Sunday, May 1, 2011

GEGAR BERSAMA BLOGGER KUANTAN



 Assalamualaikum, 
ahahhahahha GEMPAK kan tajuk atas tu .. hahahha kasi GEGAR ! nak jugak buat ala2 BRO BEN kan ekekekek , walau x sefemes dia :)) tapi nak jugak !

hasil idea blogger bersama  KAK SARAH NAJWAN
maka kami ingin mewar-warkan
mana-mana blogger kuantan yang selalu singgah
di blog kesayangan akak & kak Sarah Najwan
AGAR kita semua dapat
togeder-geder untuk merapatkan silaturahim
mengikut butiran berikut:


TARIKH: 1 MEI 2011
TEMPAT: TAMAN BANDAR- DEKAT PERMAINAN KANAK-KANAK
MASA: 3.30 PETANG
CADANGAN: BUAT POTLUCK
[bila lagi nak bawa hasil skill masak-masak uolls..hehe]


yang lain juga dialu-alukan - blogger wanita deh
jangan malu jangan segan
bawa famili uolls tau..








copy paste : sarah-najwan.blogspot

 

65 comments:

  1. kak....errr..boleh join tak? tp hubby keja la haritu..mungkin akan sampai lewat sikit kot..

    nak tolong iklan kat blog ye kak..

    ReplyDelete
  2. ita ~ lor x perlah .. sampai lewat pun ok eekekekek .. boleh sgt2 .. silakan dik :)

    ReplyDelete
  3. ala kat KL tak de ke kak.hehehe

    ReplyDelete
  4. ala... kuantan.... kalo kat shah alam nih conpern eb sampai... hik3... tapi msk simple2 jerk la ;p

    ReplyDelete
  5. bestnye...pakkal je jauh n cik kitol pun takde...kalau tak tringin gak join menjoin...

    ReplyDelete
  6. xleh nk joinlah sbb area selangor...hehe

    ReplyDelete
  7. kak ieda...jue ada tag kak ieda dalam blog ye..mari~ :)

    ReplyDelete
  8. akak, kalu akak wat dalam 13,14,15 mei, insyaAllah saya akan join sebab saya ke kuantan masa tu

    moga enjoy ketemu warga blogger kuantan ye..

    ReplyDelete
  9. bestnya blogger gathering ni.. kalau kat Kl harus dah pergi kak

    ReplyDelete
  10. blogger johor leh join tak..he he he......saja jer sakat kak ieda...

    bestnyer..leh together2.....asyik di alam maya jer kan....merapatkan silaturrahim

    ReplyDelete
  11. bes la ye...dapat bertemu para blogger sekalian..mesti meriah..

    ReplyDelete
  12. rara ~ huhuhu x dapek nak nolong ekekek .. kalau tu nanti ke KL kite jumpe ye :)

    ReplyDelete
  13. ohhhhhh.... semestinya saya join kak... tulis nama saya kak... hahahah... semangat tuh....

    saya copy entry nih kt blog sy yer kak... TQ....

    ReplyDelete
  14. klu la kuantan tue cam nak ke KG BARU KL jerk..kompom eida join jugak...

    ReplyDelete
  15. alahai bestnya... klu lah dapat pergi kuantan hari tu...

    ReplyDelete
  16. eb ~ ekekke x pelah dik .. kalau ada jodoh pasti kita ke temu :)

    ReplyDelete
  17. saya ngan sorang blogger ni duk kuantan gak tp xdpt join sbb ari cuti lame kan..so kami tiada di kuantan..next time harap2 kami boleh ikut..

    ReplyDelete
  18. potluck? wowwwwwwwww..bestnyeeee...nak joinn tp jauhhhhhhhhh pulakkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  19. wahhh ramai ke kak blogger ktn??
    kalo kebetulan blk kg leh gak join heeee

    ReplyDelete
  20. gee ryder ~ gee nie kan sekejap ada sekejap x der .. tenggelam timbul tau :) .. moh joint dik :)

    ReplyDelete
  21. lalink ~ ekekek jauh lah kan .. x per kalau ada jodoh kita buat di kl lakss :)

    ReplyDelete
  22. NMO2 ~ alor dik .. kebetulan je nie 01 mei tuu cuti kan , lagipun ahad huhuh .. x perlah kalau adik dtg kuantan roger2 akak .. leh jumpe x kesah punn berapa hb :)

    ReplyDelete
  23. salam akak,

    mcm berminat nak join... izan pun tak berapa ramai kenal blogger kuantan,kalau mcm ni bley tmbh lg ramai kwn =D

    ReplyDelete
  24. rara ~ huuh nanti2lah dik .. kalau kl senang bro ben kite ader :)

    ReplyDelete
  25. izan ~ salam dik .. moh joint dik .. yes tambah kenalan :)

    ReplyDelete
  26. eb azrin ~ tulah buat utk blogger ktn dulu .. blogger lain specially kl senang jer .. ajak bro ben buat :))

    ReplyDelete
  27. ratu ~ tulah kan .. adik jauh .. x perlah ada jodoh nanti kite jumpe ye :)

    ReplyDelete
  28. etiey ~ tulah .. xper .. jauh nak buat mcm mana .. tapi mana tahu tetiba etiey ada plan nak turun ktn time tuu kan kan kan :)

    ReplyDelete
  29. jue ~ eh ya ke .. ok2 akak terjah skrg jugak :)

    ReplyDelete
  30. As-Salam Kak ieda...
    bestnye kalu dpt joint tapi x leh pi saya kat KL uhuhuhu...Selamat berjumpa and makan2 yea kawan2 blogger semua

    ReplyDelete
  31. Ieda kirim salam ngan izan ye.mesti dia join sebab sama tempat. cantik korang berdua. akak nengok gambar gatehering kat blog ye.

