya terliur tgk menu2.. semua nampak sedap... lapar ni ;)

    ReplyDelete
  10. amirah ~ ekekek nanti kita gather2 , kita makan lagi dik .. kali nie mirrah boleh turun ktn tak ?? jalan2 :)

    ReplyDelete
  11. farra ~ tulah dik .. senang mcm nie .. x yah adjust2 pic dah huhu .. besar dan terang mata memandang :)

    kebetulan pic guna nikon .. adik akak dah pulangkan .. minggu depan dia nak gune lak .. huhuh

    ReplyDelete
  12. jaja ~ ekkeke akak dah tukar dah dik .. lupeeee :)
    akak dah ontheway nak email nie .. tungguuuuu :))

    ReplyDelete
  13. wan ~ ok2 .. nanti btahu ya ..
    ps : tgh email nie ..:))

    ReplyDelete
  14. lina ~ tulah .. nanti plan gather2 ke 2 , lina kena joint tau :)

    ReplyDelete
  15. munna ~ ekekek semua hasil kerja tangan mak2 bonda blogger ekekke :)

    ReplyDelete
  16. waahhhhh bestnye, dpt dating camni, meriah suasana, makanan pun mmg nampak sedap2 belaka

    ReplyDelete
  17. mamasyaza ~ tu lah kak .. sgt2 meriah kak .. alhamdulillah dpt kenal2 rapat layie .. seronok :))

    ReplyDelete
  18. wah best nye gader2...mesti ade je cerita yg menarik...klu dekat mmg nak tumpang sekaki...

    ReplyDelete
  19. zatil ~ tulah dik .. meriah sgt2 nie .. moh layan pic lagi dikk :)

    ReplyDelete
  20. bestnya buat port luck..

    ReplyDelete
  21. nice pictlah kak...

    ReplyDelete
  22. mencikkkk.... gambo kita kt pondok tuh xde... sob sob....
    akak... nnti emel gambar2 kt kamera akak tuh yer...

    annaleeya000408@gmail.com

    mmg gempak semlm... tak puas rasanya chit chat... lenkali kita geder2 lagi tau....

    ReplyDelete
  23. Bestnya ieda dapat berjimba-jimba ngan rakan blogger.pecal rojak, kecur air liur petang ni.

    ReplyDelete
  24. wida ~ bolehlahh dikk nie je cara nak eratkan hubungan :)

    ReplyDelete
  25. zura ~ thanx dik :)

    ReplyDelete
  26. zue ~ tulah x puas kan .. :)

    ReplyDelete
  27. CIMDDC ~ ekekek tulah kak .. tu blogger zia akak sarah najwan kak yg buat :) sedapp kak sbb ada mempelam :))

    ReplyDelete
  28. ieda..akak pi KL smlm..ni baru tgk gambar havoc gegar ni..akak suka weh...

    nak gak gmbr ni emel deh..hehe

    ReplyDelete
  29. bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...