Saturday, April 30, 2011

Tuah Manusia KITA x tahuuuu ... TAHNIAH , I'm soo happy

 salam semua

dah malam .. akak masih berjaga .. kenapa ?? sbb baru habis dengan jayanya melihat " LIVE " weeding of the year @ decade .. putera raja Britain ini .. x kan dpt lihat lagi .. x kan nak lepaskan peluang kan .. bila dah habis tuu terus tgk dlm internet , cukup2 laju mereka upload video perkahwinan dan pic2 perkahwimam di raja ini .. fuh ! 

Wedding of Prince William, Duke of Cambridge, and Catherine Middleton

  dia yg sgt2 bertuah .... , jodohnya ditentukan oleh allah , sesungguhnya hanya allah yg tahu yg terbaik buat hambanya 

 

 

 
ciuman bahagia ! ...


siapa sangka kan .. si kate nie pernah admire william dari kecil lagi .. siap dalam salah satu pementasan teater dia masa sek dulu bertajuk kisah cinta angan2 dia nak kawin dengan william ..

siapa sangka kan , mimpi dia dilamar putera raja menjadi kenyataan .. semua itu akak tgk dlm selingan sebelum majlis perkahwinan mereka berlansung .. sungguh bertuah ko KATE ... huhuh 

semoga berbahagia .. suke sgt2 .. sbb perkahwinan mereka di tayangkan sepenuhnya .. :)) mcm tgk fairy tale teater pulak .. akak x berkelip tgk nokkkkkkkkk :))

 

13 comments:

  1. dah jodoh dia kak... smoga berkekalan dan bhgia hendaknya...

    tp kate tuh nmpk kurus sgtla kak kan???

    ReplyDelete
  2. Betul tu kak..tuah manusia sape yg tau..
    mmg sgt2 bertuah lah dia ni..

    wlupon TV ktorg dh jd hitam putih dh..tp tetap layan gak sampai habis.. :D

    ReplyDelete
  3. bertuah idup dia kan..cntik sgt kate tp nmpak dia sgt kurus plak..bermatian dia nk kurus tu sbb nk kawin...

    ReplyDelete
  4. tu lah jodoh.. bertuah si kate ni kan.. :)

    ReplyDelete
  5. sama cantik...sama padan....

    ReplyDelete
  6. comel! hehe. kak ieda, rindu :) bella dah lama tak active sangat blogging. busy nak exam :(

    ReplyDelete
  7. sapa ada astro mesti syok dapat tengok siaran langsung weeding dia. teringat plak nengok lady d kahwin tahun 80 an kat tv siaran langsung masa tu.

    ReplyDelete
  8. CIMDDC ~ kak siaran langsung dia dibawa oleh NTV7 kak .. akak x tengok ker .. ari nie ada lagi .. ulangan di channel yg sama kul 7 pgi sampai 1 tgh :)

    ReplyDelete
  9. bella ~ huuh x per dikk .. paham .. study goes 1st :))

    ReplyDelete
  10. munna ~ huhuhu tu lah sama cantik kan .. rasa mcm kate tuu bertuah sgt2 huhuhu

    ReplyDelete
  11. hanim ~ aah dik .. dia nampak kurus sgt2 .. tapi face dia looks nice , calm & cool :)

    ReplyDelete
  12. lily ~ ekekekk ye ke dik :) looor x per janji dpt tgk kan .. tu yg penting bukan selalu dpt tengok tuu ..

    ReplyDelete
  13. zue ~ aah dik .. dia cantik sgt2 .. dan dia memang amat2 bertuah orgnya .. padahal dia org biasa sahaja ..

    x sangka kan :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...