Friday, April 29, 2011

jumpa bb - TAHNIAH aida !


salam semua

akak bersiaran dari rumah nie .. cutiiiiiii :))
kalau cuti nie bukan ape .. banyak urusan yg nak kena buat .. ke bank , ke MPK .. ke pejabat pendaftaran .. bukan apa , bila dah plan cuti nie sebenarnya utk menguruskan hal2 yg tertunda ..

tu pun tadi akak ke MPK , x leh buat pulak .. kena ada document lain .. dah mcm mana .. huhuhu kena gi semula lai kali .. dah ari nie jumaat .. mereka tutup ari sabtu .. :(

nie baru sampai umah .. terus online blog .. ekekke kata blogger tegar .. :)) terus update apa2 yg patut .. lepas nie boleh lah relax2 kan minda dan BW .. tgh ari sikit kang kena kuar layie .. ke bank lagi ... huhuhu banyaknya ke bank .. urusan apa ?? urusan bayar kereta lerrrr .. ujung2 bulan kannn huhuu

ini kisah last week jugak .. hari jumaat akak dan kawan2 ke rumah kawan akak aida yg baru lepas bersalin bb baru .. 2nd bb , dia sedang bercuti utk menjaga bb baru dia nie .. cumei .. lahir kecik je 2 .++ something .. x ingat pulak :) alhamdulillah bb dah bertambah sihat , walau lahir x cukup bulan .. :) 
jom tgk pic2 ..





kami di jamu mee kari oleh aida .. thanx aida :)


x leh duk lama2 masa tu sbb zie kawan akak nak balik sbb dia bhg exam , kena bukak bilik kebal sebelum jam 2 ptg .. kelam kelibut kami balik huhuh




bb aida .. x ingat pulak namanya huhuu .. dan last sekali kami di jamu tart nie .. ape org panggil .. huuh x pandai akak bab2 tart nie .. tapi sedapppp sgt2 .. pandai aida buat .. akak suh dia buat lagi .. kali nie nak tempah :)) aci !



 BUAT SEMUA BLOGGER KUANTAN .. X SABAR RASANYA NAK BERGADER2 NANTI .. MOH KITA,  GEGAR !!! BLOGGER KUANTAN 
JGN LUPE MENU KITA VERSI "PORT LUCK " OK :)


 ps : lepas nie nak kemas2 umah .. lipat baju .. masak dan makan .. huuhuh duk umah mcm kerja jugak kannn .. sooo happy olidays buat semua kawan2 .. ahad 1 mei .. HARI PEKERJA ..isnin cuti .. yehaaaaaa

20 comments:

  1. tgk org ade bb cam teringin gak.iskk..tp tu la byk plak tp nye kang.ehehe..ooo itu...tart buat atau custard tart kak... :) mmg sdp tu...

    ReplyDelete
  2. montelnye baby tuee..shumill sangatt...nnt sya add akak ek..

    nape xboleh ek? ke akak kurang faham..? camne saya boleh bantu akak?

    ReplyDelete
  3. wahhh..gathering kat ner..koi pun orang pahang kak oi..panah denga felda sungai tekam utara tak??hahah :P

    ReplyDelete
  4. Cutenyaa baby tuh.. Tahniah pada kawan Ieda..yer..

    ReplyDelete
  5. aduhhhh... tak tahan tgk beby... geram jerk... nak cubit2 pipi tuh.. montel yer...

    akak tak nak beby lg ker??? ramai kwn2 blogger tgh peknen skrg... akak taknak join???? hehehehe....

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat bb... best jugak dapat feluk n syiom baby.. rindu bau baby la hehe :)

    ReplyDelete
  7. bestnya kak bercuti.hihi,nape kak xtolak je terus duit kete dr gaji?kan senang.xpayah nk kena g bank in2 da.hihi

    ramai ke kak yg join?

    ReplyDelete
  8. zati ~ entah lah dikk ,x kira pung ekkeke berapa ramai :)

    keter tuu masalahnya acc baru dari ambank .. entah mereka cakap x boleh huhuh

    ReplyDelete
  9. lalink ~ akak x tahulah .. akak kurang paham kuu ..kalau adik tolong buatkan aci tak ? :)

    ReplyDelete
  10. ramai org cuti hari ni kak.. terus sambung sampai isnin... mesti jalan jem nanti..

    ReplyDelete
  11. sedap tart tue...comel bb tue..

    ReplyDelete
  12. SUKANYA BAU BABY BARU LAHIR...

    ReplyDelete
  13. zue ~ huhuhu bukan x nak joint dik . tapi akak dah x leh mengandung :(

    ReplyDelete
  14. ayuraza ~ uik .. akak x tahu ayu org pahang .. moh dik turun kuantan 01 mei nie :)

    ReplyDelete
  15. weee ada gath? bestnyaaaa...

    *kak, nape tak byr on9 je kete?

    ReplyDelete
  16. manfaatkan hari cuti kan? saya lak ambik cuti ari selasa nak balik kampung malam nie. best nyer....

    ReplyDelete
  17. ala2 comel nya baby tu..

    ReplyDelete
  18. Salam...

    Hi! salam kenal...sy follow yer..

    ReplyDelete
  19. baby tu...rindu bau baby baru lahir...wangi!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...