Thursday, April 14, 2011

Untuk Mu 888 & terima kasih LOVE 2 COOK


salam semua

alhamdulillah , sebenarnya dah lama akak dpt award ini dari rakan blogger LOVE 2 COOK .. rasanya ramai jugak yg dah kenal adik LOVE nie kan .. dia adalah seorang blogger yg rajin memasak .. masakan dia boleh dikatakan semua menarik dan dia sgt2 good in capturing picture .. bila tgk semua entry dia , rasa terliur tuu akan timbul :) akak dah kenal lama adik LOVE ini .. since mula2 berblog .. dan syukur dia x lupakan akak sehinggalah dia titipkan award yg cantik ini buat akak , kalau x percaya .. silalah ke rumah dia :))

akak sungguh terharu dear LOVE .. so sorry course mengambil masa yg agak lama utk upload dlm blog huhuhu kekangan masa yg x dpt dielakkan .. :) 
thanx u SO MUCH 4 the lovely award !








dan setelah genap 3 tahun akak berblog .. bermula dari bulan April 2009 sehingga April 2011 ini .. alhamdulillah follower akak sudahpun mencecah ke angka yg cantik ini ... 888 .. dan kepada pemilik blog ini , silalah ambil award yg tidak seberapa ini tanda terima kasih kerana sudi mengFOLLOW blog picisan akak nie .. :)) 

dan ucapan TERIMA KASIH banyak2 juga kepada semua kenalan2 , kawan2 dan follower2 terdahulu yg selama ini terus menyokong akak dan sudi memberikan komen2 yg bernas mahupun yg membina .. terima kasih sekali lagi kerana anda sudi bersama akak sehingga ke hari ini ..walau akak ini bukanlah blogger yg terkenal .. tapi ingin menjadi terkenal di hati2 anda !! semua ...



tahniah ya .. x der yg special nak bagi cuma award yg x seberapa itu :)

dan kepada semua juga .. SUDI2 LAH TERIMA AWARD YG SEBERAPA DIATAS TUU .. , SEMOGA UKWAH BERPANJANGAN :) 


17 comments:

  1. wahh..dpt award....congrats sis!

    ReplyDelete
  2. congrats sis.follower 888.saye termasuk tu.hehehe

    ReplyDelete
  3. wah..TQ sbb pamerkn wajah sy di situ..agagaga...

    ni kali kedua kot follow..aritu dh follow..ttbe ade problem..

    n skunk dpt num santek lak.. 888.

    suke3 :)

    ReplyDelete
  4. wow..ramainya follower akak...cayalah!!

    ReplyDelete
  5. pewwittt....dapat award..bestnya..

    ReplyDelete
  6. wau..tahniah2.. tumpang happy tok akak..

    ReplyDelete
  7. ramainye follower akak..ntah bile sy pun nk camni..huhuhu

    ReplyDelete
  8. Thanks for accepting the awards dear, you deserved them much! U've been really a nice human and friend to me. Thanks for your encouraging comments all these while. About the photos, guess I'm still learning. Hehehe ;)

    And congrats for your 888 followers! Keep rocking dear! ;)

    ReplyDelete
  9. Tahniah Kak..Ramai Follower akak..Cantiklah No tu.. :)

    ReplyDelete
  10. congrats kak..

    ramainya follower akak..kagum sy...

    ReplyDelete
  11. hanim ~ thanx dik .. penghargaan buat semua jua :)

    lily ~ thanx lily .. buat lily jugak , thanx sudi jadi follower akak :)

    LOVE ~ love thanx also to u .. to be my gud friends in this alam maya :))

    ReplyDelete
  12. dilla ~ thanx dilla .. thanx 4 support akak selama ini :)

    adyla ~ thanx dik .. support akak selama ini :)

    bonda amani ~ sila2 dik , sila amik :)

    ReplyDelete
  13. MTD ~ thanx dik ! :)

    wahida ~ thanx dik .. wa dah jadi follower akak lum :)

    ReplyDelete
  14. solehah ~ ekekek thanx dik .. tu akak tertanya2 ermm solehah x jadi follower akak ker ?? sbb dah lama kita kenal kan ekkeke :)

    mek norfa ~ thanx dik :)

    ReplyDelete
  15. rara ~ thanx dik .. oh ya ke :))

    sya as ~ thanx dik :) silalah ambil buat kenang2an :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...