Wednesday, May 11, 2011

aduhhh x mengecewakan !


salam semua

yeayyy dpt kek nie semalam .. carrot walnut cake , favorite akak nie dikk .. akak tempah dengan adik izan :) , nak rasa adik izan buat , kena tak ngan tekak akak nie :)) , tapi kannn tekak akak nie jenis x cerewett semua yg akak tempah setakat nie sedappp jeeew ....

thanx dikk nasib baik kena bebenor ngan tekak akak nie :) sedapppppppppp .. even anak2 pun suke tuu yg buat akak lebih suke :) lum hubby rasa lagi nie .. simpan bila dia balik .. anak2 akak nie x suke kek choc soo cake2 yg mcm nie baru lah mereka suke .. janji bukan berasaskan choc .. 

kalau brownies pula akak siap suruh adik zura buatkan brownies milo , ingat lagi tak uols ??  .. haa tapi tuu special request dari akak je , baru dia buat ... ekekekke :)) sbb anak2 akak x makan choc kan .. kalau miloo tuu ermm x sempat2 ashik nak ulangg je .. adehhhh  

ok lah ... jom layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Jom Baca Lagi ..


cakap ngan izan .. buat cake utk moms day lah konon2 nye .. 
huhuh cake punn order sendiri :)



close up sikittt kasi terliuq itu semua olang !! ekekekke

v

v

v

v

v

v

v

v

v



ok sape nak order sila klik SINI ...
x sabar nye nak balik .. nak makan kek lagi ! lalalalalalalalalal




 Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

52 comments:

  1. sy pun x brp gemar kek chocolate.. perasa lain ok.. ;)

    ReplyDelete
  2. adik pun suka kek karot.sedappp.klu byk walnut lg adik suka kak.hehe.

    canteknyer kek akak tu.jeles!hehe

    ReplyDelete
  3. akak pom nk try hak ni pulok..
    aritu try chocolate indulgence..mmg best..

    xsangka izan ni terer buat kek..geng kuantan tu..senang nk tempah..hahhahaha

    ReplyDelete
  4. menggoda jiwa tul tgk gambar last tuh huhu..

    ReplyDelete
  5. peh ! tgk je dah sedap... nak dtg umah akk boleh.. nak tumpang makan kek je.. haha

    ReplyDelete
  6. kak buat org terliur je mendung2 ni..

    ReplyDelete
  7. akak..sy tak pernah rase lagi kek kak izan yang ni..tapi time wedding dia wat kek choc moist n kek cheese..sedap sangat...
    akak try la order ngan kak izan cheese kek n chocolate banana cake..cho banana kek memang sebiji secret resipi..lama tak order..coz kat izan duk kuantan..try la kak ..nyum2..

    ReplyDelete
  8. ratu lom pnh terai lg mkn carrot ciskek ni...camne kak rase dia...?

    ReplyDelete
  9. hmm sedap2...kek carrot nie...nanti nko try ler kek velvet plak....kek baldu merah....aku suker...yummyy

    ReplyDelete
  10. mmg terliur kak...
    kijam akak... huhu...
    nanti nak oder gak dgn izan....

    ReplyDelete
  11. bagi la sini skit nk raser :)

    ReplyDelete
  12. bunga suka kek coklat n pe jer asal coklat.,haha..

    ReplyDelete
  13. pergghhhhh!! ni yg balik nnt nak gi terjah SR neh...adeh la...

    ReplyDelete
  14. alahai kak ieda...bestnya kek ni... mengoncang rasa tekak ni

    ReplyDelete
  15. amboi kak ieda,kemain puji melangit..ala kak,izan buat mmg standard rasa gitu hehe.

    ha ye la tu qis balqis oii.takde samanyer dgn kek SR,jauh karipap dari mulut hehe.order la time akak blk muadzam...eh2 tumpang plak kt sini jwb utk tu haha.

    tq akak sudi order.lenkali nk order jgn last minit muahaha

    ReplyDelete
  16. Wahh sedapnyaa.. karet kek tuh.. nampak pun dah menyelerakan.. :)

    ReplyDelete
  17. putra mama ~ aah akak pun sebenarnya x berapa gemar mcm kek biasa2 nie :)

    ReplyDelete
  18. lydia ~ oh ya .. sedapp dikk ..
    thanx dik

    ReplyDelete
  19. kak zea ~ tulah saya kalau choc biasa nie slow sikit kak sbb anak2 x suke makan kan .. kalau choc indulgance ada iskrim kan .. haa ok lagi

    aah kan kak .. dia nie buat semua lahhh make up pun buat .. betul2 isi masa lapang :)

    ReplyDelete
  20. gema ~ ekekekke silakan dik :)

    jelly ~ ahahhah jemput dik , ada banyak layie .. kira dan lahh nak makan :))

    ita ~ ekekke sowiii ...

