Monday, April 11, 2011

Ini lebih CANTIK


 salam semua

ya allahhh hari ini banyak betul meeting yg akak perlu attand .. dari pagi sampai ke petang huhuhu .. semua adalah berkenaan perjalanan kolej sempena di naik taraf sebagai University .. x tahulah akan datang , masih sempat atau tidak akak nak berblogging huhuhu .. nie punn dah draf dari mlm tadi  .. tinggal tekan publish sahaja .. lepas nie pasti akak akan buat entry auto publish sahaja .. kalau sempat akak akan BW di opis .. tu pun time pagi2 dan waktu rehat .. huhuh , kalau x update rasa rindu pulak kan.. dah ! kata blogger TEGAR ... eekekkeke huyeeeeeeeeeee

ok nie cite last week tau , kes x sempat nak upload pic2 dlm DSLR akak nie ... sebahagian dari ini taken by my lil bro .. thanx dik .. akak x sempat lah nak snap pic2 nie sbb duk sebuk tolong jadi usher di meja pengantin .. ekekke :) gambar2 ini masa majlis sambut menantu di rumah arwah mak abah hubby .. :)

ok lah , lets pic talk :) dah penat nak taip panjang2 nie ..




 anak teruna akak yg setia bersama my hubby :)


 tgk tuu :))



 this one taken by akak ok!




 taken by my lil bro .. tgh asas bakat nie ekekeke


 haa cantik tak .. x pandai layie .. sikit2 lah kann



 anaka2 yg ralit menjamu selera :)




pic akhir .. mcm biasa tuan tanah kena ada jugak enterpreme .. ekekke :)

14 comments:

  1. salam..La..Ieda keje kat Kolej Shahputra ke? kenal x ngan Suriati? Dia bahgian akaun rasanya..
    Oh ye..jom lah join 1st GA org Kuantan ni..hehe:)

    ReplyDelete
  2. hehehe..pic enteprem yg mahal tu :)

    ReplyDelete
  3. wow berseri2 sumernya, berbaju oren

    ReplyDelete
  4. cntik kak pic2 nya...sy pun tgh blajar lg nk snap pic nie

    ReplyDelete
  5. nice pics.kreatif betul la buat watermelon cam tu.suka tgok buah-buahan tu.*comel2 anak2 tgh makan.
    *pic akhir-kak ni mmg ada iras umie aida,serius.ayu gitu:)

    ReplyDelete
  6. wah, patut ah akk dh lme xsinggah umah kita..sibuk ghupe nyer...:D...

    ReplyDelete
  7. boleh jadi wedding photographer pasni kak :))

    ReplyDelete
  8. kak ieda sgt lawa lah! pictures pun lawa, tapi nak kata kak ieda lawa! hehe :DDD serious! :P

    ReplyDelete
  9. ariana ~ aah dah lama dah kerja disini .. ekekek loor suriati tuu mak saudara saya ariana .. suami dia sepupu ummi saya .. mcm mana kenal dia ??

    ReplyDelete
  10. white cappu ~ ekkek thanx dik :)

    mamasyaza ~ tulah kak .. kononya nak ikut tema lah tuu ekeke :)

    hanim ~ ha tulah .. akak pun tgh belajar nie .. huhuh memang x pro layie .. camera je canggih huhu

    ReplyDelete
  11. win ~ tkasih win .. aah dik tu ukiran dari sepupu akak tuu .. kreatif kan win :)

    susumimie ~ tulah dik .. lagipun bloglist dah panjang sgt .. adakalanya sempat singgah .. maaf ya cayunk .. insyallah akak akan singgah .. x lupa kat adik punye :)

    ReplyDelete
  12. h4n3 ~ huuhu lum lagi dik .. x pandai lagi sebenarnya .. kena take banyak sgt pic baru leh pilih yg mana sesuai :)

    bella ~ terima kasih dik .. biasa je .. aah tapi ramai yg cakap wajah akak ada iras2 umi aida .. ermm entahlah ekekke ..

    ReplyDelete
  13. mana foto ieda ngan anak2???...wah baju sama la... dah besar2 yer anak ieda...

    ReplyDelete
  14. ada bakat terpendam ni..haha

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...