Thursday, March 24, 2011

My Lil Prince was 3


salam semua

" eppy bday 2 uuu eppy bday 2 uuu eppy bday 2 my dear ZAHRIEN ... eppy bday 2 uuu "

ibu , ayah dan kakak2mu menyayangi mu dan berdoa agar zahrien jadi anak yg soleh serta cerdik pandai ya .. semoga segala impian dan harapan kami terhadap mu menjadi kenyataan .. LOVE U SO MUCH DEAR !!

 











 PUTRA MUHD SAIFUL ZAHRIEN BIN MOHMAD SAKIMI
3 TAHUN
24/03/2011


ps : hari ini ada LIVE UPIN IPIN @ SHAHPUTRA program sempena MINGGU UTM anjuran pelajar2 Diploma Sains Komputer Multimedia UTM , dah janji nak bawak zahrien bergambar dgn maskot UPIN IPIN di kolej tgh ari nanti .. awal2 lagi dia dah sebut2 .. nak tgk upin ipin .. bukan main suke , mcm paham jer .. , sian lak kat kakak2 dia , nak ikut tgk tapi mereka sek .. terpaksalah akur ... huhuhu , akak punnn xcited juga nie ...

46 comments:

  1. epi besday zahrien...
    kak, zahrien ms baby msm girl ek muke dia..kulit putihnye..mcm ank org putih..rmbt dh le perang..jeles nye...

    ReplyDelete
  2. Hepi besday zahrien..jadi anak yg baik ye :D kamu comel bangat!

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir Zahrien,
    moga panjang umur & dimurahkan rezeki,
    jadilah anak yg soleh.....

    ~Amin~

    ReplyDelete
  4. happy birthday zahrien! semoga membesar sebagai anak yg soleh

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    SELAMAT ULANG TAHUN ZAHRIEN
    moga menjadi anak yg soleh


    gaya mu penghibur ibubapa

    Wassalam

    ReplyDelete
  6. Happy birthday to ur son..he is super duper cute..May God always bless him.

    ReplyDelete
  7. semua ~ thanx kakak2 , aunty2 & uncle :) semoga doa2 kalian dimakbulkan allah .. aminnn :)

    ReplyDelete
  8. SELAMAT ULANG TAHUN ZAHRIEN
    moga menjadi anak yg soleh...xoxoxo...:)

    ReplyDelete
  9. wahhh dah 3 tahun pun. sama umo ngan sikecik akak tu, tapi badan zahrien bulattt, best, brape kg tu.
    sikecik akak baru 19kg

    ReplyDelete
  10. hapy besday zahrien..semoga menjadi anak yg soleh dan membanggakan ibu dan bapa..aminn..muahhhh

    ReplyDelete
  11. Hepi Besday Putra kecil..semoga dipanjang umur dimurahkan rezeki dan menjadi anak yg solehh...

    ReplyDelete
  12. hepy beday zahrien... smoga jadi anak yg baik dan jgn nakal2 tau....

    kak... sy ingatkn zahrien nak masuk 4 thn... sbb bdnnya semangat sgguh.... beza dgn airel yg tecik jerk... padahal airel pon nak masuk 3 thn tuh... beday airel plak bln dpn... rupanya sebaya plak.. hehehe...

    ReplyDelete
  13. happy buzzday to zahrien..moga jadi yg anak yg soleh...wah bestnya dia nak jumpa upin & ipin

    ReplyDelete
  14. hepi besday dear zahrien..comelllnyerr diee..mcm anak mat salleh..heheh..semoga zahrien menjadi anak yg soleh dan sentiasa mendoakan kesejahteraan mama dan papa ye :)

    ReplyDelete
  15. happy birthday zahrien!!! moga cemerlang dunia akhirat!

    *tomeinya dia msa kecik mcm anak mat saleh!

    ReplyDelete
  16. Zahrien .. Happy Bday dari Auntie Jijah .. moga sentiasa selamat, sihat dan gembira selalu ...

    ReplyDelete
  17. nak itot.... nak bergambar ngan upin ipin jugaaaakkkkk...

    upppsss... hepi beday zahrien. awak comel, awak cute... mcm untie jugak.. hehehe...

    ReplyDelete
  18. ala2 comelnya..heppy bezday zahrien,moga jd anak yg soleh...ingat akak dpt baby baru td...ngeh..ngeh..

    ReplyDelete
  19. Happy bday baby boy yg comel....smoga menjadi anak yg soleh utk ibu & ayah...

