Friday, April 22, 2011

praktikal students - TQ so MUCH !


salam semua
lama gile akak nak post cite nie .. ekkke baru ini leh lepas ..
alhamdulillah baru-baru ini , berlangsungnya majlis Pra Konvokasyen bagi pelajar2 IPTA di UCSA , kali ini bagi sesi 2010/11 .. alhamdulillah majlis yg begitu meriah dihadiri ramai ibu bapa .. memang kami x sangka , penuh MPH , UCSA .. syukur dan semuanya berkahir dengan lancar dan selamat ..

dan hari tersebut juga adalah hari terakhir adik2 internal praktikal di Jabatan Akademik akak .. , mereka praktikal selama 4 bulan , terima kasih daun keladi .. jasa anda semua akan kami kenangi :))



majlis berlansung didalam dewan MPH , UCSA .. maaf , bila majlis berlansung akak lupa bawa kamera .. jadi x dpt lah take pic huhuh


haa ini adalah sebahagian dari adik2 praktikal kami .. dari kiri wanie , akak dan siappppaaaaa erkkkk .. adusss lupe .. sowiii cayunk .. adik nie praktikal di bahagian HR :)



dari kiri : win , adik iza , akak , wanie dan bie 



haa ini adalah adik praktikal dibawah jabatan akak .. UTM , icha .. thanx dik , banyak membantu akak dan en mazlan .. jasa anda tetap kami kenang .. walau 4 bulan , skrg dah terasa ketiadaan adik tau .. selalu panggil2 .. skrg nie suasana dah kembali sunyi uhuhuh

icha dan family yg datang di hari pra konvo 

bersama adik wanie , praktikal di jabatan kejururawatan 

bie dan wanie


ps : lepas nie , dah x de pembantu .. huhuhu , x perlahh dah biasa pun .. cuma bila ada budak2 praktikal ini , kira ringgan lah sikit beban2 kerja kan .. :) oh ya .. esok cuti .. plan nak balik kg .. ermm nampak gayanya x online lah akak .. huhuhhu x besh nyeee .. windu semua nanti :)) .. tgk lah dulu .. kalau sempat online mlm nie .. akak BW lagi ye ..

22 comments:

  1. bila cpt mesra mmg cmni...terasa kalau dorang dh takde sok...tp takpe...ttp ade kenangan kan :)

    ReplyDelete
  2. samalah sis
    last week, budak praktikal kat office zana habis...terasa2 kehilangan dia...selalu tu mana2 mengajak dia...la nie..takde..rindu plak ngan si fika tu

    adik ipar zana ada gark tunjuk pic2 majlis pra graduasi dia....nanti nak tepek kat blog gark ler

    ReplyDelete
  3. dlm ramai² tu kn, akak yg paaaaling comel! geram lah..ekeke

    ReplyDelete
  4. sha as ~ alah dikk bikin male jer .. akak nie dah tue lerr ekekek :)

    ReplyDelete
  5. zana ~ tulah kan .. bila mereka x der nie rasa rindu pulak .. bila tgk tmpt duduk mereka teringat duk suruh mereka itu dan ini .. niat x der lain selain nak ajar agar mereka lebih pandai berdikari bila kuar nanti :)

    ReplyDelete
  6. ratu ~ huuh ya dik ..bila mereka x der nie rasalah jugak kehilangan .. timbul pulak rindu rinduan huhuhu

    aah sib baik ada simpan pic mereka nie :)

    ReplyDelete
  7. macam sebaya je nampak akak dgn budak2 tu.. hehe


    kak ieda,
    nanti emailkan alamat surat menyurat eh (hanie78@yahoo.com)... tQ :D

    ReplyDelete
  8. sy faham..mesti terasa bila adik2 tu dah xde kan kak...dr gmbar pun tau akak rapat ngan dorang kan...

    ReplyDelete
  9. ye lah kak..mcm sebaya jer akak dgn diorg.. :)

    SELAMAT BERHJUNG MINGGU KAK..

    ReplyDelete
  10. salam.. k.ieda miss u.. hehehe lama x jgok blog fav nie..

    ReplyDelete
  11. kat tmpat jat pun sama kak,klau ad studnt prak,rasa sng je,le mntak tolong bnda2 yg ringan.hihi

    ReplyDelete
  12. ni semua budak practical ek sis?..
    :)

    ReplyDelete
  13. h4n3 ~ ekekek pandai puji nie .. thanx dik .. oh ok2:)

    ReplyDelete
  14. hanim ~ tulah sedih sbb dah rapat kan .. dah macam adik sendiri .. salah ditegur .. kalau betul di belanja makan :) huhuh banyak kenangan

    ReplyDelete
  15. lily ~ ekekek ye ke dik .. :) maluu
    thanx dik .. selamat berhunjung minggu :))

    ReplyDelete
  16. rose ~ ye lah dikkk , kemana menghilang nie :)

    ReplyDelete
  17. jat ~ yes dik .. bila mereka ada kira ringgan sikit kerja tuu :)

    ReplyDelete
  18. luncai ~ thanx dik :)

    ReplyDelete
  19. akak,ni kt shahputra yer? izan pernah dtg meeting kt sini dulu masa keje... meeting + courtesy visit sekali dgn dekan uniten,dr.rusinah...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...