Thursday, March 17, 2011

minta maaf ... minta maaf .. minta maaf


 salam semua

minta maaf pada semua adik2 , kakak2 dan kawan2 blogger tersayang sbb akak x dpt nak buat entry dan BW hari ini .. banyak sgt kerja yg harus akak settle kan sebelum akak bercuti esok .. tercungap2 akak dibuatnya .. meeting dari kul 10 pagi sehingga 12.30 tgh ... ketar tangan sebab lapar , terus je gi makan ..

lepas makan ada org nak jumpa pasal tempahan booth utk minggu UTM yg akan diadakan minggu hadapan .. huhuhu penat sgt2 .. termenggah2 .. banyak yg perlu disettlekan .. booking hotel utk guest2 yg akan datang , prepare senarai nama pelajar UTM yg akan menyertai program sepanjang minggu UTM ini ..

aduhhhhhhhhh letih2 .. x sempat nak buat entry dan BW .. selalunya akak buat autopublish tapi semalam kerana keletihan , lepas masak2 akak terus tidur .. sampai sembahyang isyak jam 5 pagi uu .. sibbb baik akak dah biasa kunci jam kul 5 .. huhuhu , sok akak bertolak ke KT pagi2 .. baju2 punn x kemas lagi .. huhuhu tulun2 ... 

apa2 pun mgkin akak x akan bersiaran sehingga hari ahad nanti .. 
SILA RINDU AKAK KETAT2 ok ... ekekkekekek


 
SELAMAT EBRCUTI DI HUJUNG MINGGU SEMUA ..
( huuh sedihnya x dpt nak online & BW )


43 comments:

  1. kak ieda..selamat beristirehat ye :)

    ReplyDelete
  2. takper ada masa kita beramas mesra yer

    ReplyDelete
  3. cuti gie mana kak? sian sampai ketar lapar..meeting pun lama nya...
    happy weekends! and have fun kak!!

    ReplyDelete
  4. slmt bercuti kak! eh slmt bekerja..eh! =P

    skrg pn dah windu akak ketat²...weehuu~ ^_^

    ReplyDelete
  5. BEKERJA SAMBIL BERCUTI.. WEEEEEEE!! HEHE..

    ReplyDelete
  6. Owhhh...patut la..xpe2, teruskan berblog. Selamat maju jaya saya ucapkan.

    ReplyDelete
  7. semua ~ tkasih cayunk2 semua .. miss u all ketat2 tauu huhuhu :) take care ya .. :)

    ReplyDelete
  8. wahh cuti2 kemana tu beb...nko gie ganu ehh...

    ReplyDelete
  9. hepi holiday... take care kak ieda..
    sayang akak ketat ketat k :)

    ReplyDelete
  10. takpe kak takpe
    take u'r time
    zana pun dah jarang dpt nak buat bw kak..busy and masa adalah terhad..

    happy holiday yerk kak

    ReplyDelete
  11. takpe..
    setelkan keje dulu :D

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti ye kak..

    ReplyDelete
  13. Happy holiday...n take care sis..

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti kak :-)

    ReplyDelete
  15. happy holiday kakieda..take care
    * suka pic kak tu, ayu..
    we will miz u..

    ReplyDelete
  16. i'll be missing u... :) take care kak..

    ReplyDelete
  17. rindu kak O.o

    malaysia,bg la cuti umum please!hihi

    ReplyDelete
  18. Ieda, yang dulu kena didulukan.setakat BW, bila free barulah buat.blog ni kan sekadar mengis masa lapang je.jadi kerja yang penting kena buat.

    ReplyDelete
  19. sis, xper..xyah la say sorry..kami memahami =)

    ReplyDelete
  20. rindu akak ketat2?
    kakakaka...

    hati2 ye kak, semoga segalanya dipermudahkan...

    ReplyDelete
  21. oh kak ieda..saya rindu kamu...sorry kak sehari dua ni tak singgah..dlm hati ada tsunami la kak.. mueheh take care eh kak..

    ReplyDelete
  22. tak dpt bw..tak dpt update blog..

    ???

    abes nie ape??
    haha

    ReplyDelete
  23. takpe kak, utamakan yg penting dulu nanti de masa ramah mesra kat sini ye.

    ReplyDelete
  24. xpe ieda..kita bermesra-mesraan dlm bw lepah ni deh....

    ReplyDelete
  25. makin bz la kak ieda skrg ni..jd ahli korporat ke? hehe..

    ReplyDelete
  26. Selamat Bercuti kak..missed u

    ReplyDelete
  27. selamat bercutis akak......misss u so much...muahhh

    ReplyDelete
  28. ok dah rindu ketat ketat dah :p

    ENTRY HOT : Hari Ini Dalam Sejarah

    ReplyDelete
  29. Tak pe kak x perlu la cakap maaf tue , kami semua sangat memahami.. anyway take care ye kak

    ReplyDelete
  30. faham sangat, faa pun kdg2 bzzzzzz ya rabbi...pas ni post byk2 yeee

    ReplyDelete
  31. biasalah kak ieda... kerja kena utamakan dahulu... kami semua mmg rindu akak ketat2 pun

    munna tag kak ieda

    http://anakdaraku.blogspot.com/2011/03/contest-photo-anakku-ceria.html

    ReplyDelete
  32. SELAMAT BEKERJA & SELAMAT BERCUTI KAK.. ;)

    ReplyDelete
  33. Kak ieda..hope everything is fine :)

    ReplyDelete
  34. xpe kak, take ur time, jg diri elok2 ek..nnti balik update tau..ehe..

    ReplyDelete
  35. selamat bercuti akak syg!!alololo siannye penat2..rest ckup2,belog nti pon bole layan:)

    ReplyDelete
  36. selamat berhujung minggu juga untuk kak ieda...amboi ayu nyer kak gambar......

    ReplyDelete
  37. jgn bz sgt kak.. hehe~~ apa2 pun selamat bekerja lah yea :D

    ReplyDelete
  38. sian akak.. bz ekk.. xpe2 nati pulun BW puas2..hehe

    ReplyDelete
  39. kdg2 kna bg masa utk dri sndri rehat

    sian akak~

    selamat beristirehat =)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...