Monday, April 4, 2011

huhuhuuhu oh TIDAK !


salam semua

huwaaa oh tidak .. mcm mana nie .. kasihannnn dan sedih akak tgk pic2 nie ..

This kid’s name is Lu Hao, he’s only 4 years old, weighs 62 kilograms with an increase in 110 centimeters. Lu Hao was very quick to gain weight when he was three months and continues to this day.
 
Doctors can not find this reason.

 





 huwaaaa tgk tuu dia dan keluarga dia .. huuhu



 uopssssss cekci !!

 alor2 tumeinyaaaaaaaaaaa 


 mohon dijauhkan dari anak2 akak huhuhuhu

ps : maaf banyak2 slow sgt internet arinie huhuhu .. terpaksa slow2 BW .. tunggu kedatangan akak yer :))

22 comments:

  1. kesian kan..susah nk bergerak..paling tkt dpt penyakit..haihhh

    ReplyDelete
  2. tak sanggup anak jadi mcm nie....kesian anak..

    ReplyDelete
  3. kesian plok

    hrp mak ayah dia blh kwl semua ni.. jgn di biarkan saja.. takut kena pyakit jantung krn obesiti..

    ReplyDelete
  4. Alahai kesian nyer dia...masa masih kecik ni la mak dia kena do something..nnt dah besar susah...

    ReplyDelete
  5. bgs sharing kisah ni..suke baca

    ReplyDelete
  6. adoii sian dia...
    MAK AII berat dia sama berat ngan nida woOOO......demOOKk nyaa..
    tp coMeLL laaa budak cina neih

    ReplyDelete
  7. Risaunya tgk..takut danish jadi mcm ni...

    ReplyDelete
  8. sian budak ni... comel mmg comel..risau kan kalau jadik kat anak kite.

    ReplyDelete
  9. comel tapi kesian lah. -.-

    ReplyDelete
  10. ada tgk ni kat metro.sian kan dia...sebab pertama dia budak lagi.takkan nk suruh diet extreme lak kan.hopefully ade la cara camne nk selesaikan masalah dia..

    ReplyDelete
  11. sian gak kt budak nih..katenye sbb masalah hormon kan tu yg membesar bagai johan nih..

    harap doktor2 cube la bantu die..sian kat die..

    ReplyDelete
  12. Pemakanan anak2 pun kena dijaga juga. Harap2 anak2 akak semua sihat..

    ReplyDelete
  13. kak, mmg comel kalau tgk budak ni...rasa nak peluk2 je...tapi itulah kesian kalau dia kecik2 dah dpt penyakit...

    ReplyDelete
  14. wahida ~ huhuhu tul tu dik .. dia cumei .. tapi bila dia berpenyakit jadi kesian pulak bila tgk kan huhuh

    oassis ~ aah dik pemakanan skrg nie dah teruk .. susah nak cari makanan2 yg berkhasiat .. semua tinggi kolestrol huhuh

    ReplyDelete
  15. dilla ~ tulah .. kalau dibiarkan .. naya ke budak2 tuu huhuh

    ratu ~ aah dik .. kesian pulak kalau kita buat diet extrieme tuu .. tapi mcm mana lagi caranya kalau burn calori dgn diet2 dan xcercise .. huhuh ciannn budak tuu

    ReplyDelete
  16. ratoo ~ huhuh aah dik .. risau jugak akak nie .. anak akak yg sulung tuu pun sihat huhu

    alida ~ kena jaga jugak tuu .. mcm akak huhu nina tuu berselera jerr huhuh

    ReplyDelete
  17. op ida ~ huh sama berat ngan ida ker ?? huhu kesian kan dia .. memang cumei nak2 bila dia tidur tuu huhu

    mia ~ u are welcome dik :)

    eye ne ~ yes tul tuu masa dia kecik2 lagilah nie x leh dibiarkna .. risau kalau dia berpenyakit jeww ..

    ReplyDelete
  18. lya ~ yes .. akak harapkan mcm tuu jugak

    mrs eady ~ huu tu lah memang tgkl mula2 tuu x sanggup hooo

    suziey ~ aah nampak seksa sgt dia nak gerak .. tgk kakak2 dia normal je .. risau kalau ada penyakitlahh

    ReplyDelete
  19. kusss semangat weh..
    anak4 akak jugak jenis slim mlim mcm maknya..huhu

    akak teringin seme anak akak chubby2..tapi xnak mcm budak 4 thun ni..chubby sgt..huhu..berat akak tmbh 20 kilo lagi jadi berat dia..huhu

    ReplyDelete
  20. sy ada jumpa budak mcm ni kat hospital dulu kak...sian dia baru tak sampai 2 thn tp badan dah mcm 5thn lebih tapi pendek je... dr nasihat kurangkan mkn tp mak dia kata cam masalah budak ni la...dia suka makan nasi benda lain takmo..banyak makan pun susah jugak kan?

    ReplyDelete
  21. berat dari adia ni. budak2 time baby kalau chubby and terlebih berat mmg comel, tapi kalau dah besar2 jadi obes kesian kat budak tu.

    ReplyDelete
  22. kak,siannye bdk tu,..isk,isk,isk,.kazen sy prnh tembam jgk tp xde la smpai cm bdk ni,.tp mmg die xlarat nk bgn kak,.sian jgk,.tp xbley nk larang die mkn,nnti die lapa,.isshh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (179) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) kehidupan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...