Thursday, April 28, 2011

tahniah SARAH ! - dan doakan buat mereka


salam semua

tahniah ! .. wordless lah akak :)) x dpt bayangkan dia mengandung .. pasti cute kan ... begitu jugak pada janda AKHIL HAYY yg dah pun selamat bersalin .. 

dan ada berita sedih jugak bila dpt tahu artis veteren ORKID ABDULLAH dan YUSNI HAMID sedang dlm keuzuran yang sgt2 .... semoga mereka berdua di berikan kesihatan dan kembali pulih ..


 


KUALA LUMPUR: Penyanyi Siti Sarah Raisuddin, 27, sudah mengandung dua bulan selepas mendirikan rumah tangga dengan pelawak, Shuib (Sepah) pada 26 Februari lalu.

Menurut Sarah, ketika menerima pengkhabaran berita tersebut, Shuib yang turut berada disisi menangis sambil memeluknya. “Selepas hari terakhir penggambaran filem Man Sewel Datang KL, saya rasa sakit perut dan Shuib membawa saya ke klinik.

“Tetapi bila doktor buat pemeriksaan dan ujian kehamilan dan dapati saya mnegandung, Shuib tanpa rasa malu menangis dan memeluk saya,” katanya ketika ditemui pada pelancaran filem Man Sewel Datang KL, di sini, Selasa. Tambah Sarah, suaminya itu terlalu berharap untuk mendapatkan cahaya mata dalam masa terdekat ini.

“Setiap kali saya sakit perut atau loya-loya tekak, dia akan berharap saya mengandung dan kami telah buat beberapa pemeriksaan kehamilan. “Tetapi hampa, sehingga saya nasihatkan dia jangan terlalu berharap kerana saya yang akan rasa sangat teruk jika tidak mengandung,” ujarnya.

info : Mstaronline


34 comments:

  1. tu la,tahniah..rezeki anak lps ni mesti lg byk..

    sazzy falak pun dah kuar baby kembar dia...

    semoga cepat sembuh kedua2nya artis veteran kita tu... biarpun tak pernah jumpa mereka tu.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah....

    doakan lps ni Sha menyusul pulak.... :)

    ReplyDelete
  3. tahniah pada Siti Sahara & Shuib Sepah..
    Kita doakan semoga artis veteran kita ini akan sembuh seperti sedia kala...

    ReplyDelete
  4. tahniah buat mereka... suker dgr ramai yg nak dpt beby kan??? smoga semenyer dipermudahkan... suke tgk kapel nih... sama2 kecik.. sweet jerk...

    saya suker sgt tgk shuib kt maharaja lawak masa mggu ketiga tuh... yg shuib jadik pompuan tuh... hahahaha.... mmg lawak kak... pecah perot gelak...

    ReplyDelete
  5. tahnaihh... semoga jadi pengerat kasih mereka berduaa.. semua org cakap.. sama kecik.. sama sweettt ehehhe

    ReplyDelete
  6. cepat jugak dorang punya rezeki ni kan..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  7. terus lekat.. alhamdulillah.. rezeki..

    ReplyDelete
  8. sy tau sarah mengandung sebulan lbh masa tgk sehati sejiwa.hehehe

    ReplyDelete
  9. subur betol si sarah niee..memang mantap!!! bunting gajah niee..hehe

    tahniah utk mrka..hehehe

    ReplyDelete
  10. sis lecturer kolej shah putra ek? shah putra cawangan mana?

    sbnarnye husz dah buat entri pasal benda nie..

    ini link dia..sudi2 share ngan pembaca blog akak psl read more nie ye..

    http://husnalalink.blogspot.com/2011/03/as-salam-semua.html

    ReplyDelete
  11. uhh cptnyerrr mngadung hehehe.

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah, rezeki mereka... sweet kan couple nie.. moga rumahtangga mereka diberkati Allah :)

    ReplyDelete
  13. sweet pasangan shuib dan sarah...

    tahniah buat mereka..

    ReplyDelete
  14. x dgr cite pon ex-wife akhir tu bersalin..cite lah sis, letak gmbr ke

    ReplyDelete
  15. cam comel je diorng dua nie kan..

    ReplyDelete
  16. tahniah sarah..

    kite doakan yg terbaik untuk orkid abdullah dan yusni hamid

    ReplyDelete
  17. tahniah buat mereka moga dpt anak yg soleh dan solehah...jambu bol lain sikit gumuks2 tp rasa nya sedap yg warna merah tu,manis cam jambu madu pn ada :)

    ReplyDelete
  18. wida ~ akak dgr di berita pagi tadi dik .. x jumpe cari info pasal dia tuu :)

    ReplyDelete
  19. lalink ~ huhuh dik shahputra x der cawangan lagi dik huhuhu .. hang dengar mana shahputra ada cawangan :))

    ReplyDelete
  20. tahniah buat sarah, sazzy, maizawati...

    semoga datin orkid dan Yusni Hamid di berikan kesihatan yg baik

    ReplyDelete
  21. tahniah tuk sarah n shuib..mane tau kumpulan sepah menang maharaja lawak pasni..rezki baby tu..

    ReplyDelete
  22. hmm..menangis gembira nk dpt cahayamata takpe, shuib..jgn gembira sbb nk buktikan kat kawan2 yg dia tu power udah ler, huhu..
    Dh dpt anugerah ni..kena ler jaga elok2 sampai besar. Pastu, bkn anak sulung aje nk beriya2 teruja menghitung hari bila nk kuar tapi...anak kedua ketiga dan seterusnya pun kena camtu..jgn wat derkkkk aje, kan..hehe..

    Apa2 pun tahniah kat dorang. Anugerah tu tak semua org dpt..

    ReplyDelete
  23. tahniah buat deme..seronok dpt anak ni..time preggy je yg tak tahan kalu akan sb akak ni mabuksss...


    **ieda..tang air tu..masing2 bawa sendiri ajo..akak bw air mineral..ok la kan..heheh

    ReplyDelete
  24. awal rezeki sarah ngn shuib.. moga diaorang bahagia & kekal selamanya

    ReplyDelete
  25. tengok jugak berita ni semalam
    :)

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum my dear:)

    sepadan je kan sarah & shuib tuu..:)
    Alhamdulillah,..murah rezeki mereka:)

    ReplyDelete
  27. sarah ni jiran saya..
    hehe
    :)

    ReplyDelete
  28. seronok dgr org dpat baby... alhamdulillah bertambah rezeki..

    ReplyDelete
  29. syok kan dah peknat..huhuhu..
    klu sis tgk senarai pelawat blog ni mesti nama Qis hari2 ada...huhuuh

    ReplyDelete
  30. kawen jugak dia kan kak. terkejut jugak sebab tut tut dia kawen tiba2 after putus tunang dulu.

    Tak sabar nak tunggu raja lawak esok2...kut2 anak dia masuk raja lawak ikut bapak dia. Hehehe

    ReplyDelete
  31. wahh cepatnyaa dh mandung...huhuhu...jeles2...

    ReplyDelete
  32. bessnyer pregnant...tp mmg sweet couplelaa

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...