Thursday, May 5, 2011

BLOGLIST SUDAH HILANG !!! huwaaa



salam semua

sedih sgt2 .. semalam dengan tidak semena2 semua bloglist dlm blog akak nie hilang .. akak cuma try nak tukar tempelete je .. tapi akak x save pun .. cuma preview .. bila ambik balik tempelete lama tu dan save .. bukak2 dah ilang semua bloglist akak .. tinggal tajuk2 jer 

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uolss nampak tak ???

haaaaaaaaaaaaa tgk kat bawah tuu .. dah tinggal tajuk je 

semalam akak try jugak gode2 dlm sedih .. akak tgk ym ada adik LIELY .. minta tolong dia alhamdulillahhh dpt lah akak amik kembali .. tapi tu semua blog yg akak dah folo .. rasanya akak dah folo ramai org .. tapi cuma ada 115 org sahaja .. huwaaaaaaaaaaaaa lagi .. akak add balik mana yg akak betul2 follow jeee .. 

nak add balik semua kira MASAK lahh kan huhuhuhuh
ada siapa2 yg boleh bantu akak mcm mana nak dptkan kembali bloglist akak tuu sbb dulu adik CIKMOT pernah ajar akak bhgian blog list nie

kepada adik LIELY ... thanx soo MUCH dear ! kerana x kedekut ilmu , membantu akak dlm hal ini .. x der dah link adik sbb akak dah lupe dan dah ilang kan .. sib baik dpt chat2 ngan adik semalam huhuhu sgt2 terharu .. thanx dik ...


 dan kpd sesiapa yg biasa akak singgah umah dia dan x ada dlm bloglist akak tuu ,  boleh tak uols tinggalkan link kat dlm comment tuu .. ciann kat akak .. kalau tidak akak kena add lah balik huhuhuhuh







50 comments:

  1. Alahai sian akak , amy pun pernah terkena dulu tapi alhamdulillah leh dapatkan balik..nanti amy try ingatkan balik mcm mane caranya ye...

    ReplyDelete
  2. hurmm...ni mesti kes godek akak main kod yang tak sepatutnya...sib baik semenya dah back to normal...hehehe...jangan terdelete blog sendiri sudah...hehehe

    ReplyDelete
  3. lorrr...sian akak...sbb tu la kite pun takut nk tukar template, takut jd cam ni...selalu tukar header je..huhu...x dpt nk tlg kak, sbb mmg x reti huhuhu

    ReplyDelete
  4. sedih jadi cmtu kan kak.. saya dh lama x edit apa2 pn, takut susah nk setting balik..huhu..

    semoga segalanya kembali ok ye k.ieda.

    ReplyDelete
  5. adeh nak tlg pon
    saya xreti bab2 ni

    ReplyDelete
  6. gitu plak yeh!.. huhu

    ReplyDelete
  7. huhuhu..
    lya pon x eti jugak nak mbantu ni

    ReplyDelete
  8. huhu,biasa kalau jat men2 tukar2 template jat save dulu kat notepad kak.

    ReplyDelete
  9. Mmg leh benda2 ni mencabar..

    kurang sikit ilmu, haru kita..

    ReplyDelete
  10. sian akak...siha penah terkena jgk...
    tu kadang mals nak tukar2 nie..hehe

    ReplyDelete
  11. memang pun...sedih...pasni kena hati2 kalo nak godek blog..tapi kalo tak silap sebelum godek tu boleh back up dulu..kalo nak tahu kena tanya orang yang pandai iT la..adik ni pandai cakap je..hehehe

    ReplyDelete
  12. ololololo...ciannyeee akak..hehehe..xpe jgn isau..pasni leh dptkan balik bloggers pilihan sis ieda tue..hehehe

    ReplyDelete
  13. aduh... siannya kak ieda... saya x der pengalaman & x tau mcm mana nak buat la kak... huhu

    ReplyDelete
  14. lor siannye kak ieda...huhu nak taip balik berjenuh tuh...nak nolong pun x reti gak, harap2 bole lar dpt balik

    ReplyDelete
  15. sian akak..kita pon pernah kena gak mcm ni..

    akak..link kita mcm Xdelah dlm bloglist akak.. :(

    ReplyDelete
  16. pernah jadi kat awe dulu kak...jenuh awe buka satu2 komen entri sebab nak cari balik link

    ReplyDelete
  17. hadoiii... cmner blh jadik gitu????
    saya tak retilah kak bab2 gini... huhu...

    ReplyDelete
  18. k.eida-tu bloglist k.eida ada jeeee.
    ce k.eida snap pic,n tunjuk mana yg tak de.hmm rasa nk g je kt pc akk tolong akk buat balek =(

    ReplyDelete
  19. aiyakkk... camner leh ilang ni laling?? mau tak senang duduk yu skang ni kan...

    ai tak tau la laling. lom pernah terjadi..

    alamak.... kekawan, sila tolong kakak saya sorang ni...

    ReplyDelete
  20. alahai siannya kak ieda..
    camne leh jd camtu..
    bahaya nih..
    takpe2..belajar pelan2..
    top up balik yg hilang tu..

    ReplyDelete
  21. Alahai..sian la dia...nak tolong pon saya tak tahu...tanya yg pakar yer

    ReplyDelete
  22. alahainye akak ciannye..Qis pun tak pandai sgt nak godek2 blog..tak arif lg..budak baru blaja..huhuh..tgk la follower pun cket je..

