Friday, April 8, 2011

Akhirnya Di ICT


    salam semua
erm ini pic2 last month ok .. jgn maraaaa :) bukan ape nak upload banyak sgt . soo terpaksa slow2 lah upload pic2 nie .. haaa baru nie dpt di publishkan .. ermm uols kan, uols tahu tak mcm mana akak nak tukar templete yg sedia ada dari 3 columns ke 2 columns ?? .. dah bosan pakai 2 columns nie :) 

kalau ada sesiapa yg tahu , btahu akak ye .. terima kasihhh lahh kepada yg sudi btahu .. akak hargainya .. :))

 tapi kannn ICT nie .. x seperti yg akak bayangkan selama ini .. x banyak , hanya setempatt je .. huhuhu x perlahhh janji dah bawak anak2 dan family kan :(




kami dah sampai agak lewat .. dlm kul 10 disini .. tapi org ramai mcm baru kul 8 mlm .. sib baik anak2 x meragam .. termasuk anak2 along .. sib baikk bagus sgt mlm tuu :)


mlm tuu dah nak balik .. riena yg meragam nak kan skaff yg ada lampu tuu .. akak x beli pun .. sbb kalau beli sure semua nak .. haa mana lah kan .. membazir je .. pakai nya sekejap , lepas tuu sepahh je ..


ayahanda tercinta .. 

ayahanda & bonda 

sampai2 sahaja kat sini ada permainan ini .. hermm apa layie .. semua nak naik .. haa yg mcm nie akak bagi .. x kesah .. nak main banyak kali tuu idokk ler :))

mcm biasa pic akak dan mr hubby :) thanx cayunk kerana boleh bawak kami ke sini .. mula tuu dia dah tak nak sbb kami baru sampai siang tuu :)

akak & adik akak bersama anak buah kami .. hanan sofia



 wajah2 keletihan .. :)

p : mcm biasa , akak x akan bersiaran selama 2 hari ini .. ujung minggu kan :) akak nak balik kg esok pagi .. soo selamat berhujung minggu semua .. nanti kalau sempat akak BW mlm nie ya :) LOVE u alls !

33 comments:

  1. ala offline 2 hari lah ni eh.hmm will misshh u kak. sy g ict jugak ritu.tp ujan.so saddd.

    ReplyDelete
  2. tiap2 kali balik umah MIL kat klang, mesti rasa nak pi i-city ni.. tapi asek tak jadik jer

    ReplyDelete
  3. rara ~ ekekkek kalau ada masa akak singgah umah kawan2 nanti .. rara punya umah , insyaallahhh akak singgah ok :)

    h4n3 ~ haa cer singgah ye .. tgk mcm mana .. sama tak xpectation mcm akak :(

    ReplyDelete
  4. teringin juga nak ke situ kak ieda... ingat nak pergi rumah SIL kat shah alam nanti nak ajak dia kesini

    ReplyDelete
  5. tpt ni belakang umah i je..hee. tp tak penah sampai pun tau..kelakar betull..

    ReplyDelete
  6. kak TERINGIN sangat nak g sana..tp bila ya?

    ReplyDelete
  7. wahhh akak pg icity..
    len kali roger2 lah saya.. depan umah sy je ni.. hehe!! :)

    ReplyDelete
  8. Bestnyelah dpt p ICT..
    kita yg jauh ni ntah ler bila dpt p sana..

    Akak..yg pasal template tukan..klu akak nk tukar 2 colums..akak p desing > Design Template>Pastu akak pilihlah template.. Pastu akak klik yg layout tu..kat situ akak blh pilih samada nk 3 colums ke..2 colums ke..blh jer pilih..pastu akak klik adjust width..blh resizekan entire blog & right sidebar..& klik Advance utk tukar2 backgorund & whatsoever lah.. ;)

    ReplyDelete
  9. best kan i-city... skang ni lgi mcm2 dah upgrade...