    ReplyDelete
  32. hehe....da kuar iklan kita..tahniah..harap2 dpt sambutan ieda deh...akaks likes...

    ReplyDelete
  33. akak,izan pun tepek iklan ni.tetiba bersemangat plak nk jumpa kwn2 baru hehe.amik kt kat sarah jugak.

    cik ina kim slm kt izan ni ke? hihi *perasan*

    ReplyDelete
  34. bestnya dorg..rasa nak join je.hehee follo sni

    ReplyDelete
  35. wahhh bestnyer...i wish i can join tp 1 mei tu dah ada program sebenarnya...xpe lar sy promote kat blog sy jg yer kak ieda...klu2 lar program sy tu x jadi sy bgtau smula yer

    ReplyDelete
  36. izan ~ ekkeke aah kak ina kim salam kat izan lerrr .. adik si kecik molek :)

    ReplyDelete
  37. org muadzam shah nak join gak..ni pun kawan selangor yg inform..huhuh..leh ke nk nyibuk???

    ReplyDelete
  38. wah serknye...
    sesekali berjumpa...

    ReplyDelete
  39. Wah! 1 Mei hari blogger Kuantan beronggeng ya?

    Kak ieda panggil mama sarah-najwan akak? Saya pun muda 2 thn je dari dia...kak ieda berapa ya?

    ReplyDelete
  40. bestnya blogger dari kuantan..happy2 together:)

    ReplyDelete
  41. yus ~ ekek akak tahun 76 .. same ngan yus ker ??
    entah .. selalu bahasakan diri akak sbb risau nanti org cakap perasan mudee ekekek

    ReplyDelete
  42. win ~ mana tahu ada masa , tetiba win terdtg ktn 1 mei tuu .. jemput ya dik :)

    ReplyDelete
  43. puteri balqis ~ boleh dik .. apa salahnya .. utk blogger pahang lah senang citer .. :)

    ReplyDelete
  44. leh kite kenal2 kan...syok r...

    ReplyDelete
  45. insyaAllah akan join...sbb cuti time tu kan 1 Mei...tapi kalo join pun mcm tak leh lama2...sbb sy duk agak jauh ni..ehehehe

    ---------------------------------------

    btw leh tak emelkan saya harga sabun yg ieda jual tu...
    azrisha03@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. asha ~ ok .. nanti saya email kan :)

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum Ieda

    saya tenguk drp KL ajer le

    Wassalam

    ReplyDelete
  48. kak ieda, kalau nak join makan jerk boleh x????? hehe

    insyaallah kalau ujung minggu ni masz balik umah MIL, masz leh arr join kan.. cam seronok jerk.. leh kenal2, kan..

    ReplyDelete
  49. adeiii jauh bebeno ler kak..klu KL bole le..hehe..

    ReplyDelete
  50. bro rozali ~ x perlahhh .. janji dtg sini tgk2 pic nanti ya bro :)

    ReplyDelete
  51. suziey ~ huhu x per dik .. nanti kalau kat KL adik buat , mana tahu ada rejeki akak nak jumpe pulak :)

    ReplyDelete
  52. maszmadi ~ ok2 dik .. no hal .. aaa kalau dari umah MIL sure leh buat yg best2 tuu :)

    ReplyDelete
  53. bestnya..jauhlah pulak nak ke sana..

    ReplyDelete
  54. eida... utk orang kuantan je ke...hehehe

    ReplyDelete
  55. jaoh sgt nk ke kuantan kak....;)

    ReplyDelete
  56. beshnyer.................mcm nak join......



    p/s:BW & folo..mehla jenguk belog saya..salam kenal! (^_^)

    ReplyDelete
  57. anie ~ kalau anie nak joint apa salahnya .. no hal punye .. moh GEGAR ! :))

    ReplyDelete
  58. bestnya!! leh jmpa rmai kwn dan tmbh kwn kan??

    * nti kita terjah semula check syrat GA k..

    ReplyDelete
  59. ala.. hajat nk join!!
    tp ada aral melintang pukang r..
    huhuhu, insyaAllah.. lenkali pls wat agi ekkk..

    ReplyDelete
  60. leily ~ ok dikk .. insyaallahh kalau ada masa kita gegar lagi :))

    ReplyDelete
  61. fiza ~ aah , tambah2 kenalan kan :) ok dik nanti tgk ye :)

    ReplyDelete
  62. gegar sekali jomheboh...

    ReplyDelete
  63. salam perkenalan kak ieda,ruginya takk jumpa blog nih awal2 kalau tak leh geder2..nak cari kawan2 kat kuantan nih...;)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...