Friday, April 8, 2011

fuh ! uols ada selera tak ??


salam semua

sila jgn muntah ! .. kalau uols sanggup makan tak ??
hahahahah mereka memang sgt2 exotic !

 




 baik punya goreng .. dah macam maggie kan hhuhu



V

V

V

V

dan merekalahh yg bertanggungjawab itu .. huhuhu



ps : adoii dunia dah akhir zaman .. mcm nie pun dibuat makan .. akan dtg  xtahu lah apa layie yg dihalalkan utk makan huhuhu :) nauzubillah !

20 comments:

  1. erkkk...geli geleman tekak sy kak..heeee

    ReplyDelete
  2. aduss kak... nak termuntoh saya.. erkk... gelilah....

    ReplyDelete
  3. ewwwwwwww... geli geleman la kak..
    tak sanggup walau ditawar wang beribu haha

    ReplyDelete
  4. eee geli geleman nye kak! tu belum ulat gemok2 yg org sarawak sabah suke makan tu.. haih

    ReplyDelete
  5. wehhhh jangan makan, nanti jadi busung perut tu, takutttt

    ReplyDelete
  6. Punya banyak makanan kat dunia ulat jugak nak dimakannya.. apo laa punya orang..

    ReplyDelete
  7. dahh xder mender lain ker nak makan...sampai ulat tu punn nak makann huhuhu...

    ReplyDelete
  8. eee...geli betul..ade gak manusia yang sanggup mkn..betul2 geli..wekkk..

    ReplyDelete
  9. waaaaa loya tekakku kak oii

    ReplyDelete
  10. eeeeeee..yueww...geli...

    ReplyDelete
  11. eeeuuuwwwww kak.tak shuke...tp buat kueh raya pon oke ni.buh dlm balang.hehehe

    ReplyDelete
  12. adoii..tak tahan lihat benda tu..eee

    ReplyDelete
  13. seb bek da mkn da br tgk entri akk ni... geli la.. dorang ni mmg xde keje betul

    ReplyDelete
  14. ewwwww idok le teman sanggup nk makan walau sedap mcmana pun..huhuh

    ReplyDelete
  15. euwww geli tekak saya kak..ya ampun kasi sejuta pon saya tak telan la...haihss

    ReplyDelete
  16. eiwwwwww...byk lagi benda lain leh masak..benda nih jugak diorang nk masak...kembang tekak..

    ReplyDelete
  17. huhu tgk tutup mata

    kak,walaupun jat tgh lapar gile2 skrg,walaupun tgk ulat,tp lapar tetap lapar gak.hihi

    ReplyDelete
  18. yg dalam koli tu
    dah mcm mee kan hehe

    ReplyDelete
  19. farra ~ ekekek sowi dik .. akak pun samee huhu

    zue ~ tulah jgn tgk lama2 ok :)

    maira ~ aduhh sapa yg nak tuu memang gilee huhuhu

    liyana ~ aah yg tu lagilah x lalu nak tgk .. tapi mereka makan mcm keropok grg jee huhuh

    ReplyDelete
  20. mamasyaza ~ hah busung perut kak ! mcm mana tuu kak .. ye ke huhuhu allahuakbar ..

    rinna ~ haa tahu x per na .. tapi yg tulah yg popular kan mereka huhuh

    azue ~ tulah tuu huhuh .. mereka nie terlatih tau .. pro punya org :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...