    ReplyDelete
  23. lol..lum setel eh...nmpk hanya 2 list saje yg tertera..hak lain cam xde..

    xpe ieda..ada yg leh bantu nati...sobarrrr

    ReplyDelete
  24. SORYY KAK. SY NAK AJAR PON TAKTAHU.

    ReplyDelete
  25. HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAA TULUN2 .. SOB SOB SOB SOB

    ReplyDelete
  26. alolololo siannye dia...

    ReplyDelete
  27. yeahh..sy masih t"senarai dlm blog list akk...bangganya..* sambil tgan ke dada, muka ke ats..hahahaha...

    xpe kak..slow2,nt adelh yg tggalkn link tu...sy pn xbrapa mahir bab2 ni...

    ReplyDelete
  28. akak rara baru teringat yg ura2 mengatakan bahawa tak leh pakai yahoo tu.akk tau x?yg kena pakai GMAIL je tu.akk b4 ni pakai yahoo ke gmail?
    ramai yg kate,bile dorg tukar email.mmg sume bloglist hilang & no choice mmg kena follow balik 1 1. =( saya rs akk kena follow balik 1 1,saba eh kak.

    ReplyDelete
  29. alahai kak...izan pun sblm ni kalau godek2 nak tukar templat elain mesti hilang bloglist semua.

    takpelah...masukkan balik pelan2 ye kak~

    ReplyDelete
  30. tu pasal kadang akak pun takut nak tukar2 layout ni. dulu2 sebelum tukar layout akak siap tulis lagi dalam buku alamat URL bloger yg akak follow, tapi kalau dah banyak sangat tu, tak dayo den.

    ReplyDelete
  31. sian akak.. sy nak ajar pun tak reti.. slow2 lah masukkan balik.. :)

    ReplyDelete
  32. tak pernah la plak jd cenggini kak...moral of the story..lepas2 ni takyah dah usik apa2 kak...

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Ieda

    moga2 ada insan yg dapat membantu

    Wassalam

    ReplyDelete
  34. Sabor kak ieda..tu kekdg malas juga nak godek sana-sini kan..nanti lain ke jadinya..hehehe

    ReplyDelete
  35. Erm...akak ni pun tak pakar ler dlm bab2 aksesori blog ni..hehe..
    Tu ler..kalo nk tukar template..akak lebih sng guna dari blogger.com jgk..takut ler hilang2 cenggini..byk keje..pastu hati susah pulak selagi tak dpt balik..hehe..

    ReplyDelete
  36. saya pun pernah kena gara2 nak tkr template. tapi nasib dpt balik. saya pilih jer template free dlm blog ni, terus ok

    ReplyDelete
  37. sebab tu munna tak tukar2 template blog munna.. takut jadi macam ni..mesti nangis klu hilang bloglist tu nanti

    ReplyDelete
  38. Alo..lo..sian akak..sue memang tak bleh tolong pun..Haru gak la kalau jadi macam ni kan...

    ReplyDelete
  39. aduh kak..saya pun xreti..cian akak..haru biru gak kalo jadi camni...

    ReplyDelete
  40. alah ciannya, jangan nama blog akak hilang sudah.

    ReplyDelete
  41. kalau aku pun kelam kelibut...

    ReplyDelete
  42. hmm g tak dpt nk bantu sbb blog sendiri pun tak letak bloglist tu..bloglist ada dlm kepala..hehe
    maybe ada caranya nk dptkan kembali...tunggu otai2 yg mahir pasal ni tolong akak yaa..

    ReplyDelete
  43. hehehe...kak ieda godek² apa kat blog yg jadi hilang tu..heheeh..jangan lupa singgah blog jue ok :) muahh

    ReplyDelete
  44. semua ~ tkasih semua kerana mengambil berat .. :))

    ieda akan slow2 edit .. mohon mana yg x ada dlm bloglist akak berikan add uols ya :)

    ReplyDelete
  45. sian akak..tapi sama la kita, kalo jadi pape, haru biru gak coz tak pndai sangat bab setting2 ni..hehe..smoga blog akak pulih seperti sedia kala..hehe

    ReplyDelete
  46. sy lak tgh nak mengalihkan list2 link ke blog lain ......sbb ada virus.....kat pejabat tak dpt bukak blog2 dgn IE...guna mozilla baru dpt bukak...guna mozilla tak reti nak follow org lak...follow je keluar mende tah..mcm takjadi.....

    ReplyDelete
  47. sama cam qema hari tu kak, terus cancel tukar template kot hilang lagi benda lain padahal dah save old template tapi bloglist hilang juga, masak kena senaraikan balik semuanya huhu

    ReplyDelete
  48. huwaaaaaaaaaaa..
    leceh tu..
    dah.. jgn lupa link kat blog kite yer!!

    oh i like this new blog setting of yours.
    tapikan kak, add lagi laa post, maybe 5 or 10 ke.. instead of just 3 post per page.. sebab yg side panel link tu panjang ke bawah sangat kan.. nampak kosong jekkk bila nak scroll down page ni..
    just my opinion je.. suka baca banyak banyak..

    ReplyDelete
  49. ekekek.. macih kak ieda krn sudi wat entry ni..
    wawah.. terharu ai taw!!
    sy pn takde la reti mane, mane yg leh saya bantu saya bantu..
    heheheh.. tq so much again!!!!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...