Wednesday, April 27, 2011

cantik tak ! cantik tak !


salam semua

selamat petang .. huhuh agak penat sikit hari ini .. baru balik dari bandar .. beli tiket utk mak dan ayah akak nak ke KELANTAN .. ermmm dah lah cuaca panas ..jalan2 tadi terpandang akan sebuah kedai , konon2 nak kerlingkan meja kan .. tapi x jadi sbb budget x der ..

bila balik nie .. baru teringat akak duk peram pic meja buatan hasil tangan hubby , tempahan mak saudara dia .. haaaaaaaaa bila bukak balik , tup2 ada idea , nak suh hubby buat utk kat rumah jugak .. ermmm asal akak x terfikirkan .. ekkekek yerlah bila nak baru teringat kan .. kalau tidak x terfikir punnn 

ok2 .. moh layan pic2 nie .. akak upload last week .. main tuu baru ari nie teringat nak publish ekekkke



harga ??? ermm dlm 200.00 sahaja wokeh !! .. cantik tak ???
murah tak ????? ... tapi kalau akak nak suh hubby buat kannn.. nak buat lagi cantik dari ini ! .. lagi besar dari ini ! .. dan lagi kukuh dari ini
lalalalallalalal ehekkkks ....





besi guna besi yg kuat dan tahan lasak .. wrought iron namanya .. popular request skrg nie ..



haaa sapa2 yg duk ktn dan seluruh rakyat pahang .. kalau nak buat grill 
tuuu jgn lah malu2 dan segan2 yaaaaaaaa .. calling2 lah akak & my laling .. x kecewa punya :)) 

utk yg masih x tahu hubby akak ada bengkel BESI sendiri di PEKAN , business keluarga .. memang ambil tempahan dlm segala jenis BESI :)

ekekkeke siap PROMOTE lagi .........

24 comments:

  1. buat sendiri sis?
    wah..pandainya..

    x pe, tlg promote...nnti dapat komisen

    ReplyDelete
  2. cantik! Semoga bisnes ieda masyuk lagi lepas ni..:)

    ReplyDelete
  3. untung kak ieda ye..boleh request yg macamana suka...

    ReplyDelete
  4. wahh lepas nie apa lagi request la... hehehe

    ReplyDelete
  5. buat sendiri???
    pandainyaaa

    ReplyDelete
  6. cantikkk...

    best kalau hubby pandai..main order jek

    ReplyDelete
  7. cantek sgt!!!nak tempah buleh

    ReplyDelete
  8. HUHU,, XTAu plok.. baru j lepas order grill utk pintu garaj.. grill y sliding tu..

    ReplyDelete
  9. bestnye abg pandai buat sendiri..boleh request mcm2..

    ReplyDelete
  10. wowww...siap promote lagii nihh!!
    tak pe tak pe...

    cantikkkkk pee!!
    InsyaAllah..ada yang berkenan tuuu:)

    ReplyDelete
  11. rm200? murah giler..
    untung akak ada hubby yg talented gitu...

    ReplyDelete
  12. chanteknyerrr.. ehehe

    ReplyDelete
  13. kak, cantik! lg cantik klu letak kt laman rumah.....

    ReplyDelete
  14. cantiks & murah pulak tu..bestnya..
    kalu dekat leh calling2..

    ReplyDelete
  15. cantik meja tu Ieda...berbaloi la ngan harga dia...

    ReplyDelete
  16. cantik, cam kat kedai perabot..

    ReplyDelete
  17. hubby akak buat erk..cantik nye kak..
    untunglah akak..X payah nk beli ..hubby blh buat..

    ReplyDelete
  18. Salam kak ieda...
    cantik..menarik..tertawan..

    ReplyDelete
  19. wahhhh memang cantikkkkk, pandai ekkk hubby ieda buat.

    ReplyDelete
  20. wahhh cantik kakk. nak tempah gak tapi takde rumah lagi hehe.

    ReplyDelete
  21. kak,jat xpenah pun beli perabot sendiri tau.hihi.

    ha ada2,beli rak kasut yg pasang2 sendiri.smpai darah beku kat tangan sebab terkepit masa nk pasang.haha

    ReplyDelete
  22. kreatifnya suami ieda. mesti perabut dalam rumah ieda semunya suami yang buat.

    ReplyDelete
  23. cantik!! tahan skit kalo bt ngan besi gitu kaki dia..teror lah!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...