Wednesday, April 13, 2011

dah jumpa ! sila jgn jelesssss


salam semua

sila jgn jeles ! ekekekk akak dah jumpa akak blogger nie .. inilah dia akak sarah najwan... located kat belakang UCSA .. akak sarah nie sek di area IM jugak ..

haa sape x kenal .. dia blogger kuantan mcm akak jugak .. mcm mana kami boleh berjumpa .. disebabkan brownies zura lah ekekekek .. thanx kak sudi tempah tuu .. upss bukan akak yg buat  tapi kak sarah tempah sbb pernah tgk akak upload dlm blog pic brownies x lama dulu .. hermm 
alhamdulillah dah jumpa dah kak sarah .. sblm nie duk cakap2 je , bila nak jumpe kan .. naaaa akhirnya :))


she's so cute .. kecil molek je orgnya .. tgk tuu pic taken by salah seorang student yg ada disitu .. x perasan , pic candid nie .. hahahahh .. x sempat nak ajak akak luch sekali kan .. next time kak .. kali nie kita ajak adik zati embong pulak ! .. dikkk bile ko nak jumpe akak nie !! :)


maluuu .. akak pakai selipar je .. biasalah kan kalau duk opis x kan punye pakai kasut .. kasut hanya pakai bila ada visitor atau nak gi lunch dan balik ekekke :)


ps : adoiii internet slow gile2 huwaaaaa .. nak bukan email kolej punn x lepas2 .. mencik ! .. huhuh nie pun BW slow2 lah , sabar menanti ya kawan2 :))

31 comments:

  1. wahh jumpa ya dgn kak sarah....selalu baca blog dia gak..best...

    bila kita nk jumpa ni k.ieda?
    heeeeee

    ReplyDelete
  2. wah bestnya kak eida dah jumpa kak zia..jelesnya bilalah amy dapat jumpa akak nie...

    ReplyDelete
  3. nanti bila2 sy trn kuantan kita jumpe ek hehe

    ReplyDelete
  4. uwaaaaa..... jelesla kak... biler nak ngedate dgn sy plak???? blh kata hr2 sy lalu kt UCSA tuh tau.... huhu...

    ReplyDelete
  5. ieda...kalu sempat lunch..lagi bykkk stori morikan..

    next time kita jumpa reramai blogger dr kuantan ni..hehe

    ReplyDelete
  6. akhirnya bertemu juga akak ye dgn blogger

    ReplyDelete
  7. akak.. jelingan manja tu..

    ReplyDelete
  8. ieda.. tak tahan akak tgk jelingan manja mu itu....

    ReplyDelete
  9. gambar akak yg first tu ape la yang akak duk sembangkan tu ye..

    dilla pun pakai slipar jek kat opis..senang..tak yah nk kontrol2 nk jalan, lari sane sini..huhu

    ReplyDelete
  10. bestnye dpt jumpa kwn blogger.. Kita seorg pon x pernah jumpa lg..

    ReplyDelete
  11. Gee ~ huhuhu kita plan dik .. ramai2 jumpa di ktn nie :))

    amy ~ un plan perjumpaan nie dik .. selalu cakap dlm komen box je ekeke
    insyaallah amy kita akan berjumpa juga nanti :)

    nana ~ of course .. kalau nana turun x cakap , siap nana ekekek :)

    ReplyDelete
  12. kak sarah ~ akak cari date kak .. kita plan jumpa ari sabtu ke .. kan ari x kerja .. kat taman bandar ke .. :)
    sure best kak :))

    mia ~ aah dik akhirnya :)

    NMO2 ~ ekekek ngader je kan awww :))

    ReplyDelete
  13. zue ~ tulah zue .. nanti kita mintak kak sarah cari date .. kita jumpe ramai2 dan calling2 utk blogger2 ktn .. kita jumpe ok :))

    kak madiha ~ ekekke thanx kak .. :)

    dilla ~ tulah kan dik .. senang nak alri2 sana dan sini hermm :)

    ReplyDelete
  14. lily ~ x per lah dik .. nanti kita jumpe2an ya .. bila lilly nak turun KL ..:)

    ReplyDelete
  15. saya belum lg ada janjitemu ngn rakan2 blogger ni..mesti seronok kan, asek sembang kt blog je, bila jumpa 4 mata agi meriah kot

    ReplyDelete
  16. KITE BILA LAGI???
    JUMAAT NI KALO JD MYBE TURUN KUANTAN:-)

    ReplyDelete
  17. Wahh seronok laa..dpt jumpa blogger..yer.. iyelaa bila jumpa.. secara live.. byk citer kan.. :)

    ReplyDelete
  18. heheheheheh nk join gak jumpa blogger.hehehe

    ReplyDelete
  19. ieda kuantan dok kat area mana?

    ReplyDelete
  20. akak turun PENANG..rojer keh.......

    naknak jugak bejmpak...bepelOkan sesama...........perghhhh

    ReplyDelete
  21. lya ~ btahu akak yer ..
    call lah .. atau add ym akak iedaimmi@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  22. kak alona ~ kuantan di bandar kuantan kak .. di batu 6

    op ida ~ ekekek kalau adik turun ktn btahu akak jugak ok .. :)

    rara ~ moh dik kita jumpe2an :))

    ReplyDelete
  23. ratu g keje lg la sempoi kak...pakai jins n tshirt je.pastu selipar.cam gaya nk g pasar je.ehehe..nk meeting je pakai formal.

    ReplyDelete
  24. rinna ~ ekkeke aah rinna .. kita bilelah nak jumpe kan :)

    ratu ~ tulah kdg2tu selalu kena jeling2 ngan HR ekekek :))

    ReplyDelete
  25. Akak.. Meh pindah dekat sini sikit meh.. :)

    P/S: Akak amik teh herbalife sehari berapa kali ek?

    P/S/S : Terkejut jap tengok blog ni diremove tengahari tadi.. Tak dapat nak akses masuk..

    ReplyDelete
  26. ada rezeki...kite jumpa eh kak ieda comeyy..ngee :)

    ReplyDelete
  27. farhana ~ ekekek .. dulu masa mula2 amik 3x sehari .. sekarang ikut suke ati ekekek .. dah boleh control sendiri dah ..

    oh ya .. diremove .. uishh cam x caya :)

    sang ratoo ~ ya dik .. nak sgt jumpe adik :)

    ReplyDelete
  28. seronottt dpt jumper blogger yg lain kann..kannn

    ReplyDelete
  29. kak,jat baru balik dr outstation mghrib td.pas2 terus masuk opis siapkan kerja.dr hari isnin jat kat lipis.

    esok lusa jat keluar daerah lagi kak.hihi.

    haha,jalan kaki pun leh smpai syahputra padahal,xde jodoh lg nk jumpa kot kak.hihi

    ReplyDelete
  30. wahh~mmg sonok dpt jumpe bloggers kan.. ^^

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...