Saturday, April 30, 2011

kate & will , night of celebration !!

salam semua 
mlm semalam adalah royal weeding dinner .. akak pun enjoy tgk .. dress yg kate pakai sgt2 simple and looks great dgn dia kan :) cantiknyaaaaaaa .. dah lah orgnya cantik .. uhuhuhu

A night of celebration for royal newlyweds

 

Kate Middleton, dressed in a satin strapless white gown and white shrug, leaves Clarence House for an evening reception at Buckingham Palace following her wedding to Prince William on April 29, 2011, in London.



Prince William and Kate Middleton leave Clarence House for an evening reception at Buckingham Palace on April 29, 2011, in London.


ps : huhuhu jelesss mak nooooooook :))

14 comments:

  1. Cantiknye..
    kita pon jeles kak.. :D
    mmg sgt2 bertuahlah dia ni..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Ieda

    doakan moga Allah memberi hidayah kepada mereka agar terbuka hati mereka untuk Islam
    Amin

    Wassalam

    ReplyDelete
  3. harap mereka bahagia hingga ke akhir hayat kan kakieda.win suka sangat dress kate yg simple tu :)

    ReplyDelete
  4. OMG....sgt2 cntik dress die....

    jeles....

    ReplyDelete
  5. miyoko ~ tulah .. cantik kan :)

    ReplyDelete
  6. win ~ yes dik .. cantik kan .. simple dan menarik :)

    ReplyDelete
  7. bro rozali ~ huhuh kalau mereka masuk islam .. ada kecoh satu dunie kan .. kan .. apa2 pun doakan yg terbaik buat mereka .. how knows ?? :))

    ReplyDelete
  8. lily ~ yes dikk sgt2 jelessss :))

    ReplyDelete
  9. mmg chantekkkk gaun tu..dia punya kain mak oiiii lembut je nengokknya...raya nanti nak buang tebiat la pakai camgitu boleh tak?hahaha

    ReplyDelete
  10. kak ieda..kita pon jeles tgk Kate tu..sgt cantik kan..tapi bg saya, Lady Di lagi cantik..:)

    ReplyDelete
  11. pendapat akak samakan zatil lady d cantik dan ada auranya. baju kate ni cantik sangat terutama baju yang kat luar tu.

    ReplyDelete
  12. dye ~ ekekek apa salahnya dikkk semua terletak pada duit skrg nie .. ada duit semua boleh buat :)

    ReplyDelete
  13. zatil ~ aah dik .. lady D lagi cantik .. soo sweet dan dia lembut .. mcm kate nie agak kasar kalau tgk wajah dia kan :)

    ReplyDelete
  14. CIMDDC ~ aah kak .. baju dia nie nampak soft sgt2 .. geram pulak .. nak2 dia slim melim , jadi ngam2 kat bdn dia kannn ..

    tapi tu lahh dia kelihatan sgt2 kurus dan itu membuatkan wajah dia nampak cengkung :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...