Tuesday, April 5, 2011

Tunggang Lah Nak


salam semua

haaa kita berbalik pada kisah akak dan anak2 ke Taman MIni Zoo Teruntum .. lepas kami balik dari menghantar adik ipar ke Kemaman .. petang tuu , frust punye pasal sbb x dpt nak ke Mini Zoo Kemaman .. kami pakat2 nak ke Mini Zoo Teruntum je  .. sib baik hubby nak .. kalau ikutkan dia , dia dah letih .. tapi demi anak2 kami turutkan .. ermmm bolehlah tahan tempat nie .. dah 5 tahun duk kuantan .. ini 1st time dtg ekekkeke kelakoor kan .. jgn x caya .. u better percaya ! .. :)

ok lah moh layan pic2 nie :) siap ridding horse lagi tau .....

 
  haa tgk .. bukan main suke layi .. sampai2 je dah ade binatang nie duk terconggok utk di tunggang ... haaa apa layie zahrien lah org yg pertama duk kumat kamit nak naik kuda huhuhhu .. maka terbanglah rm 10.00 ibu di petang ituuu ( + riena punnn nak naik huhu )


posing2 sementara zahrien nak naik .. tgk tuu x tgk pun camera tuu :)


sorang layie .. huhuh sowi pic cabur .. DSLR , mcm biasa x dpt nak bawak sbb direhatkan ekekek




diantara binatang2 yg sempat akak snap .. jenuh nak snap semua .. nak upload layie .. huhuh kemalasan telah melanda ekekekek :)



anak2 yg kucintai .. terlalu teruja .. sampai mereka x nak balik .. aci ! huhuh

mcm biasa pic tuan rumah mesti ada :) jgn mareeee ekekke , cam x caya akak leh amik pic nie .. eiii tul ke akak nie ?? huhuhu


ps : uols lunch tak ari nie .. ermm plan nya akak kuar ngan hubby :) tapi x tahulah layie mcm mana .. huhu

30 comments:

  1. bilaaa laaa nurul nak bwk khayra pegi zoo nih.....jgn kan zoo melaka....yg dok ada kat ulu klang nih pon sampai...hehhehe

    ReplyDelete
  2. akak x tunggng pun kude tu.. patutnye tuan belog lah nek.. baru gempak ! :)

    ReplyDelete
  3. wah..sonoknye zahrien dpt naik kuda..x takut pon dia yer.. ;)

    ReplyDelete
  4. bestnya dia tunggang kuda..

    ReplyDelete
  5. huh teruntum..
    dah lama tak singgah kuantan..
    dulu teruntum ngan labi-labi pun tak tahu..hahah :P
    tapi geli banyak monyet..:P

    ReplyDelete
  6. aritu masa kat kluang
    ada gak poney ride
    tp damia xnak naik hahaha
    dia takutt

    ReplyDelete
  7. waa... syoknya dia naik kuda... kalau anak saya konpom x mo naik... depa takut huhu.. :)

    ReplyDelete
  8. comel comel anak akak :)

    mak pn comel!

    ReplyDelete
  9. Ian pun tak berani naik kuda nie, Iris lagi la...best bawak anak2 gie zoo...memang diarog seronoks..

    ReplyDelete
  10. wahhhhhhhhh..

    siap naik kuda lagi.. puas hati la anak2 akak tu kan.. :D

    ReplyDelete
  11. jely ~ ko x agak2 dikkk .. nak suh akak naik ! .. aderr kude tu yg tungang akak ekekkeek :)

    mama iris ~ ekekekek tu lah dik .. akak punn nie kebetulan je pergi , kalau idok x merasa punnn huhuh

    ReplyDelete
  12. ina ~ si akak sedar akan dirinya yg debam .. takut kang kuda tuu melenting ekekekke

    norfa & fiza ~ hermm aah kuda padi .. x sangka ada pulak kuda nie kat situ :)

    ReplyDelete
  13. ayuraza ~ aah dik banyak monyet ekekke :)

    nana ~ oh ya damia takut ya .. ermm zahrien bukan takut .. kuda tuu yg takut kat dier .. xcited sgt2 :))

    ReplyDelete
  14. mama iris ~ huhuhu tu lah kyra sure suke kan :) bawak lah dia dik .. biasa budak2 suke .. :)

    maira ~ ekekek tu lah .. tgk rata2 budak yg gi situ semua nak naik .. :))

    ReplyDelete
  15. sha as ~ thanx dikk :)

    mummy ayu ~ oh ya ke .. ermm cer bawak sekali tgk mcm mana .. nanti mereka besar sikit x takutlah nanti :)

    ena ~ hermm tu lah .. memang puas hati siap x nak balik hhuhu

    ReplyDelete
  16. lorr anak je ke yg nek kuda..?
    mamanya pun neklah sekali...heheee

    ReplyDelete
  17. lama dah xpegi zoo...

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum Ieda

    kuda dia tak takut pula

    tu hari, upin ipin dia takut...

    Wassalam

    ReplyDelete
  19. saya pon klu ke sini kak mmg abislah terbang RM... anak2 bkn stakat naik kuda jerk... nak tunggang moto kecik tuh bagai... sabo jerlah...

    ReplyDelete
  20. beraninye anak akak..ari tu gi zoo, punye la takut dak acha bile nk ajak bergambar ngan kude dekat2..

    ReplyDelete
  21. tempat ema study dulu2...huhuhu

    ReplyDelete
  22. hihi kak,sedih tau jat dgr.dah 5 tahun 2.lama 2.hihi

    haha,dulu pernah jat ajak bf date kt taman teruntum,dgn blurnya dia cakap,

    eh,kat kompleks teruntum 2 ade taman eh?

    wawa gelak sakan jat.

    ReplyDelete
  23. rm10?
    murah je tu
    janji anak2 hepi kan :D

    ReplyDelete
  24. bro rozali ~ tu lah broo .. yg saya sgt2 pelik huhuhhu :)

    ReplyDelete
  25. jat ~ ekekkek memang lawak .. haa dia sure lagi lama dari akak ekekekke :))

    h4n3 ~ hermm tulah sib baik nak naik sekali kalau nak banyak kali .. mau menjerit akak kat situu huhuh

    ReplyDelete
  26. gee ~ huhuh kalau akak naik mauu kuda tuu pening2 dan tumbang huhuh

    zue ~ huhuh ekekekke akak x leh bawak selalu nie .. last week bawak sekali lagi dtg dia nak naik motor lak huhu

    dilla ~ eekke acha takut ya .. ermm anak2 akak x punn dik huhuh

    ReplyDelete
  27. wah bestnya zahrien dpt tunggang kuda...:)

    ReplyDelete
  28. betsnya zahrien comel naik kuda...beranilah dia...gud boy...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...