    ReplyDelete
  20. ALAHAI KAK...teruja tgk pic dari baby sampai laa berusia 3 tahun nie...tak lari sgt muke mase baby kan...sgt2 comel...dah besar ni hensem plak heheehhh

    selamat hari lahir ensem boy...semoga sihat2 selalu...amin!~

    ReplyDelete
  21. SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN hensem bOy...yg berambut perang like anak maksalleh...ehehehhehehehe

    ReplyDelete
  22. lieya ~ aah wajah dia x lari jauh pun .. kalau tgk 3 beradik nie semua sama :) thanx lieya ..

    op_ ida ~ thanx dear .. semua cakap mcm tuu .. dah dari kecil nie :)

    semua ~ tkasih semua .. doakan yg terbaik buat zahrien :)

    ReplyDelete
  23. mamasyaza ~ akak dia dah 25 kg kak .. bdn x besar sgt tapi dia bertubuhkan huhuh :) thanx kak doakan ..

    zue annelieya ~ ekekke ada anak sebaya ya kita dik .. leh satu sek sok2 .. :) thanx aunty zue ...

    ReplyDelete
  24. NMO2 ~ ekekke jom2 aunty kita sama2 meriahkan .. upin ipin nie dari pagi sampai tgh tau :)

    thanx aunty :))

    Yana ~ ekekek bb baru ! oh nooo :))
    thanx aunty :))

    ReplyDelete
  25. Hepi besday to hensem boy ni yaa....
    comei2nyaa gambar masa kecik tu...

    ReplyDelete
  26. Ieda anak ko ni sebijik cam muka ko.birthday dia ye.Selamat harijadi yang 3 tahun, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.dah besar jadi anak solleh pada ayah dan emak ye.

    ReplyDelete
  27. happy birth zahrien...
    comelnyer dia time kecik2 dulu... gebusss kulitnyer...

    semoga diberikan kesihatan y baik & dipermudah pjlnan hidup d dunia & akhirat:-)

    ReplyDelete
  28. Happy B'day Zahrien..
    Moga menjd anak yg soleh & cemerlang dunia akhirat & juga moga terus membesar dgn sihat & kuat..

    ReplyDelete
  29. ZAHRIEN,
    chubby nye dia...
    mcm gegirl je...

    nak je cubit2 pipi dia...

    edy busdey boy...moga jadi anak yg soleh

    ReplyDelete
  30. happy birthday zahrien!

    ReplyDelete
  31. selamat ulang tahun zahrien
    semoga menjadi anak yg soleh
    dan selalu aktif serta membahagiakan ibu ayah dan adik beradik yg lain..

    macho zahrien ni..sesuai ngan mek sarah..hahahhahaa

    ReplyDelete
  32. happy besday zahrien dearie..macam anak org putih la kak..comellss...

    ReplyDelete
  33. happy 3rd birthday PUTRA.. nk pnggil PUTRA jugak sbb nama sama dgn hero mekchu :)

    ReplyDelete
  34. comelnya..

    happy birthday zahrien.

    ReplyDelete
  35. comelnya anak akak..macam anak mat salleh anyway happy birthday zahrien.. semoga menjadi anak yang soleh dan taat kepada kedua ibu bapa..

    ReplyDelete
  36. kejap je dh besar kan.rase cm nk beranak lagi dan lagi dan lagi...anyway hepi bday zarein.. :) be a good boy ok.ikut ckp ibu...

    ReplyDelete
  37. selamat hari lahir zahrien..moga jadi anak yang baik..hensem zahrien ni:)

    ReplyDelete
  38. chomel geram nk gigit..

    tag k.ieda
    http://noorfanasir.blogspot.com/2011/03/segmen-50-bloglist-blogger-bersama-aim.html

    ReplyDelete
  39. happy birthday zahrien
    jadi anak yg soleh ye :)

    ReplyDelete
  40. hapy befday zahrien...:)
    tak nampak mcm 3thn, dah besar mcm dah boleh gi school pon, berapa berat dia kak :)

    ReplyDelete
  41. semua ~ tkasih aunty2 semua .. doakan utk saya .. saya cayunk aunty2 semua .. :)) muahx3 ....

    ReplyDelete
  42. happy birthday zahrein...all the best...owh sebaya ismeth (nov)...zahrein lagi besau dr ismeth ;)

    ReplyDelete
  43. Hepi Besday Zahrein dari aunty tinie!!

    Comellll cam maknya jugaa;)

    ReplyDelete
  44. comel macam gua masa kecik kata makcik sebelah rumah

    ReplyDelete
  45. tq aunty kartini , bitt2 & brutal solo :)

    ReplyDelete
  46. makin handsome zahrien ni..putih lagi.
    *happy bday zahrien, owes be a good boy :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...