    ReplyDelete
  21. Qis ~ amboiii baik punye promo ekkeke :) haa lepas nie izan kena bagi diskaun lebeyy lah kat akak dan qis nie .. :)

    oh ya .. ermmm choc banana tuu pun akak suke .. selalu gak order ngan opisemate :)
    thanx dikk ...

    ReplyDelete
  22. ratu ~ ya tuhannn dikkk .. sgt2 sedappp , kena lahh ngan tekak akak nie .. try dik .. :)

    ReplyDelete
  23. azue ~ kek velvet , yg merah tuu ye .. ermmm sedap2 tgk pic dia nampak menarik :)

    ReplyDelete
  24. eb ~ hahahah dah habis dik :) nanti kalau tuu akak order , eb dtg kuantan ye :)

    ReplyDelete
  25. bunga ~ haaa sorang lagi pencinta choc .. :)

    wahida ~ ekekek SR punya sedap ke wa ?? akak x pernah makan kek carrot dari SR nie .. :)

    Hawa ~ ekkekek same ngan awe gak :)

    MTD ~ yes .. TERBAIK !

    ReplyDelete
  26. munna ~ ekekekk silakan menjamu selera dik :)

    ReplyDelete
  27. izan ~ alah biasa2 tuu , yg benar kena cakap benar kan .. kalau x sedap tuu tipu sgt lahhh ekkke :)

    ReplyDelete
  28. izan ~ tambah layie ..

    haaaaaaaaa kalau last minute ko sure buat nye utk akak kan dikk kann kannn kannn :))

    ReplyDelete
  29. rinna ~ yes beb .. terbaik tuu :)

    ReplyDelete
  30. alala kak,kitorg pun mengidam kek,turun beli kat kedai kek kat bwah ni je.

    kak,kawsan kita da kena pakai kupon kak O.o

    ReplyDelete
  31. tak penah lagi rase kek carrot..akak nih wat terliur jek tau...bak sket!

    ReplyDelete
  32. sedapnya kak...eida pun baru buat purchase dari milkadeal tue..tuk carrot cupcakes ngan macarons tue...

    ReplyDelete
  33. jat ~ ekekek yg kak kedai x sedapp .. x pure :))

    hah .. kena kupon .. terselamat sbb area parking UCSA bukan bawak MPK ekekek :)

    ReplyDelete
  34. sedap ke kak.. xpenah lg try kek carrot walnet ni.. sbb fav mek kek coklat..haha

    ReplyDelete
  35. mak aihhh...menggoda sungguh kek akk tuh..huhu

    happy belated mom's day ye kak:D

    ngeee

    ReplyDelete
  36. dilla ~ hahahah kalau dekat dah belah2 kasi semua raseeee :)

    ReplyDelete
  37. pepel ~ oh ya ke .. ermm sedapkan carrot cake .. x tahulah kalau org lain buat :)
    macaronssss huwaaaaaa dap2 .. :)

    ReplyDelete
  38. mintak sikit adik manisss.........

    ReplyDelete
  39. mek ~ cube bertukar ke carrot kek pulak :) sure x nyesal punye :))

    ReplyDelete
  40. alexa ~ thanx dear :) muah !!

    sha asss ~ ade .. ade .. ade .. kat umah lalallalalal

    ReplyDelete
  41. ena nak kat penggemar kek tak jugak la.. tp kalo ada suka rasa aje.. tp kalo kek cekelat memg peberet anak2.. kalo yg moist tu ena suka la.. hihi..

    ReplyDelete
  42. ena ~ haaa ena pun pengemar choc ya .. :) yerlah dikk janji anak2 suke .. akak nie agaknya kalau anak2 suke choc harus akak pun suke ekekek .. x der lah sorang2 je makan kan :))

    ReplyDelete
  43. bestnya kalau dia ni di belah sini

    ni jauh sgtlah...

    ReplyDelete
  44. wahhh bestnyer....saye plak penggemar blueberry cheesecake...nyummmmyhhh

    ReplyDelete
  45. huhu..betol la..rindu la kek tu..kak izan tak tau jadual akak balik cni..hahahah

    ops kak ieda betol sedap..try la banana chocolate...

    ReplyDelete
  46. oohh akak tak minat choclate ekk..saya lak peminat tegar kek coklat hihi~~bape rege kek akak tu?

    ReplyDelete
  47. sedap kek ni
    tgk pon tau sedap hehee

    ReplyDelete
  48. wah, dalam gambo pon dah sedap apatah lagi makan kan.....

    ReplyDelete
  49. sungguh moist...terror la izan tu kan. bkn stakat diri sndiri anggun, kek pun anggun ;P

    ReplyDelete
  50. jeles ni kak sbb dekat ngan izan bole oder je bila2 masa....kalaulah bp dekat ngan kuantan...dah lama ku oder juga~

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...