Friday, March 11, 2011

TSUNAMI melanda negara JEPUN


salam semua 

berita terbaru dan tergempar ..
jepun dilanda tsunami .. ya allahhh selamatkan mereka 
katanya setinggi 10m berskala 8.8








salah seroang bos akak ada anak disana , baru call btahu suruh tgk breaking news ini .. semoga mereka selamat .. aminnnnnnnnnnnnnnn



20 comments:

  1. tulaa..ada blogger pun dok kat area yg kena tsunami ni kak...Hana dan suaminya...alahaii. :(

    ReplyDelete
  2. baru dpt tau dari blog yatie chomey yang duduk sana. terus buka astro dan new kt internet. Moga semuanya selamat

    ReplyDelete
  3. Semoga anak bos akak tu selamat adanya.. Aminnnn

    ReplyDelete
  4. kuat tu 8.8
    takut nengok tsunami tu

    ReplyDelete
  5. teruknya tsunami tu..takut saya tgk kak.semoga bos kakieda & yg lain semuanya slmt..

    ReplyDelete
  6. moga semuanya selamat kan..

    ReplyDelete
  7. semoga semuanya selamat, amin

    ReplyDelete
  8. Mudah-mudahan mereka semua selamat ye

    ReplyDelete
  9. Ada kemalangan jiwa ke kak? Jat pun xsmpat lg nk google psl tsunami nih.

    ReplyDelete
  10. ee mmg menakutkan lah kan... teringat kak hana yg pandai msk tu..mcmn ye dia?? kena ke kat tmpt dia?

    ReplyDelete
  11. menakutkannn. mintak2 malaysia tak kena bencana macam nie.

    ReplyDelete
  12. antara yg terburuk tsunami di jepun ni semoga kawan2 kita di sana semuanya selamat ... macam hana dan kamalia

    ReplyDelete
  13. akak...hana watch ur video,truknyerrr tsunami kt sana,hope tsunami takkan berlaku kt Malaysia...AMIN ...sEDIH SGT BILE BENDA NI BERLAKU, :-(

    ReplyDelete
  14. kaseh ~ oh ya ke dik .. haa baru akak teringat hana yer .. yg duk di sana , mcm mana dia agaknya ... harap x der apa2 yg teruk berlaku pada dia dan family ...

    ReplyDelete
  15. nieda ~ tulah .. gempa tu berlaku kul 2 petang kann , kita dpt news dlm kul 4 petang semalam .. semoga mereka semua selamat ...

    ReplyDelete
  16. shaza ~ aminn dikkk .. kita doakan yaaa

    nana ~ haah nana , hanya allah yg maha mengetahui atas semua kehendak dia .. subhanallahhh

    ReplyDelete
  17. win ~ tulah dik ... kita doakan sama2 ya ...

    gieyana & maira ~ aminn sama2 kita doakan yaaa

    ReplyDelete
  18. emy ~ aminn dik ..

    zati ~ ya dikk ... tsunami di jepun setinggi 10mm berskala 8.8 ... huhuh tinggi tuuu ... seram sungguh tgk vite nie

    ReplyDelete
  19. fara ~ tu lah .. seram kan .. akak pun duk terfikir mcm mana hana blogger masak tuu .. ingat nak kerumah dia jap .. sat2 layie ..

    sue ~ mudah2an dik .. kita doakan sama2 yaaa

    ReplyDelete
  20. munna ~ aminn dikk .. akak dan semua kwan2 blogger harap rakan2 blogger kita di sana selamat ... aminn

    cahayaanna ~ tulah dikk .. seram tgk kan .. air yg naik tuu laju sgt2 .. teringat tsunami di acheh .. tapi di sana lagi lju .. huhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...