Tuesday, April 19, 2011

Bukan ker dia nie baru kawin ???


 salam semua

terperanjat akak dgr berita sensasi petang tadi , balik dari kerja ambil anak2 .. kisah Kris Dayanti ini hamil 4 bulan huhuhuh .. bukan ke dia nie baru jer nikah Mac aritu ... mcm mana leh hamil 4 bulan ??? huhuhuhu dia nie x malu ke ??

mencik sebenarnya bila tgk KD skrg nie .. bukan kerana dia tu sanggup bercerai dgn anang .. dah jodoh dia smpai situ , redho je .. tapi benci bila dgr berita mcm nie .. boleh hamil awal sebelum nikah .. meanssssssssssss ??? huhuhuh eiiii geram2 .. dia nie islam kan ! sbb dia artis lah kita selalu nak ikuti , dan sedikit sebanyak buruk dan baik dia jadi ikutan segelintir masyarakat skrg .. now dah tersebar pasal dia hamil awal ... huhuhuh sedih2 .. dulu akak cukup minat dia nie .. dgn lagu2 dia yg memang sedap dgn halwa terlinga akak .. bila dgr mcm nie .. rasa cam nak cakap jer kat KD tuu 

asal ?? ko lapoor sgt ke kat RAUL LEMOS tu ? emoo nie ..

 

 JAKARTA: Penyanyi terkenal Indonesia, Kris Dayanti mengakui dia kini hamil empat bulan selepas bernikah dengan usahawan dari Timor Leste, Raul Lemos pada 20 Mac lalu.

Tegasnya, hal itu sudah pun terjadi dan dia serta suaminya terima ketentuan itu dengan hati yang terbuka.

"Kehamilan ini sudah terjadi. Kalau apa yang diberikan Allah ini tidak saya akui, nanti timbul pula cerita yang tidak betul. Kononnya, saya gugurkan anak," katanya.

 masa nie pun dah nampak dia punya tuttttttttttt besar kan ?? ekekek haaa tul lah tgh mencing susu ...

40 comments:

  1. alamak aii..


    ni yang tak best ni.

    ReplyDelete
  2. yeke??
    pape je..huhhh!!!

    ReplyDelete
  3. azrina ~ herm kan ..

    ReplyDelete
  4. cik pulau ~ haa x percaya ekekek :)

    ReplyDelete
  5. selambe je dia ni.. haishh

    ReplyDelete
  6. haishhh... takut dikatakan gugurkan anak klu x trima.... bangang.. abis ko ngandung dlu sblom nikah tuh aper kes???? sy pon emo kak.... huhhhhh...

    ReplyDelete
  7. ieda..dia nikah je bulan mac..
    takut sangat tak dapat nikah kalau tak mengandung dulu kot..rosak..rosak..

    ReplyDelete
  8. ptut laaa...
    mulut sy nak jahat gak bile tgk dia punya tuttt...

    awat besaq ni? mcm ade sesuatu je...

    hayyaaaa...kering pahalaku

    ReplyDelete
  9. ish..ish..saya pon menci baca cenggini..aper lerrrrr..

    ReplyDelete
  10. nurul aima ~ kekkeke mencing susu tuu .. kopek dia penuh susu ! :))

    ReplyDelete
  11. zue ~ haaaaaaa kan nak marah kan .. eii sakit ati pun ada .. siap cakap allah nak bagi konon .. dah tuu yg ko buat tuu x dosee ke .. huuh ( emoo sgt2 .. bahaya nie .. kena pi minum ayaq satt )

    ReplyDelete
  12. kak erna ~ haa tul tu kak .. agak nya sah2 sgt kan .. eiii geram jugak tuu ...

    ReplyDelete
  13. zatil ~ haa tulah bukan ape kan .. buat mcm nie lagi org sakit ati .. dulu cerai ngan anang dah satu kes org duk kata mcm2 .. nie kes mcm nie pulak .. dia x malu ker ?? huhuhu apa nak jadi ...

    sedih sbb ini terjadi pada org islam kita .. huhuh

    ReplyDelete
  14. hadoii...ape la si KD ni.kalo dah tak malu kissing dpn2 media,prenen tu NO HAL bagi mereka.

    buat jatuh imej sendiri kan kak?

