Tuesday, April 19, 2011

Keletahnya Hanan Sofia


salam semua

nie nak share pic anak buah akak yg semakin membesar , sgt2 cute .. baru2 nie akak balik kg , masa nie waktu petang .. lepak2 ramai .. tgk dia duk diam jer kan kami pakaikan dia tudung .. ekekkek tgk kat sini dah macam anak kemboja sesat pulak ekekek .. so cute .. 

mama ieda doakan semoga HANAN SOFIA membesar dengan hebat ya !
ok lah jom layan pic2 nie


 

ekkekekek clon kak long masa kecik



geram tgk .. ada gaya sungguh kak long akak masa kecik ekekek





wiff grand nanny yg setia menjaga :)



ps : banyak pulak kerja petang nie .. tapi sempat update ! upssssssssss jgn salah pandang .. entry semua dibuat pada mlm hari yaaaaaaaaaaa .. bukan buat on THE SPOT ! ok :)) .. kebetulan pulak ada meeting , esok ada lawatan validasi dari UTM , Skudai utk program UTM kami .. fuh .. berlari2 anak akak nie ekekkeke .. kalau sempat akak BW yaaa :))



34 comments:

  1. aloloo...comelnya...klu anak munna pakaikan je tudung kat muka dia mulalah tarik...

    ReplyDelete
  2. alala comeinyer dia sesedap nama dia gak

    ReplyDelete
  3. tomey2 nyee macam my baby fruit jugakk

    ReplyDelete
  4. sangat cumilll laaa...rasa nak geget pipi tue..

    ReplyDelete
  5. budak2 meme comey..

    **mana n3 promotnyer..haahhhaa

    ReplyDelete
  6. bdk kecik klu pakaikan tudung mmg comei kak..sbb tuh kdg2 saya pon meroyan pakaikan tudung kt Airel... hahahah....

    nih junior kak long akakla yer... comei...

    ReplyDelete
  7. alolo comel nyoo, nak geget skit pp tuh hehe

    ReplyDelete
  8. suke tgk budak kecik pakai tudung...cute jeee...

    ReplyDelete
  9. meh nak geget pipi dia.. ahai, wat muker blur plak dia... meh nak chiyoom sampai nanes..

    eh, wat muker selamber plak lagi... meh nak shubit + geget + lambung2 dia..

    geram nihhhhhh

    ReplyDelete
  10. comelnyer...bambam sgt pp dia....rs nk geget jek

    ReplyDelete
  11. hanan yg comey...grand nanny yg masih sihat...syukur Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  12. Akak ni saje je buat saya rindukan kat anak buah saya kan...huhuhu

    Tak pe tak pe...hujung minggu ni nak balik rumah kakak ngan adik walau cam ne skalipun.

    Dah lama tak bekpes ngan anak sedara. suka tgk gelagat drg mkn. Berselera sungguh.

    ReplyDelete
  13. tomeinyerrr

    tapi nape takmo tenyummmm???

    ReplyDelete
  14. cik mot ~ eekkeke cumei kan :)

    ReplyDelete
  15. munna ~ ha tulah .. anak akak pun sama , kalau pakaikan tudung semua x dan lima saat .. ekek dah besar nie lah nak pakai :)

    ReplyDelete
  16. sharingfon ~ ekekek thanx dik :)

    ReplyDelete
  17. posh76 ~ aah sesedap nama tuannya :))

    ReplyDelete
  18. lalink ~ baby fruit ?? ekekek saper tu dik :)

    ReplyDelete
  19. farah ~ thanx dik :)

    ReplyDelete
  20. kak sarah ~ thanx kak .. eh kak kan ada sticky post tuu .. akak x nampak ker :))

    ReplyDelete
  21. hihi,dgn tudung nmpak besar je kepala baby.badan kecik je O.o

    jat,malam ni nak kena masuk ofis,sttlekan kerja.huhu

    ReplyDelete
  22. zue ~ aah kan .. yer ker .. budak lelaki kalau dipakaikan tudung masa kecik2 nie cute aper kekekeke :)
    aah junior along akak :)

    ReplyDelete
  23. gemaishak ~ tulah kan :)

    zura ~ haa gigit .. bahaya nie :)

    ReplyDelete
  24. NMO2 ~ sabar dikk .. sabar .. eekke :))

    ReplyDelete
  25. sha as ~ uihh ramai tul yg nak geget nie .. haus muke anak buah akak nie ekkeke :)

    ReplyDelete
  26. ratu ~ thanx dik

    Eye nee ~ tulah dua2 sihat .. grand nanny dah 86 tahun tau :)

    ReplyDelete
  27. nard the nerd ~ ekekek thanx dik :)

    ReplyDelete
  28. oasis ~ haa balik kg dik .. lepaskan rindu kat mereka .. sure mereka pun suke :)

    ReplyDelete
  29. h4n3 ~ dia memang mcm nie dik .. muke poyooo ekekek :)

    ReplyDelete
  30. zati ~ tulah .. tudung akak tuu dia pakai tuu :))

    lor jat , mlm2 pun kerja .. bagus lah jat nie .. tabik springg akak !

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...