Friday, April 1, 2011

alhamdulillah dah sampai , thanx ZANA & ZURA

  
salam semua

alhamdulillah dah sampai jugak adiah2 dari adik zana nordin & adik fazil zura dengan selamatnya .. terima kasih semua

 
 
 adiah dari adik zana nordin , sampai pada akak minggu lepas , FM dan jam tangan BEN 10 .. akak lum tunjuk kat zahrien layie .. sure dia suke .. ermmm nampak gayanya jeless lagilah riena sbb adik dia dpt adiah jam tangan yg cumei ini :) terima kasih dik ...
 


 adiah GA harijadi dari adik fazilzura sampai tgh ari tadi .. 
lipstik dan pin bunga yg cantik sekali .. terima kasih dik :)


kemenangan GA & Contest ke 5 dlm tahun 2011 ini ...



 dan ini semua koleksi FM yg ada skrg .. sukeeeeeeeeeeeeeee , pemberian kawan2 adik beradik dan menang GA dari blog ... dah lama sebenarnya nak letak pic ini .. dah lama akak amik gambar .. baru nie lah dpt upload kat dlm nie :)


 ps : petang ini akak akan balik kg sebab ada majlis menyambut menantu di rumah adik IPAR akak .. tidak akan bersiaran sehingga ke hari ahad .. so kita ketemu kembali hari ahad nanti .. selamat ber HARI MINGGU semua :) ...

30 comments:

  1. banyak dpt barang ea. hehe

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat hadiah kak...

    ReplyDelete
  3. wowww.
    byk nye dpt hadiah.
    :)

    ReplyDelete
  4. tahniah akak..

    Sy da gak fm kera n burung tue..tp dh patah dahan tpt kera tue begayut n paruh burung tue pon patah dek dikerjakan oleh Nureen..kekkeke

    ReplyDelete
  5. tahniah kak... sukerla zahrien dpt jam ben10 tuh yer...

    ReplyDelete
  6. tahniah kak... mesti zahrien suka jam ben 10 tu

    ReplyDelete
  7. Akak memang jenis yg sentiasa dapat Luck kut. banyak dapat hadiah dari GA. Saya kumpul gak fridge magnet tu. Penuh offc ni. Staf2 bnyk bagi. Hehe

    ReplyDelete
  8. Salam.. wahh bestnya dapat hadiah yer ... teringin gak tapi tak ada sapa nak bagi dah. :) dulu ada la dapat macam2 ...

    ReplyDelete
  9. hasrul hasan ~ ekekek adiah dari menang GA .. dah ketagih GA skrg nie :)

    oasis ~ loor banyak dpt tuu .. moh bagi akak sikit dikk :)

    ReplyDelete
  10. munna ~ thanx munna

    zue ~ haa doa2 nak dpt adiah dari contest zue pulak :)

    gieyana ~ lor ye ke .. ermm tahniah .. ermm akak nie dpt banyak FM .. nie kira selamatlah nie .. sib baik zahrien jenis x cara sgt kat fm tuu :)

    ReplyDelete
  11. fm angklung..jawapan kepada teka bunyi era..ppuan tue dpt RM17,900.00 sebb dpt teka ngan betul..

    ReplyDelete
  12. syok nye dapat hadiah, comel la jam tu, mesti die suke kan...

    ReplyDelete
  13. bestnyer dpt hadiah.zahrien mesti melonjak kegembiraan nih..:-)

    ReplyDelete
  14. bestnya dpt hadiah.comel2 lagi tu.wah, kakieda ada dpt lipstick jugak.congrates..

    ReplyDelete
  15. wah bestnya dapat hadiah , tahniah kak..

    ReplyDelete
  16. tahniah kat akak n zahrien k..:)

    ReplyDelete
  17. Terima Kasih Ieda...suka blog Panglima. Panglima pun suka blog Ieda....manis-manis kat sini....ehem. Panglima pun follow laa.. banyak dapat hadiah....bestnyerr..!!!

    ReplyDelete
  18. ada niat nak hadiah kat org balik tak...?

    kalau ada...nak tinggalkan alamat kat sini.....ahakz

    ReplyDelete
  19. Salam.. Wah rajin rupanya Kak Ieda ni join contest & GA.. Dah banyak tu hadiah yg dapat.. tahniah ye.. :)

    ReplyDelete
  20. bila dah banyak, maybe leh tukar2...maksudnya beli extra lah..

    ReplyDelete
  21. bab fridge magnet akak pun suka sgt, baru2 ni dpt satu lagi dari bandung, nanti tepek kat n3

    ReplyDelete
  22. Bestnye byk dpt hadiah..Tahniah kak.. ;)

    ReplyDelete
  23. murahnya rezeki akak.hihi

    jat weekend ni pun kena masuk ofis kak,padahla baru je balik dr outstation.huhu

    ReplyDelete
  24. salam

    beshnya dpt hadiah tu =)

    ReplyDelete
  25. FM !


    seronoknya dapat hadiah..

    ReplyDelete
  26. seronoknya dapat hadiah.. paling suka dapat fridge magnet tu :)
    me baru update blog tupperware nun, mai jemput tgk ek! kali ni banyak design kalerful n kiyut2 :D
    http://tupperwarefactory.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. tahniah kak.. bertuah sungguh..
    lawa lah FM akak :)

    ReplyDelete
  28. semua ~ terima kasih semua :))nanti kalau dah banyak leh tukar2kan :)

    ReplyDelete
  29. taniah sis..bila la bunga nak bertuah..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...