Friday, April 15, 2011

UMMI kesayangan ku

  
salam semua
aduhh penat betul ari nie .. majlis pra konvo berjalan lancar .. tahniah pada diri sendiri dan semua ! .. huhuhu kelam kelibut jugak .. xcited sbb ramai parents yg hadir :)) syukurrrrrrrrrrr ...
ok lah penat nak citer pasal KONVO .. kita cite pasal lain ...

hahahahha nie pic ngader2 namanya .. x der cerita .. x der kisah hanya nak suke2 .. pic bersama my LOVELY ummi .. kekasih dan kesayangan akak dan family .. bersyukur sbb ummi masih ada bersama kami .. x dpt bayangkan kalau ummi dah x ada nanti .. 

semoga allah memberikan kesihatan yg sebaiknya buat ummi & abi .. aminnnnnnnnn
layan je lahhh pic2 poyo akak dan ummi nie .. bukan ummi yaaa ekekekke


 

 
hahahah suke pic nie .. candid nie .. ye ke ?? ekekekke

ada lagi

lagi 


tgk lagilahhhhhhhhhhhhhhh ekkekeke




 paling x percaya pic nie .. selalu suke tunjuk gigi kan hahahha ..
jgn mara semua !

terima kasih semua sbb sudi datang dan tinggalkan jejak di blog akak yg x seberapa ini .. LOVE u alls 

ps : kang sambung balik BW .. nak meeting dgn budak2 usher yg jaga booth utk Fiesta Pendaftaran dan Kemasukan Kesihatan di Ktn Prade anjuran UCSA pulak ! huhuhuhu kuwogh akak mcm nie huwaaaaaa :))

42 comments:

  1. akk marah kt sape tu.hehehehe.nice in orange.

    ReplyDelete
  2. hahaha... paling tak tahan gambar last tu...

    kak..meh join segmen bangku kosong jom...

    ReplyDelete
  3. nmpak muda lg Ummie akak..moga senantiasa dberi kesihatan yg baik utk mak cik..

    Kakaka..best wht gmbar candid kak..sempoi gitu...

    ReplyDelete
  4. senyum tengok gambar yg last tu..hehe

    ReplyDelete
  5. cam adik beradik la..hehehe...tu gambar cam leh wat iklan gigi darlie :D

    ReplyDelete
  6. Haah.. Betol tu.. Nampak muda mak akak.. Macam adik beradik.. Haaa.. Ini memang betul.. ;)

    ReplyDelete
  7. muda lagi nampak mak akak kan....

    ReplyDelete
  8. berseri-seri kak ida pakai warna oren... selagi mak ngan ayah masih ada ni lah kita harus jaga mereka dah takde nanti menyesal

    ReplyDelete
  9. Akak, kim salam kat ummmi yer.

    Saya suka pic yang last tu. Natural beauty kata orang. hahaha

    ReplyDelete
  10. gigi putih n cantik takpe ble wat iklan gigi slalu :)

    ReplyDelete
  11. nmpak mcm muda lagi ummi akak..moga diberikan kesihatan yang baik..

    nice pic akak...

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum kak

    wahh.. ummi nampak muda.. cantik macam akak gak.. congrats.. wahh convo ya bestt...

    ReplyDelete
  13. eh, mcm adik beradik la...

    suka last pic tu..

    ReplyDelete
  14. hehe..awk nmpk slim je masa kita jumpa tu..hehe

    igt kat mek saya..hehe

    ReplyDelete
  15. Muda la ummi akak..bestkan bila mak ada lagi bersama kita...saya juga yg sedih mak & abah cepat sgt perginya...

    ReplyDelete
  16. suka tgk akk..berseri seri..hehe tempias seri pengantin ke ape?:)

    ReplyDelete
  17. cantiknya la akak nih...lain btul muke akak ye time berisi ngan da kurus nih..

    wat muke aksi camne pun cantik jek di mate saye..

    cube sy yg wat cam akak nih, abih muntah ijo org..huhuhu

    ReplyDelete
  18. Syukurkan bila ibu masih ada lagi.. Sejuk jer tgk Ieda ngan Umi.. Moga Umi akan terus sihat..hendaknyaa.. :)

    ReplyDelete
  19. haha!! gigi akak cantik.. ;)

    ReplyDelete
  20. kekekeke...gmbar candid tu yg mahal kak ieda..

    betul, hargai & kasihi lah ibu kita sementara dia ada kan..

    Agree ngan Alida..kak ieda nampak muda..;)

    ReplyDelete
  21. cntik ummi akak...suka tgk pic akak yg last tu....lain dr lain..heeee

    ReplyDelete
  22. gmbr yg last tu akak mrh sape?? hehe.. :D

    ReplyDelete
  23. pic last akak tu cute!!=)

    ReplyDelete
  24. rara ~ ekekek x marahkan sape2 pun dik .. sape ngader2 :)

    ReplyDelete
  25. ita ~ ekekek thanx dik .. insyaallah akak joint :)

    ReplyDelete
  26. gieyana ~ aminnn akak , thanx doakan utk ummi akak :)

    tulah candid tuu ekekke ..

    ReplyDelete
  27. muda la mak akak nie...
    awek muda betul...

    rasa mcm adik bradik je akak & mak akak...




    eh,eh,eh...

    ReplyDelete
  28. ibu anak comel lagi.picture candid cutelah.

    ReplyDelete
  29. yus ~ thanx dik :)

    sang ratoo ~ iklan gigi darlie .. ekekek :)0 boleh lah dikk :)

    ReplyDelete
  30. farhana & eida ~ thanx dik .. ramai dah cakap mcm tu :)

    munna ~ tulah dik .. memang kita kena hargai .. sbb x semua org mak dan ayah masih ada kan huhu

    ReplyDelete
  31. oasis ~ terima kasih dik :) .. kim salam ! :))

    ratu ~ hahahah semua tu kebetulan je dik :)

    nieda ~ thanx dik :)

    ReplyDelete
  32. maiza & wahida ~ thanx dikkkk :)

    ReplyDelete
  33. kak sarah ~ yeerlah tu kak .. mana slim dah bertambah naik adalah saya nie :))

    alida ~ oh ya dik .. akak tumpang sedih utk alida .. tulah berdoa selalu agar roh mak dan ayah alida dicucuri rahmat ok ..

    ReplyDelete
  34. alexa ~ ekekek thanx dik .. bisa je dik .. aah kut tempias pengantin :))

    dilla ~ hahahah sabor je dik .. kita semua cantik sebagaimana kehendak allah .. tiada cacat cela .. kalau ada , ada lagi yg lebih cacat dari kite ... syukur alhamdulillah :))

    ReplyDelete
  35. kak,sorry lama x jengah kak.jat baru smpai kuantan ni kak.hihi

    hihi

    ReplyDelete
  36. picca last tu cute je kak..hehe..

    ReplyDelete
  37. haha suka pic yg last tu

    ReplyDelete
  38. fewitttt..nmpak muda lah! ;-)

    ReplyDelete
  39. farra & mek ~ thanx dikk :))

    jat ~ winduu dik :))

    mamahanim ~ thanx dik :)

    ReplyDelete
  40. nampak muda lagi mak ieda

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...