Monday, April 18, 2011

FIESTA PENDIDIKAN yang meriah !


salam semua

sabtu dan ahad minggu lepas , kami warga UCSA boleh dikatakan berkampung ke Ktn Prade untuk majlis Fiesta Pendaftaran, Diploma IPTS & Sains Kesihatan .. fuh ! sungguh mencabar minda kami , kerana pada hari jumaat tu kami baru selesai menggadakan majlis Pra Konvo , walau akak tidak terlibat secara rasmi tapi akak dapat rasakan kemeriahan dan keterujaan kami warga UCSA diatas kelancaran Fiesta ini .. alhamdulillah , fiesta berjalan dengan jayanya selama  2 hari iaitu 16 & 17hb .

Ramai juga ibu bapa dan remaja2 yg datang ke gerai2 kami .. syukur alhamdulillah ,
oh ya selain dari pameran2 sepanjang ruang legar Ktn Prade ini , kami juga ada menyediakan pelbagai xtvt utk pengunjung2 di Ktn Prade pada hari itu , diantaranya .. persembahan dari tadika2 sekitar Kuantan , Dance Competition , Nyayian dari 3 Benua ( terdiri dari pensyarah2 dari filipina dan indonesia ) dan pelbagai lagi ..

x ingat dah nak tulis sini ekekkekek :) Bagi persembahan tadika , tadika zahrien ada mengambil bahagian , Tadika Langkah Gemilang .. tapi sayang .... zahrien x nak menari huwaaaaaaaaaaa

ok lah moh kita layan pic2 ini


sekitar permandangan di ruang legar di Ktn Prade .



booth2 dari pelbagai program IPTA ,iaitu UiTM , UPM , UTM , dan program UCSA iaitu Kejururawatan dan Sains Kesihatan 

ha nie lah budak bertuah ! ... asalnya dia x nampak akak dtg situ .. tapi setelah dia nampak akak .. terus buat perangai x nak menari dah .. puas akak pujuk dia .. siap mintak lolipop panjang lagi .. last2 dia berdiri tegak x nak menari .. terus turun dari stage .. main tu ... huhuhuhu , rasa nyesal pulak akak duk sebuk2 nak take pic dia dan kawan2 dia .. akak dah duk jauh2 dah .. dia boleh nampak pulak tuu huhuhuh .. sedih , kalau tidak dah boleh tgk zahrien gelek2 kat atas pentas .. cikgu dia cakap dia masa rehears cantik sgt menari .. huwaaaaaaaa


ini kawan2 zahrien .. dikalangan kawan2 dia .. zahrien dan seroang lagi budak yg berusia 3 tahun , yg lain2 adalah dari umur 5 - 6 tahun :)



tgk tuuu .. sgt2 suke tgk mereka menari .. sayang zahrien buat perangai ..

tgk tuu .. dia duk tgk je akak kat bawah .. last2 dia x nak menari .. terus turun dari stage .. erghhh geram akak huhuhuh



mcm biasa posing2 di booth UTM kami
dan tiba2 ada maskot A&W ini .. kenapa akak rasa maskot dia makin kecik ?? ke akak makin besar ! muhahahhah



persembahan dari pensyarah IQBAL , dari program Nursing , dia adalah pensyarah dari INDONESIA .. boleh tahan suara mamat nie .. dan handsome pulak !!! ekekekekekke , asal kat office , ko x nampak handsome haaa iqbal .. ekekekek poyoooooooo !!

TAHNIAH KEPADA SEMUA YG TERLIBAT , SEMOGA UCSA TERUS MARA DAN MAJU KE HADAPAN !

24 comments:

  1. mcm best jer kak kat situ:)
    hihihi

    ReplyDelete
  2. wah meriah sungguh iqbal tu ala2 mawilaaa

    ReplyDelete
  3. alololo syian anak akk tak nk menari eh...

    ReplyDelete
  4. masa kite kecik²..kite ngk maskot A&W tu besooo sangatt..bila kite dah besar..rupanya size kite sama je ngan maskot tu..hikhikhik :P

    ReplyDelete
  5. wanie ~ aah dik .. meriah sgt2 .. suke :)

    ReplyDelete
  6. posh ~ aah kan .. kat situ dia handsome lak .. kalau kat opis cam biasa jer ekekke :))

    ReplyDelete
  7. rara ~ tulah .. tu yg geram tuu huhuhu

    ReplyDelete
  8. sang ratoo ~ hahahah aah lah dikk .. kita yg makin membesar kan ekekke :)

    ReplyDelete
  9. mmg letih kalau mende2 cmni...tp seronok...em zarien malu le kot nk menari dpn akak :)

    ReplyDelete
  10. akak.. duk kuantan kan? kipsas kuantan dekat tak ngn tmpt akak? kalau akak berminat nk join seminar marketing power dr azizan.. boleh la book tiket.. Mek tgh cari org yg nk jd agen jual tiket kat kuantan ni.. org sana leh beli direct ngn akak..kalu akak free dan berminat bgtau mek ekk.

    ReplyDelete
  11. Bestnya pergi fiesta cam ni. malu kot sebab tu dia tak nak menari.budak kecik kalau kita suruh-suruh memang tak nak wat. cuba tak suruh dalam diam dia tunjuk bakat.

    ReplyDelete
  12. program mcm nie sgt bagus sebab byk info kiter leh dpt :-)

    ReplyDelete
  13. comel sgt bebudak tu...hishh geram!

    akak, mascott A&W tu bganda² besar dr akak la.....ntah hape² la akak ni :)

    ReplyDelete
  14. alaaa sedihnya tak pergi...kalau x pasti dpt jumpa akak....huhuhu

    ReplyDelete
  15. nampak meriah je kak.. mesti cute je kalau zahrien menari kan hehe

    ReplyDelete
  16. kalo la eB ader kat saner :)

    ReplyDelete
  17. wah macam best je kat situ kak , kalau dekat dah lame amy menghadirkan diri tapi sayangnya jauh bebenor..

    ReplyDelete
  18. Aduhai...malu pulak zarien...patut mama dia kene menyorok..hehe

    ReplyDelete
  19. haha cute je zahrien..dia tgk akak ada kt c2 tu dia nk berkepit je kot..ngee~ =)

    ReplyDelete
  20. lol..salu jika akak pi beli brg2..mesti pi kuantan parade
    tapi weken lepas xpi lak..huhu

    seronok kan buat mende ni..kuat betul promosi ucsa..

    kat kwsn umah akak pom..ada studen ucsa dok emnyewa

    ReplyDelete
  21. ratu ~ aah dik .. tulah + ngade sbb dah nampak ibu die huhuh

    ReplyDelete
  22. mek norfa ~ aah dekat .. boleh lah .. ermm nanti akak fikirkan .. sbb akak nie x menentu masa dik .. sebuk jer memanjang .. kalau sempat boleh lah :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...