    ReplyDelete
  10. aku yang dok key ell pun tak sampai lagi hehe

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Ieda

    si zahrien tu kena gigit nyamuk ke...

    Wassalam

    ReplyDelete
  12. Next trip mesti mau pi tempat ne :)

    ReplyDelete
  13. akak penah pi sini hjg thun lepas
    mmg lawa n menarik lampu2 itu..

    ReplyDelete
  14. ratu pun ade pegi bulan 1 aritu.memula igt cam best tp tak best pun.org cam semut nk amik gambo pun susah.pastu kena byr lagi kalau nk masuk yg dlm2 tu.mmg takla jawabnye.tgk dr jauh je.mambazir je.masuk pun bukan leh amik gambo lelawo.org cam semut.ehehe...tp atleast kite dah tau dh tgk ok la kan kan...takla jakun kalau org citer2 sok..

    ReplyDelete
  15. Sy pnah smpi ke sana tp ms tu hujan. Ahhh, mmg tk best time tu. Jln atas lumpur. Huhu

    ReplyDelete
  16. Hopefully 1 day win dpt pergi tmpt tu with family.seronok kan pergi ramai2 with family tersayang.happy weekend kakieda :)

    ReplyDelete
  17. kak adjust kat design- template designer-bahagian layout, biasa qema buat situ je..selamat mencuba

    lama dah plan nak g ict ni tapi xpergi2 lagi hehe

    ReplyDelete
  18. kak setting 2 colum tu ada kat dashboard, setting, template..blh plh nak 3, 2 ke..blh adjust nak kanan ke, nak kiri ke.. snang tu kak..

    ReplyDelete
  19. waaa best tu kesana..beramai2 lg la best...tp panas kan..kena lampu2 yg banyak tu...hee..

    ReplyDelete
  20. kak,amboi tinggi zahrien angkat baju.hihi

    jat pn masuk office weekend ni kak.kerja sepah2.

    ReplyDelete
  21. Kak ieda..sian Zahrien tgk tgh garu2.. Saya dkt ngan ICT pun xpernah singgah lagi :)

    ReplyDelete
  22. ramai yang kata ke ICT kena time malam2...dan kalau boleh kena ada kamera yang bagus2..sure gambor2 menarik..

    ReplyDelete
  23. meriahnya kak

    mest best kan dapat jalan rmai2 =)

    latest entry : Pahala Yang Berterusan~

    ReplyDelete
  24. Selalu tengok ICT from the highway, but never visited! hahah ;)

    Dear, you've been awarded! Pls stop by to collect ya ;)

    ReplyDelete
  25. bunga pun xreti..semua pasal blog banyak adik bunga yang tolong..cuam entri jer bunga tulis,,hehe

    ReplyDelete
  26. me n co. blom pernah lg sapa sini..
    asik postponed aje.. cop, cop.. de tarikan terbaru kan, snow world tu..aritu de tgk slh sorang bloggers wat entry.. =)

    ReplyDelete
  27. akak dtg KL tak bgth pun...klu tak leh gak jmp hehe..

    ReplyDelete
  28. Hello Ieda, you have a very nice blog. Very creative.
    I enjoyed looking at the pictures.
    You looking good too.
    Have a pleasant week and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  29. akak..plzz emailkn butiran dri lg skali

    arissajasmen@gmail.com

    ReplyDelete
  30. wa....akak dah smpai dah ict yer..sy xsampai2 lagi...cntiklah pic2 akak

    ReplyDelete
  31. waa.. bestnya.. saya yang dekat pun lum sampai lagi kak :)

    ReplyDelete
  32. eida pun baru sekali pegi i-city tue...pegi masa pregnen dulu jerk..hehehehhe

    ReplyDelete
  33. wahhh .. bestnya kak ...
    sy pun tak terpegi lagik ICT nih hu3 tah biler tah gaknya ...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...