Thursday, May 19, 2011

Akhirnya MERANA - payudara terbesar


salam semua

huhuhuh seram bila tgk .. x menghairahkan pun ..
sama2 kita renungkan dan jadikan ikhtibar 

Perempuan Payudara Terbesar di Dunia Berjuang Untuk Hidup



Houston, Sheyla Hershey, model asal Brazil yang disahkan sebagai pemilik payudara terbesar di dunia. Tapi saat ini ia harus berjuang agar bisa mempertahankan hidupnya akibat komplikasi yang diderita.Hershey telah 30 kali menjalani operasi plastik untuk pembesaran payudara. Namun setelah ditemukan adanya infeksi Staph yang berat di kedua payudaranya, dokter terpaksa harus melakukan operasi untuk mengeluarkan implan di payudaranya.

Dengan mengeluarkan implan yang di payudaranya, dan ada kemungkinan payudara perempuan berusia 30 tahun ini juga akan diangkat. Hal ini diberitahu oleh doktor yg khawatir infeksi yang ada akan masuk ke dalam aliran darahnya sehingga dapat mengancam hidup Hershey.

“Saya mengalami demam yang tinggi dan menyakitkan ditambah dengan saya tidak bisa bernafas dengan betul. Hal itu sungguh menyedihkan, saya harus berada di atas tempat tidur sepanjang hari dan tidak bisa bangun,” ujar Hershey,  Foxnews,


** Yaaaa  memiliki ukuran payudara yang terlalu besar bukan akan membuat seseorang itu lebih seksi, tapi akan mendatangkan masalah bagi perempuan tersebut. So jgn lah cari pasal ... bersyukur dengan apa yg telah allah berikan kepada kita walau dlm bagaimana jua bentuknya :))








Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

35 comments:

  1. lagi buruk ade la biler besar mcm nie :)

    ReplyDelete
  2. erm..nak kata apa lagi..padan muka lah!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. "walau dlm bagaimana jua bentuknya " lucu kak..tp ada benarnya!!!

    ReplyDelete
  5. learn to be more grateful :)

    ReplyDelete
  6. langsung x nampak seksi dgn payudara besar cam tu...

    ReplyDelete
  7. tgk pom takut..besar sgt..

    ReplyDelete
  8. @♥Mrs.Eady♥ aah huhuhuh x dpt bayangkan sakit agaknyee huhuh

    ReplyDelete
  9. ish kalau beso cm ni tak nak lah.takut tgk nya.

    syukur lah dgn apa Allah bg,tp dorg tak reti syukur,cm tu lah.

    ReplyDelete
  10. @AnneRaini huhuhhu tu lah kan .. :(

    ReplyDelete
  11. @sha a.s yes dear .. dgn selalu bersyukur :)

    ReplyDelete
  12. ERMMM...
    SEKSI YANG SEKSA...
    NAK BNAFAS PON MCM SUSAH..

    ReplyDelete
  13. @I'm Cida- This Is My Photo Blog ya dik .. huhuhhu tang mana seksi punn x tauu huhu kalau dah semua palsu .. ada nafsu ke ??

    ReplyDelete
  14. @sarah-najwan hahahha aah kak mule2 baca tu kan .. seram saya kak :(

    ReplyDelete
  15. bukan nampak lg seksi...nampak lg seksa ada la...

    ReplyDelete
  16. @rara pinkmafia mereka x pandai cakap syukur dik .. ekkeke :)

    ReplyDelete
  17. @LYAfrina ya dik huhuhu .. dia x tahulah mcm mana .. kita yg tgk dah rasa seksa sbnrnya ..

    ReplyDelete
  18. omangaihhh.... gerun tgk klu gini kak...
    kan dah merana sdiri... huhu..

    ReplyDelete
  19. terseksa menengoknya... macamana pula dia yg bawa kehulu kehilir setiap saat

    ReplyDelete
  20. syukur la apa yang ada kan

    ReplyDelete
  21. setuju dengan munna. Terseksa je tengok, apa yang best tak tahulah..huhu

    p/s:ieda, pertanyaan ieda di blog yus, pasal nak letak iklan nuffnang yang besar tu antara pos entri kita.

    Step dia seperti ini ya:

    Dashboard-->Design-->Edit HTML-->
    Klik Expand Widget Template.

    Cari perkataan <div class='post-footer'

    Sebelum bahagian atas tu, pastekan kod wiget iklan nuffnang yang sudah di copy ya.

    Selamat mencuba. Harap berjaya!

    ReplyDelete
  22. oops, lupa pulak, dah paste tu, jangan lupa save pulak...hehe

    ReplyDelete
  23. @~ yus ~ oh yus .. tkasih .. ieda cube buat dulu .. kalau x jadi ieda roger2 ya :))

    ReplyDelete
  24. takutnyer tengok..
    cam nak meletop jer breast die..eeee...

    bersyukur atas ape yg kite ade..

    ReplyDelete
  25. lg seksa tgk adalah kak..terase plak bebannye..

    ReplyDelete
  26. amboi berapa kilolah gamaknya nasi lemak tu. apasal dorang suka sangat nak memberatkan diri.bukan seksi lagi seksa tu.

    ReplyDelete
  27. @Cik Ina Do do Cheng ha tahu x perkak .. huhuh bodo kan .. x sakit ke ?? huhuhuh

    ReplyDelete
  28. @.:Mama Dhia:. yes dikkk bersyukur lah kan :)

    ReplyDelete
  29. Besor bebenor tak larat nak tengok..ahakss..

    ReplyDelete
  30. padah ubah kejadiah Allah.... awas untuk diri sendiri dan kita semua.

    http://elaila.blogspot.com/2011/05/testimoni-suplemen-shaklee-juga-untuk.html

    ReplyDelete
  31. huhu,rasa mcm org yg buat plus ubah kejadia tuhan xfikir panjang je kak.

    ReplyDelete
  32. alhamdulillah dgn apa yang Allah dah kasi niee..hehehe..suka sangat..

    ReplyDelete
  33. adeiii...kita lg nak kecikkan dedek..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...