Sunday, March 27, 2011

Upin & Ipin LIVE @ Shahputra - best moment 4 zahrien


 salam semua

kalau sapa2 masih ingat 24hb Mac 2011 ari2 adalah bday my little hero zahrien , dan on the same day di kolej diadakan Minggu Utm .. dan pada hari itu pelajar2 QASQADEA ( Dip Sains Komp Multimedia) menjemput LES COPAQUE iaitu Upin Ipin ke kolej .. alhdmulillah ia adalah adiah yg terindah yg pernah akak berikan buat zahrien .. dan mungkin x dapat akak lupakan .. yelahh kan selalu tu kita tgk Upin Ipin dlm cerita dia aje .. haaa nah sekarang zahrien dah tgk maskot Upin Ipin secara live ... sukeeee

dan yg paling syokknye adalah akak .. sbb akak adalah peminat dlm diam Upin Ipin ini ekekekekke .. ecehhhhhh ok lah moh kita tgk pic2 nie .. :)



 persembahan dari tadika2 .. masa ini pembentangan ANIMASI Upin Ipin oleh org2 LES COPAQUE di dalam auditorium kolej



 persembahan dari tadika Indera Pintar ( kalau x silap akak lahhh huhuh )



 di ruang lobi ada pertandingan mewarna yg juga disertai pelajar2 tadika dan anak2 staff 


  
dan akhirnya kemunculan yg dinanti2kan 
its make me suprise sebenarnya huhuh

v


v


v


v


v


v


v


 dan pada masa maskot ini muncul semua budak2 tadika menyerbu memanggil nama Upin & Ipin .. ekekke termasuk lah akak sebenarnya :))


 tapi jelas disitu zahrien takut rupe2nya .. dia x nak dekat dgn maskot tuu .. mau tidak .. dlm tv kecik je .. haaa tgk live nie besar .. dah macam giant bagi dia .. x berkelip mata dia memandang sampai nak dekat dia suh akak dukung dia ... adehhhh memang dah hampir patah pinggang akak ari tuuu huhuhuhuh

 tgk tuu2 .. nak sgt dekat .. bila dekat dia takut sampai gigil2 tangan







 " ibu sayang kamu"


to be continued ...


26 comments:

  1. haha.sabar jela.lawaklah zahrien nih.

    eh?patutlah ade ramai dak sekolah datang syahputra O.o

    ReplyDelete
  2. yelah..kira mcm giant..apa tak takut nya dia.

    ReplyDelete
  3. suka upin dan ipin!!mereka comel!!
    anak akak pun comel!! :D

    ReplyDelete
  4. zati ~ haa tulah .. zati x nak jenggah akak kat situ ;)

    ReplyDelete
  5. yan ~ ekekek aah .. dlm tv kecik jer .. sekali dtg haaaaaaaa ... :))

    ReplyDelete
  6. sifa ~ oh ya .. ;) tkasih dik ..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Ieda

    ooooooooooo
    penakut rupanya si zahrien tu yer
    ibu dia yg berani...he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  8. Happy Belated Bday utk Zahrien yek..next mth turn Zara turns 3 plak..=)

    nway, syoknye dpt tgk upin ipin..tp zahrien takutlah plak ye..hehehe..upin ipin maskot tu ada kuar suara ke kak..yekla,klu kat tv kan sume tau suara diorang yg cute tu..tp maskot dh tentu org lain yg pakai kan..hehehehe

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday to ur son..comell ja dia nie..sa pun suka tgk rancangan upin & ipin :)

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday buat zahrien... comel je klu tgk budak2 menari... besar sgt upin ipin jadi takut dibuatnya

    ReplyDelete
  11. hepi busdey zahrien...
    moga2 jadi anak yg baik & soleh ya...

    ReplyDelete
  12. snok tgk anak2 kecik nie..
    bila la time saya kan sis?

    ReplyDelete
  13. ehehe mmg teruja kan kalau tgk upin ipin ni walaupun hanya maskot.budak2 lagi la.tp mmg sinonim upin ipin ni kan kalau kat utm johor ni pun slalu gak panggil upin ipin...

    ReplyDelete
  14. harus la budak² suka bila upin & ipin datang..best!

    cantiknya WM akak ;)

    ReplyDelete
  15. comel tgk budak2 menari ni...


    ooo tunggu upin ipin rupernyaa...hehe

    ReplyDelete
  16. ooo peminat upin ipin rupanya... :)

    ReplyDelete
  17. walawei.. comel2nya buidak kecik2 menari.. upin dan ipin yang sangat kepoh kan.. hehe meriah!

    ReplyDelete
  18. cumilnyaaa bebudak tuh menari...siap lengkap bepakian soNgket...wow terujaa...

    upin -ipin besaq nyaa kepala dia..hahahahaa

    ReplyDelete
  19. best nye, mesti enjoy je budak2 ni kan.. :)

    ReplyDelete
  20. serius suka upin ipin ni kak.. dulu masa cerita dia baru keluar, saya siap hafal lagi segala scrip dia.. hahaha...

    ReplyDelete
  21. Alaa tomeinyaa zahrien.. Hepi Belated Besdaay.. Dah besar dah yer.. Moga jadi anak yang soleh..

    Bestnya dpt tgk upin ipin live maskot kan..

    Budak2 bila baru jumpa tuh mesti takut..tapi kalau dah lama2 mesti ok punya.. :)

    ReplyDelete
  22. Budak-budak sekarang ni makin comel lah. Hehehe

    Dan beruntung jugak sape yg jadi anak akak nih.

    ReplyDelete
  23. comeynya kak..budak2yang menari tue..cute mute jerk.....upin ipin...teringat semalam masa dekat kedai makan..ada budak tue..mintak dekat mummy dia ayam upin ipin..hehehe so swweett..

    ReplyDelete
  24. suke tgk event yg begini...+ melibatkan kanak-kanak tadika....

    zahrien is so cute..

    ReplyDelete
  25. salam

    ala...sekali bukak, sapolah y duk dlm baju upin n ipin tu kan..hehe

    ReplyDelete
  26. kan dah agak..Ian kalu jumpa nei pun confirm takut gak..walaupun memang fav dia upin & ipin nie...
    kalu ayu jumpa, ayu yag gi posing snap2..he he he

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...