Saturday, April 30, 2011

karniva usahawan PAHANG 2011


salam semua
ini semua cerita last weekand , akak balik kg . ermm x tahu pun ada karnival usahawan PAHANG 2011, berlangsung selama 2 hari sabtu dan ahad .. paling best PM kita yg rasmikan .. yelah kan kira dia balik kg lah nie .. :)

ermm banyak acara .. tapi akak x kose nak beramai2 kat situ .. dtg situ semata2 anak2 akak yg nak main permainan belon nie .. huhuhu kesian pulak .. kalau ikutkan akak .. malas dahh nak ke tempat yg ramai2 mcm nie .. herghhhh



org yg sgt2 ramai .. kalau x kerana anak2 nak bermain belon tuu .. akak x kan dtg huhuh



 
 tgk betapa ramainya budak masa nie .. aduhh serabut kepala akak masa nie .. tgk dah mcm nak roboh dh belon tuu ..


ummi yg sempat memborong 2 bakul mempelam .. tapi MASAM !!!



hanan yg dah ngantuk sebenarnya ... ekekkeke



anak2 yg kegembiraan sbb bukan selalu dpt main belon ini terutamanya nina tuu huhuh



ps : tolong bagi idea nak masak apa ari nie .. huhuh pening2 .. 

selamat berhujung minggu ... X SABAR NAK MENANTI ESOK ! 01 MEI ... kak sarah , masak ape kak ?? ieda x fikirkan lagi .. semua ada dlm kepala nie .. x tahu nak pilih yg mana satu nak masak .. huhuh


6 comments:

  1. bestnya karnival.kat selangor ni payah nak ada karnival. memang terserlah muka kegembiraann anak ieda. ieda tak sabar nunggu dorang masak apa, akak plak tak sabar tunggu ieda tepek gambar gathering kat blog ni.

    ReplyDelete
  2. wah mesti seronok anak2 main kan...tak pe la bg dorng sonok sbb bila dorng sonok kita pun tumpang sonok tgk..salam kenalllll

    ReplyDelete
  3. CIMNDDC ~ ekekkek tulah kak .. kalau karnivak2 mcm nie malas nak gi pun ada .. sbb ramai org .. huhu x suke sbnrnya .. sekejap boleh lah :)

    huhuhu akak .. entahlah kak .. nak masak apa , tapi dah ada idea dah .. kita tunggu yaaa :))

    ReplyDelete
  4. dyea ~ salam kenal jugak :)
    tulah .. sbb anak2 akak ke sini .. kalau tdak .. hubby punn suke .. rimas katanya :)

    ReplyDelete
  5. seronok anak2 main gtu...

    akak buat puding roti + salad buah + kopok lekor ajo ieda weh..

    ckup ar 3 mende tu kan..yg penting kita jumpa kan..hehee

    bawa la jugak pinggan polistrin ngan sudu kot2 kwn2 nk mkn..utk air..sendiri bw utk sndiri..ok tak...hehehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    terima kasih ibu...
    itu kata anak2

    Wassalam

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...