Sunday, March 6, 2011

Speghatti & Fries for BFAST !


salam semua

selamat pagi dan berhujung minggu hari ini .. kemana semua ?? akak , ermmm rasanya di rumah sahaja hari ini agaknya .. huhuhu kenapa ?? hubby x der .. dia bekerja .. soo dah decide nak duk rumah jer .. sementara buat revision dengan anak2 , mereka nak exam bermula selasa ini huhuhuh ..

ok , pagi ini akak buat spaghetti , permintaan hubby dan anak2 .. dah lama x makan kata mereka .. so lepas subuh , akak x tidur dah terus  ke dapur siapkan bahan2 .. kena cepat sbb hubby nak kerja kan :) 
sooo layan jer lahhh menu bfast kami ini .. haaa ada fries lagi , kebetulan ada stok dalam peti .. akak grg kan aja .. :) fries nie memang x leh makan banyak .. kolestrol tinggi wooooooooooo huhuhu
 




 

 bila di meja makan .. x pandang kiri dan kanan dah .. specially anak teruna akak tuuu ekekkeke


 hermmm tgk .. kali ini akak buat pedas sikit , baru lah berpeluh bila makan ekekkek

 kakak yg semakin bam bam huhuhuh

 tgk zahrien tuu .. haaaaaaaaa bukan main suke layie .. 

20 comments:

  1. waaa...bagus ieda..

    akak pagi smlm dan pagi ni bedal roti canai ajo..huhu..

    ReplyDelete
  2. huuu kt mkn epal..sgt sedih hahaha...

    ReplyDelete
  3. fuhh kalau bfast mkn spageti lunch kang masak apa kak... zahrien pun dah makin bambam kannn...sepet je mata bila dia sneyumm muehehe cute..

    ReplyDelete
  4. sedapnya ieda, antar kt faa sikit...

    ReplyDelete
  5. wahh..
    pagi-pagi dah ber spagetti

    ala2 omputih gitu.. hehe

    selamat berhujung minggu :)

    ReplyDelete
  6. selamat berhujung minggu kak..ratu pn rase tak kemana arini.musim ujan sini.2 ari ni gasak tido je... :) lama gak tak wat spaggetti ni...

    ReplyDelete
  7. sedapnye spageti tu...akak ada resepi die x??=)

    ReplyDelete
  8. waa.best nyer akak.hee :)

    ReplyDelete
  9. terliur.... sedapny spageti.. da lme xbuat n mam... huu..

    ReplyDelete
  10. jat pg ni bf dalam kereta je.on da way balik kg,berhenti beli kepok lekor goreng je.hihi.dahla makan air xde,lekat je rasa.hihi

    ReplyDelete
  11. pandai kak masak..nak belajar leh x>

    ReplyDelete
  12. nampak menarik betl kuah spageti akak tu.. dah lama tak msak camtu.. tp ena sedang dilanda mood kemalasan yg teruk skrg ni adeihh!!

    ReplyDelete
  13. adehh kak.. tgk terus jadi laparrr ni.. huhu =_=

    ReplyDelete
  14. selamat berhujung minggu, awal gak ekkk, bebudak bertigas tu bgn pagi. kalo anak2 akak, pukul 10 baru nak bgn

    ReplyDelete
  15. Sedapnye breakfast akak..
    Kita sarapan roti jer.. :)

    ReplyDelete
  16. mamasyaza ~ aah kak .. mereka sek atau tidak still bangun awal , cuma tidak lah sewl 5.30 pagi .. kalau ujung minggu biasanya lepas sembahyang subuh semua x tidoo dah :)

    ReplyDelete
  17. wah kak...makan sakan la yer...hehehe

    kak..nk tnya psl template from scrapping tu kan..cmne kite nk lebarkan template tu yer..sy buat nmpak cm kecik je..dh cuba byk kali tp still xberjaya...huhuhu

    ReplyDelete
  18. susmiemie ~ dikk pakai layout ape ?? dia depends pada layout kita .. kalau 3 coloms amik html yg 3 kolum lahh .. kalau 2 amik yg dua .. biasanya kalau 2 kolum , akan penuh dlm scrin :)

    ReplyDelete
  19. sedapnya spagetthi akak ni...terliur dibuatnya. zahrien bukan main syok dia makan ye...kami brunch asam pedas ikan merah hari ni~

    *parit raja kat batu pahat kak...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...