Thursday, April 7, 2011

berlagak ... aku ada .. KAU ADA !


 salam semua

ekekek x hinggat tajuk tu kan .. bikin suspen jeww pagi2 nie .. ermm bukan apa akak teringatkan topik pagi ERA pagi nie .. kisah berlagak sombong .. kau ada .. aku ada .. aahhahah topik acah2 jer tuu sbb kata paknil kalau betul2 pasti mereka tahu .. luculah pada topik hangat pagi era kali nie ..
mcm2 jenis org yg call nak try jadi berlagak !  ..

ada seorang akak ini cerita berlagak pasal tangan dia sejak akhir2 ini ashik sakit je .. lengguh2 je .. sbb ... sbbb dah banyak sgt gelang yg dia pakai ! hahahhaha .. dan skrg ini dia marahkan hubby dia sbb baru2 nie hubby dia belikan lagi dia gelang .. skrg dah ada 7 gelang emas .. dah sampai ke sikuuu ekekkekekek .. haaaaaaaaa , last2 sekali dia cakap kat paknil , akak ada .. ko ada pak nil ??? ... hahahhahah terbahak2 lak pak nil & t'gengs .. :))


 

haaaa skrg nie akak pun nak joint segment tuuu ekekekke duk senyum2 kambing sorang2 dlm keter kan .. haaa akak nak berlagak dgn tudung yg akak pakai nie .. ekekekek baru dpt semalam ! haaa akak ada ! korang ada ??? muhahhahahah cantik dan mahal wooo .. 3o hinggit je !!

amacam ? 

ok takkk ...  ada mcm berlagak tak ! ekekekekkeke



sekadar suke2 .. ternyata , kita x perlu hipokrit pada diri sendiri , menjadi diri sendiri adalah lebih bagus dari berpura2 .. segala kenikmatan dunia hanyalah sementara ... bersyukur dengan segala pemberian allah kepada kita kerana ternyata ini semua bukan kekal selama lamanya ...

SELAMAT BEKERJA ...

ps : akak ada sedikit lemau hari ini .. sakit pinggang dari semalam .. bisa2 mcm angin tu .. puas di uli oleh mr hubby mlm tadi .. skrg nie alhamdulillah sikit .. tapi masih terasa lagi .. pagi2 lagi dah semerbak bau minyak angin dlm opisss .. huhuuh , oh ya pagi ini ada meeting dgn BIG BOS .. harap2 ada good news !

41 comments:

  1. hahaha...hilang stress saya pepagi ni kak...

    ReplyDelete
  2. he he he...morning...uish....mahalnyer tudung akak...cantik plak tu.......ha ha ha

    tiap2 pagi...mmg riuh pagi era ler jadi peneman zana drive pergi office kak......kadang2 tu gelak sorang2 dlm kereta layan peel pak nil, ray and hanif...diaorg mmg sempoi arrr

    ReplyDelete
  3. ieda.. beli kat ne tudung tu.. cantikk.. semoga hari ni lebih baik dari hari sebelumnya...

    ReplyDelete
  4. Kalau org nak berlagak pun tak guna kan kak...klu kita rasa kaya ada org lagi kaya dari kita...

    ReplyDelete
  5. hahaha..nakal gak sis ni..hhe..

    ReplyDelete
  6. wah....kelas gitu! hahaha
    2nd pic tu mmng blGk btul...takuuuut kui3x

    ReplyDelete
  7. heheheh kelakar lah akk ni.sy ni even tak belegak pon org kata muke sy belagak.seday tol =(

    ReplyDelete
  8. kak,jat nk tmbah kak.haha selalu suka2 hati tmbah kat comment box org.

    jat ade rakam suara hantu bersenandung,korang ada?haha

    kak,video 2 sebenarnya terakam suara makhluk lain bersenandung kak.try la akak dgr.

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhhhh..

    cantik kak..

    ena tak de lagi tudung color tu.. kena cari gak ni..

    ReplyDelete
  10. cantik tudungg akak...happy working

    ReplyDelete
  11. na berlagak gak la...
    ari ni saya bercuti..muahahaha...
    tetiba mai berlagak kt sini..ngeh3...

    ReplyDelete
  12. saya takde tudung itu
    tapi saya tak kisah hehe

    ReplyDelete
  13. ooo..berlagak ye..haha

    tapi sy cedih sbb sy takde tudung secantik tu..huhuhu

    ReplyDelete
  14. last dengar era sebelum arwah din beramboi meninggal.pastu dia takde tak pnh dgr era lagi...skang layan abg jem lak.ehehe...tol tu kak...kesenangan kite walau tak byk cume sementara.tak perlu nk pretend apa org ade kite nk jugak ada.tapi masih lg ade org yg takble trima kite seadanya...

    ReplyDelete
  15. hahahaha!! mmg lawak lah citer pasal gelang tu.. btw, pasal tudung tu mmg akak ada.. sy takda.. berlagaknyaaa =p

    ReplyDelete
  16. hehe memang terselah belagak tuh.. pandai akak posing hihihi..

