Monday, April 25, 2011

kubur TERCANGGIH kristian lubnan


salam semua

alhamdulillah kenyang ! ekekek akak makan nasi grg paprik , cite2 dah petang pun kan .. . perghhh nasi grg tadi merah & mak oiii banyak tul minyak .. insafff kejap akak .. adehhhhhhhhhhhhh .. apa2 punn licin kecuali minyak tuu huhuhhu , tobat ! mak x makan dah nyahhhhhhhhhhhh huhuuh
ok lah tadi bukak email .. haaaa kali nie dpt email yg membuatkan akak terkasima kejap .. 

ok apa pandangan uols ??


siapakah yg bertuah dikuburkan di sini ?? hahhahah , kalau akak x nak sbbb risau kalau2 malaikat takut nak masuk ekekkeke aci !





 mcm2 hal dunia skrg nie .. betul atau tidak wallahualam .. pengirim emailnya akak kurang kenal .. tapi dia selalu jugak hantar email2 yg banyak info2 menarik mcm nie .. anyway thanx dear .. :)



50 comments:

  1. lengkap kubur dia..semua ada:)

    ReplyDelete
  2. Ya Allah kak.mcm ni pon hade ke...mati apa cm ni?

    ReplyDelete
  3. ORG KATA KAN KAK
    kubur lim goh tong
    siap ada ekon kt dalam dia
    xtau la btol ke x

    ReplyDelete
  4. hehehe.....macam2 dorang bekalkan...bilik air tak der ker...

    ReplyDelete
  5. wida ~ tulah .. x de peti ais je .. tapi siap ada botol arak jugakk huhu

    ReplyDelete
  6. mesti masa hidup ni kuat minum ni...ekekee

    ReplyDelete
  7. rara ~ haaa tahu x per .. seram akak tgk .. kira mereka percaya roh2 tu idup koot huuh

    ReplyDelete
  8. adoiii sabau je la
    da mampos pn nak selesa2 gini ke

    ReplyDelete
  9. nana ~ oh ya ke dik ?? wahhhh huhuhhu kena search nie :))

    ReplyDelete
  10. eye nee ~ ha tulah .. bilik air ngan peti ais ekekke :)

    ReplyDelete
  11. kancil ~ huhuhuh tulah :)

    ReplyDelete
  12. syana ~ ekekek kan .. cam x caya jer .. x kambus nie .. agaknye lahh huhuh

    ReplyDelete
  13. mak oiii
    takde gantung chandelier skali ker??
    kang gelap kang... kekeke

    ReplyDelete
  14. saya pernah tgk email ni. kubur canggih pun gelap jugak. hahaha

    ReplyDelete
  15. agak2 muke pucat, leh touch up kt dressing table tu..ekeke

    ReplyDelete
  16. canggih btul kuburnya...senang kot nanti family dia nak dtg tgk2,semua dah lengkap heeh

    ReplyDelete
  17. waris warah si mati nk bg yg terbaik walau dlm alam lain..dorang percaya gtu kan..

    ReplyDelete
  18. uish, biar betul nih. kubur tercantik dan paling kemas nih.

    ReplyDelete
  19. mcm2x hal yg x disangka ....dasyat kubur

    ReplyDelete
  20. hihihi......imaginasi pada yg hidup jaa nie...dia tak tahu yg mati tuh...dok BEGETAR seluruhnyaa..menanti MALAIKAT...huhuhuhuh

    ReplyDelete
  21. Ada wifi tak kak? Boleh bagi password tak kut2 nak tumpang online nanti. hehehe

    ReplyDelete
  22. Wahh curlast kubur dia..lengkap..macam2 ada..hehehe..

    ReplyDelete
  23. h4n3 ~ haaa tulah .. x lah gelap nanti erkk ekekek :)

    ReplyDelete
  24. NMO2 ~ x menjanjikan apa2 dik .. mana2 pun kalau dah mati tetap gelap gelita walau canggih mana pun huhuhu

    ReplyDelete
  25. sha as ~ kekekke yer lah dik :)

    ReplyDelete
  26. huhhh.... dasatnya...menakutkan ada gak..

    ReplyDelete
  27. izan ~ ulah akak rasa dia x semadikan koot .. dia biarkan jer mcm tuu .. eii naik seram lak akak nie huhuh

    ReplyDelete
  28. kak sarah ~ aah kak , tapi tulah mcm2 hal kan huhuh

    ReplyDelete
  29. eiela ~ ya dik .. cam x caya kan :)

    ReplyDelete
  30. mia ~ tulah ekekek :)

    ReplyDelete
  31. op ida ~ ekekek tulah dik .. takut malaikat cakap .. x cukup2 idup atas bumi .. dlm nie pun nak canggih2 :)

    ReplyDelete
  32. oasis ~ ekekke ko dik .. aah kan ekekek leh lah onine ngan si mati .. huhuhu

    ReplyDelete
  33. rinna ~ kan .. canggih nie .. entah berapa kos dia nie :)

    ReplyDelete
  34. wah canggih!! tapi x der bumbung ker, kalau ujan camner????? huhu

    ReplyDelete
  35. wow, mmg canggih sangat kubur ni.1st time tengok.tapi org tu kan dah mati, buat apa la perlu brg2 & perhiasan tu semua kan.

    ReplyDelete
  36. huhu.kepercayaan ape agaknya diorg ni.

    ReplyDelete
  37. ayu pernah lihat pic bi dalam FB..
    ada yang komen....
    agak2 perompak boleh masuk tak??? hahahha

    ReplyDelete
  38. wah, lengkap segala..
    klau mayat tu bangun hidup balik, best la ia kn?
    fuh! mesti orang kaya tu..

    ReplyDelete
  39. wah siap katil bagai...

    ReplyDelete
  40. Bak kata suami akak, perangai agama simpang 4 ni tak semenggah. tak senonoh betul.

    ReplyDelete
  41. huhu..mcm ni pon ada ke..dasyat2.. :)

    ReplyDelete
  42. maszmadi ~ tulah .. x tahu nak cakap , aah kan memang x der bumbung agaknya ..

    ReplyDelete
  43. win ~ aah dik .. nie nak tarik org jer nie .. untung2 masuk GB world record agaknya ekekek

    ReplyDelete
  44. zati ~ yahudi lah akak rasa mereka nie .. nama je lubnan ..

    ReplyDelete
  45. toyol ~ ekekek ermm org kaya nie .. tulah x dpt bayangkan kalau dia idup ekekke :)

    ReplyDelete
  46. zura ~ kekkeke dasat kan dik :)

    ReplyDelete
  47. CIMDDC ~ ekekek perangai simpang 4 kak ?? x pernah dgr kak ekekke :)

    ReplyDelete
  48. lily ~ tulah dik .. dunia skrg nie banyak yg kita tgk dah pelik2 .. harap semua ini tidak melalaikan kita di dlm dunia akhir zaman ini ...

    ReplyDelete
  49. etiey ~ aah dik .. canggih sampai x terfikir kita nak buat mcm nie .. huhuh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...