    ReplyDelete
  15. amy tak suka dia lepas kes dia bercerai tue , sian anang dan anak2 dia..

    ReplyDelete
  16. ada jg baca psl ni..mcm2 hal..dulu kes cium mulut...=P

    ReplyDelete
  17. erkkkk..tanpa segan silu mengaku kah..huhu..sejak dgn paul nih mcm2 keslah si krisdayanti..agaknye besfren die datuk ct pon geleng2 kepala tau psl nih kot

    ReplyDelete
  18. hmm..tak pelik pun citer kris ni..psl pnah dgr gosip anak sulong dia tu pun..bkn anak ngan anang..dh pregnant dulu baru kawen ngan anang..camno?? mintak dijauhkan laa dari keturunan kita..
    hrp2..siti nurhaliza tak de ler bangga kawan ngan si kris ni..

    ReplyDelete
  19. dulu dia baguskan

    dahlah bawa nama hajah

    awatlah boleh jadi lagu ni ...

    ReplyDelete
  20. aiyoo. buat sebelum kawin kee. -.-

    ReplyDelete
  21. tulah terkejut tau psl KD nie...tp mas akawin xnmpak pun perut dia muncit...

    ReplyDelete
  22. huhu.speechless la kak.xtahu nk kata ape.huhu

    ReplyDelete
  23. mmg dari dulu x suka dia

    ReplyDelete
  24. huhuhu..tataw pape pasal artis..keke..biarkan ajela kak..:)

    ReplyDelete
  25. momy yen ~ tulah kan dik .. dia jenis redho jer nie huhuh

    ReplyDelete
  26. zi@han ~ tulah sedih tul dia nie kan :)

    ReplyDelete
  27. amy ~ aah dik .. akak kureng sikitlah .. yerlah kan dah jodoh dia sampai situ .. itu kita still boleh terima tapi bila bab kiss & ngandung awal mcm nie terus akak jem .. mencik ! :))

    ReplyDelete
  28. lily ~ dt CT x leh nak buat per2 .. kalau dia boleh nasihat x jadi mcm nie .. dia bukan lah bespren sebenarnya ..

    ReplyDelete
  29. alona ~ oh ya kak .. ermm no wonder .. dah jadi kebiasaan bagi dia lah kan .. tgk wajah dia pun kan lain mcm .. dia kalau x make up mcm mana agaknya yer kak ..
    aah mohon dijauhkan dari anak2 cucu kita kak :)

    saya rasa mcm tu jugak .. entah2 ct bukannye rapat sgt ngan dia .. huhuh

    ReplyDelete
  30. kak ati ~ kalau dia bawa nama dia ngan hajjah .. malu oo

    ReplyDelete
  31. hanim ~ dik kalau masa kawin dia baru nak masuk 2 bulan .. huhu mana nampak dikk ... dia lak bdn cam x diusik lagilah .. org2 sana kuat makan jamu dik huuhh

    ReplyDelete
  32. zati & munna ~ huhuhu tulah .. dah jadi mcm nie .. lagi org x suke kan specially wanita .. huhu

    ReplyDelete
  33. alexa ~ tulah .. akak cakap sbb akak adalah salah seroang fans dia dari dulu lagi dik .. i'm adore dia sgt2 .. tapi bila satu persatu yg x elok dia buat .. its make me down .. huhuhu

    ReplyDelete
  34. aah ek dia baru nikah ke..kita tk thu pon bila dia nikah kak.. ha tu lah nape dia cerai ngan anang..anang salah ke dia salah ni..huhu

    ReplyDelete
  35. ape nk jd la kan.. huhu

    ReplyDelete
  36. fiza ~ dia dan anang sama2 ada salah kuut .. itu akak x kesah sgt .. mgkin dah jodoh dia sampai kesitu .. yerlah kan .. pandai2 lah jaga dan bawa diri .. ini tidak , kesal sbb dia selalu buat x tentu bila dah cerai nie huhuhu

    ReplyDelete
  37. liyana ~ tu lah dik ..

    ReplyDelete
  38. sama la dulu dyla minat sangat ngan dia..sekarang bye2 la..paling xsuke time dia runtuhkan umahtangga dia sendiri..

    ReplyDelete
  39. terkujaz gak..senyum je leh.senyum tak perlu kata apa2...huhuhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...