    ReplyDelete
  17. akak, saya pagi2 pun pasang ERA...suka dgr celoteh aznil dan budak2 kecik tu yg keletah tu...

    ReplyDelete
  18. mak aiii... tapi ramai la org g2... pelik kan? :)

    ReplyDelete
  19. g ada shawl rega rm10 sajork...heeeee
    g tak kesah..org nk berlagak ke apa...dgn g...iyakan dan senyum jelah..bg can kat dia...mls nk layan lebih2...

    ReplyDelete
  20. Akak shantik pakai apa pun tetap shantik...bukan puji membodek ok tapi puji ikhlas nie..

    ReplyDelete
  21. haishhhh... berlagaknyer akak nih... takmolah kwn dgn org berlagak... hahahaha....

    ReplyDelete
  22. Hamboi2..korang ada...kemain dia lagi pagi ni yer...hahahahaha....nway..cantek tudung tu...

    ReplyDelete
  23. salam


    cantik dan murah =)

    ReplyDelete
  24. takde lah tudung yg macam pattern ni kak... sesuai dgn akak...

    semoga cepat hilang sakit pinggang tu

    ReplyDelete
  25. adoi aii akak.. nmpak berlagak sgt muka akak tu haha..

    ReplyDelete
  26. ape good news tu kak....bonus ke heheeheheh

    cantik akak...berseri2 jek ...kulit pun canteekkk...eh ini bukan bodek tau tapi puji ikhlas punyer!~

    ReplyDelete
  27. pagi ni plak, ada seorang janda yang berlagak kaya raya, ada semuanya, harga umh setengah juta, akaun dalam bank puluhan ribu, katanya dia janda anak 2 baru berumur 27 kalu tak silap. harus ke nak bagi tau semua tu?

    mmmm.... kita pun lemau ni kak, sakit bahu ar...

    ReplyDelete
  28. salam ieda...

    lama sungguh tak jenguk rumah maya ieda ni.. dulu selalu jenguk2 kat FP tu... idup lagi dak FP tu yek? hehe.. nampak semakin anggun ieda... bertambah ayu dengan tudung baru tu.. so sweetlah!

    ReplyDelete
  29. lieya ~ tkasih dikk .. u always ikhlas to averybody .. love u dik ..

    NMO2 ~ huhuh ada jugak mcm tuu .. x dinafikan dik .. dunia skrg x sama mcm dulu .. x takut ker kena rompak atau rogol .. dah lah janda .. kaya raya huhuh

    aah dikk sedikit lemau .. sakit bahu .. ko buat per dik ekekek :)

    ReplyDelete
  30. madiha ~ akakkkk aah lah kak , ieda nie dah ingat2 lupe tau .. aah saya dah lama x berFP .. dah berjaman ekekek :)

    alycia ~ ader errr .. ader .. yeay leh jadi pelakon ! ahakssss :)

    ReplyDelete
  31. zana ~ mahal dikkk huhuh paling murah lah tuu dik .. biasa tu akak beli dlm range tu jugak ..

    rozita ~ aahahhaha ye dik .. ilang stress kejap kan :)

    ardanazmie ~ ekekke alahh online je .. murah kan .. sekali ngan pos laju tuu :) bolehlahh .. janji kemas kan

    ReplyDelete
  32. ehhehe mesti klaka je pak nil tu gelak kan :)
    alaa...mmg la saya takde kak:p tak reti pakai ariani sgt..hiii

    akak lenguh2 nape ni?nk peyed ke?teheee ke sbb kurang exercise?hah...ayopp:P tc akk syg !

    ReplyDelete
  33. amy ~ thanx dikk kerana memuji dgn ikhlas :) akak hargainya .. tapi nampak sgt akak bukan fotogenik kan huhuhu

    ReplyDelete
  34. zue ~ loor baru tahu ker .. ekekkeke :))

    Gee ~ ye dikk sama ngan akak .. x kan kite nak cakap .. " wehh jgn berlagak boleh " ahahahah silap hb bulan dia lak x kawan kite .. mek dono jewww .. x kesah punn :))

    eye ne ~ ekkeke nak tgk ada tak lagak2 tuu , menjadi rupenya ye ekekke

    ReplyDelete
  35. errmmm.. lya x dok laaa..


    hihihi..

    ReplyDelete
  36. kite pun borong tudung gak smlm..
    ariani kan tgh sale
    kekekke

    kalau tak sale, takdenya nak jejak kedai tu

    ReplyDelete
  37. topik pagi ni mmg bez...sume pun berlagak..tp yg paling bez, ayat last tu la..ko ade?hihihi

    ReplyDelete
  38. Agree kak ieda!!! Syukur apa yg kita ada..Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  39. hisss berlagaknya akak yang call pak nil tu.tak hinggat. ieda akak suka lah tengok kulit muka ko licin dan gebu.serius . tudung tu cokelat naik serilah Ieda pakai.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...