Tuesday, April 26, 2011

yg lama sudah BERGANTI ! upsss bukan lama tapi HILANG


salam semua

ermm tgk lah tuu bila anak2 akak posing2 .. maklumlah try test HP baru .. huhuhuh  alhamdulillah hubby paham .. dia ajak pi beli hp baru mlm tuu .. sedih sob sob sob sebab kehilangan E71 aritu .. jadi dia cakap .. moh lah cari hp baru .. huhuhuhu thanx dear .. walau ieda kuar duit ieda ( x kesah punnn duit ieda , duit abang jugak kann ) .. sbb sudi temankan ieda  ... :))

balik tuu try lah snap sana , snap sini .. hp murah jewww , budak2 nie kalau dgr je ibu dia cakap meh ibu amik pic .. ermm x yah suruh .. dah macam2 pulak aksi yg akak kena snap ekekek .. pic not bad lah kan .. bolehlah penganti kepada yg telah pergi .. sakit tanggan akak menCOPY no2 dari hp hubby ke hp baru .. huhuhuh





anggah dgn aksinya .. anak dara akak nie memang obiess sikit kalau bab2 posing nie .. adehhh


ermm suke pic nie .. tgk lah anak dara bambam akak tuu .. 
senyum control ayu kan :))

jgn tanye hp apa ?? sbb hp murah aje .. seyess murah , bolehlahh .. tapi x sangka kualtiti pic dia boleh tahan kan .. dah syukur dah akak .. janji boleh cakap , hantar msg dan take pic .. :) yg lain2 kemudahan tuu x penting sbb dah ada komp kat umah .. even dlm hp x der internet punn akak x kesah :) ..

17 comments:

  1. Amboi² kan main posing lagik.. Semangat dah badan anak2 ieda yer.. Zahrien pun nampak dah chubby :)

    ReplyDelete
  2. rinna ~ aah itulah yg selalu membuatkan ieda berhati2 dlm bab makan nie .. anak2 ieda jenis semua makan x der yg nak menolak huhuh :))

    ReplyDelete
  3. akak, anak2 akak pandai posing sbb dia tahu mama dia ada blog kan...betul tak? sbb anak2 saya pun mcm tu...heheh...

    ReplyDelete
  4. zahrien tu dah makin tembam lah kak ieda...

    ReplyDelete
  5. salam singgah..follow kat cni..jom umah kite..

    ReplyDelete
  6. wahida ~ ekekek tul lah dik .. kdg tuu mlm2 mereka tgk je apa yg akak duk leka depan pc .. rupenya ada blog ekkeke :)

    ReplyDelete
  7. munna ~ aah dik .. dia dah makin berisi skrg nie ... mana tidak nya setiap pagi nasi lemakk jewww :)

    ReplyDelete
  8. mizz ~ salam kenal dik .. insyaallah akak singgah :)

    ReplyDelete
  9. sporting jer anak2 akak ni posing yer..terutamanye angah tu..pandai jer dia posing.. :)

    ReplyDelete
  10. yela.. gambo kali ni zahrien nampak dah boooolat.. geram!

    ReplyDelete
  11. lily ~ aah dik .. mereka nie bab2 posing nie no 1 lahh :)

    ReplyDelete
  12. h4n3 ~ tulahhh memang dia dah temuk2 dik .. susah ati nie :))

    ReplyDelete
  13. amboi dah cam firdaus dorang ni, bolat.mesti mak pandai masak ni. hp ko tu murah gambar berkualiti. ye ke tu murah ieda?cam gambar kat blog akak semua pakai hp second hand. .belum mampu nak beli kamera.

    ReplyDelete
  14. akak,anak2 akak sgt comel2 dan semangat..kalau dgn izan,mesti kalah izan ni rasanya...

    murah ke mahal ke tak kisah kan kak..asalkan perkara2 asas bley buat pakai hp tu =D

    ye ke murah kak? lawa je gmbrnya tu.

    ReplyDelete
  15. CIMDDC ~ ekekek murah je kak .. skrg nie hp dipasaran dah mcm2 jenis dan banyak demanding harga .. saya pun x sangka hp saya nie boleh murah dan kualtiti pic dia , kira ok lah kan ..1st tgk saya mcm x sangka :)

    ReplyDelete
  16. izan ~ tulah .. anak2 akak ikut baka belah hubby .. gemuk tak tapi bdn tegap2 semuanya ..

    aah dik skrg nie hp dah mcm2 jenis dan setiap tahun ada je hp canggih yg akan kuar .. so x mustahil hp mcm akak nie boleh murah dan pic berkualiti .. boleh lahhh

    seyessss dikk murah jewww :)) sampai malu nak cakap huhu

    ReplyDelete
  17. baru nak tnya HP apa..dh tak kasi tnya plak..hehe..tp serius gambar berkualiti! dah mcm camera je..best la.. sakan budak2 tu posing..hehe..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...