Thursday, March 24, 2011

SEGMEN 50 BLOGLIST BLOGGER BERSAMA AIM DAN MIA


salam semua

akak telah di TAQ oleh mek norfa , haaa sapa yg nak tahu lebih lanjut sila klik pada banner atau klik KINDOFSOUL ini utk keterangan lanjut :)


Jom tgk kebaikan dan keuntungan yg akan korang dapat sekiranya terpilih.

1- 50 blog terpilih akan dimasukkan kedalam sistem Auto Ping di fan page Kindofsoul
2- 20 blog terpilih akan direview bersama post-post terpilih
3- 50 blog akan dikomen untuk kelihatan lebih mesra pembaca
4- Setiap entry baru akan disertakan sekali salah satu blog terpilih selama sebulan
(1 blog= 1 entry)
5- Membantu memperkenalkan blog anda dan seorang follower anda kepada blogger lain

 TAQ :

White Ros
&
Zati Embong




 Review Blog :




akak pilih blog Public Diaries aka adik Zati Embong , adik ini satu daerah kuantan dengan akak tau .. yg paling best pejabat dia berdekatan dengan akak .. dan tolong percaya akak x pernah layie berjumpa dengan dia .. walau kami selalu jumpa di alam maya nie ekekek .. dia seorang yg periang , peramah dan cool .. suke dengan penulisan dia yg santai dan bersahaja .. , rajin jugak update blog macam akak ..  :) 


17 comments:

  1. kakaka...
    zati dipinang oleh kak ieda...

    terus jadi adik ipar akak je laa...

    miahaha...

    ok, thanks kak tag sy...

    ReplyDelete
  2. hehhehhee.. macam best jerk kak. good luck

    ReplyDelete
  3. rajen la kak ieda join contest..gud luck yer..

    ReplyDelete
  4. Cantik la header dia. Saya nak terjah lah

    ReplyDelete
  5. kak!haha.td kan lunch g secret recipe.nk balik hujan.masuk kereta,jap g mcm kereta baru kak.nmpak anak perempuan akak keluar,tp msa 2 kereta da kuar parking da.haha.

    jat naik neo cps,kaler putih.perasan x?

    ReplyDelete
  6. white ros ~ haa aah ak pinang x der dah adik lelaki .. pinang mcm nie ker ?? leh jugak yer .. ekekek

    ReplyDelete
  7. etiey ~ silakan dik buat .. terjah jer .. :)

    ReplyDelete
  8. zatil ~ bukan rajin dik .. merajinkan diri bila dah DI TAQ tu .. kebetulan senang kan kekeek :)

    ReplyDelete
  9. oasis ~ silakan dik terjah blog dia .. sure suke :)

    zati ~ adehhh yer ke dikk .. menci lahh awat x call akak dulu .. huhuh kalau tak leh akak belanja makan tau .. kan ari nie bday zahrien :) tu ke SR tuu belanja anak2 makan kek lahh wehhh :))

    ReplyDelete
  10. bgus jgk kalau buat mcm ni kan, boleh kenal kan blog kite pd org lain, n boleh tmbh kenalan.. :)

    ReplyDelete
  11. best gak buat cam ni..blh tambah kenalan.. :)

    ReplyDelete
  12. semua ~ tkasih semua .. lets joint in :)

    ReplyDelete
  13. Blog Adik jatt atau Zaty embong pun , akak rajin menyinggah.kisah budak remaja, seronok baca.Tak sangka plak dia satu dearah ngan ieda.Belum jumpa akak dapat membayang dia seorang yang tutur katanya sopan santun dan lemah lembut.

    ReplyDelete
  14. vavaav dh mula review blog org ya...bila nk review blog g? heehehe

    ReplyDelete
  15. wah..thanks sebab join.. sedang meronda2 blog yang yang join..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...