Thursday, April 21, 2011

Live In Malaysia ..


salam semua

haaa ada sape2 yg akan pergi .. 
kimmm salammm lahhh kat adik cute sorang nie .. kalau pergi jaga diri baik2 ..
ramai tuu .. takut x terkawal .. jaga tingkah laku kita sebagai masyarakat timur yg kaya budi pekerti dan tatasusila .. ekekekkek dah macam ustajah lak akak nie :) 

welll ingat mengigati x salah kan .. pagi nie tadi akak dgr dia di wawancara di HITS FM .. not bad .. kira dia nie intelligent lah jugak kan :) well dia baru 17 tahun maaaaaaa :)

kepada yg pergi ke Stadium Merdeka mlm ni ... enjoy & have fun ! , akak teruja jugak sbb anak2 BIG BOS dah ada di KL dari semalam .. nak tgk si mamat nie performe :) ... untung badan ! 



Ticket Prices: RM98 (Standing), RM188, RM288, RM358 and RM498 (VIP Area)
Where to buy Tickets: Bangsar Village 2 Shopping Center Concourse Area

Venue: Stadium Merdeka, Kuala Lumpur
Date: 21st April 2011(Thursday)
Time: 8.30PM




Justin Drew Bieber (bee bar) born 1st March 1994, and is a multi talented self taught musician who plays the piano, drums, guitar and trumpet and shot to fame in the late 90s. His biggest selling single Baby has topped charts all over the world to become one of the youngest successful singers of all time.At his KL Concert, you are sure to be expecting his world famous songs like Somebody to Love and Eenie Meenie but his mega monster hit Baby will sure to drive the stadium wild!

He will also be performing other Southeast Asian countries except Singapore and Thailand. Justin Bieber will have a Concert in Indonesia on the 23rd April and another Concert in the Philippines on the 10th of May so if you miss his concert in Kuala Lumpur, you can always plan ahead for the other concerts. 



27 comments:

  1. Sha x pegi psl x suke dia...ehehe

    ReplyDelete
  2. tak lalu tgk harge tiketnya. =(

    ReplyDelete
  3. makk aihhh
    mahalnya tikettt!

    ReplyDelete
  4. anak bujang i dah kuar awal2..just nak tgk his concert..

    ReplyDelete
  5. wahhhhh..wahhhh....aper lagi beli tiket cepattt...hehhehee

    ReplyDelete
  6. tak minat lah dia ni.... ni utk budak2 sekolah mesti yg ramai nangis nak pergi konsert mamat ni...

    ReplyDelete
  7. kaya gila budak ni..pengsan tgk harga tiket @_@

    eh akak tak pi tgk kew?? =P

    ReplyDelete
  8. serius saya nak pergi sangat tapi en.hubby tak benarkan , dia risau kalau dia ada sama tak pe huhuhu~ sedih kak tupang ahu kejap boleh , sedih nie

    ReplyDelete
  9. Tau jer pasal JB nie..tapi tak ler minat.. budak2 muda minat ler.. hehehe

    ReplyDelete
  10. budak2 mcm baya2 adik2 izan minat la dia ni..izan tahu satu je lagu dia yg femes tu,tp tajuk tak tahu hihi..ni rege tiket mau bley wat beli brg dapur sebulan ni hehe

    ReplyDelete
  11. kita minat gitu2 jer..comel jerkan muke dia.. ;)

    ReplyDelete
  12. budak2 skolah ramai lah minat JB ni.. =_=

    ReplyDelete
  13. hehe..akak tak minat ler..kehkeh..dh tue..dh tak amek port psl artis2 remaja ni..ish..ish.

    ReplyDelete
  14. kak, minat ke kak denga beebar ni?hihi.

    ReplyDelete
  15. zati ~ akak minat lagu jew .. kalau orgnya biasa2 jer .. ensem lagi cik abe akak ekekkeke :)

    ReplyDelete
  16. kak alona ~ samer ler kak .. minat lagu jer .. suke2 dgr .. nie semua utk remaja jeww :)

    ReplyDelete
  17. amirrah ~ aah dik budak2 sek punya nie :)

    lily ~ same lah dik akak minat tgk muke dan lagu jeww :)

    ReplyDelete
  18. izan ~ huhuhu aah dik tiket dia leh buat beli brg dapur utk sebulan dua kan huhuhu

    ReplyDelete
  19. rinna ~ same ler kita rinna :)

    ReplyDelete
  20. amy ~ ekekek amy minat yer .. tulah cik abe lak x kasi erk .. ekekk dia jeles tuu :))

    yana ~ akak minat ?? huhuh setakat lagu bolehlah dik .. nak sampai ke konsert maap ler huhuu

    ReplyDelete
  21. munna ~ aah dik .. sure ramai punye :)

    azue ~ idoklah wehhh .. baik duit buat makan2 ngan anak2 lagi best :))

    ReplyDelete
  22. azmiezas ~ oh ya .. ermm sib baik anak2 I x minat :)

    ReplyDelete
  23. h4n3 ~ huuhu mahal kan dik :(

    rara ~ ekekekek :)

    sha as ~ dia nie utk remaja je dik :))

    ReplyDelete
  24. cute budak ni...jd pojaan hati ank akk yg no 2 tu...

    ReplyDelete
  25. sori terlambar smp sini
    ptg smlm ttibe tenet down plak

    akak, anak bos sye pn sakan pegi tgk
    ngan mak pak sume sekali pegi

    ReplyDelete
  26. nasib baik xminat sgt dia nie...kalau x kena pegi...hehehe

    ReplyDelete
  27. emm takde lah tergila2 smpai nak beli tiket hrga tu..mahal sgt..hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...