Sunday, March 27, 2011

Me LOVE all of uu so much !


 salam semua

pic taken by my hubby ..
lepas dah ride over the muzium .. hubby mencuba skills dgn dslr akak nie .. ekekekek ok lah jugak .. kalau tidak dia x nak langsung pegang camera tu .. akak jer duk husung kesana kemari .. dia cakap ayang yg nak sgt .. haaa amikkkkkkk .. adehhhhh ekekeke , tapi seyes .. akak suke pic2 nie .. sbb bukan mudah nak dpt bergambar dgn anak2 akak ini specially ngan zahrien tuu huhuhuh ok moh layan jer



 tgk tuu nak suh dia pandang camera .. mcm2 yg akak perlu cakap kat dia .. huhuh


 akhirnyaaa .. LOVE this picture :)

 v

v

v

v

v

v

v


 dan ini pic2 taken by me 


 uikkk .. anggah buek per tuu :))

 ada juling rupenya anak ibu nie ekekekke



nak jadi model ke anak ibu ini .. oh ! no no no nooo okey .. awal2 lagi NO


18 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    zahrien tu ikut stail bapanya
    he he anak bapak kannnn

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. kekekeke cute mute jerk anak beranak nie...posing sakan...

    ReplyDelete
  3. bro rozali ~ ekekek aah bro .. anak ayah ekekek :)

    ReplyDelete
  4. eida ~ thanx dik .. posing dlm keterpaksaan .. berpeluh tuu nak dpt pic2 mcm tuu ekekke

    ReplyDelete
  5. lawa seme pic..
    dslr mmg clear dan puas hati..

    ReplyDelete
  6. Sweetnye semua gmbr..
    kak..dh ada gaya model tu..Xpe kak..model utk ibu jer.. ;)

    ReplyDelete
  7. lily ~ ekeke aah model utk kenang2an kan :))

    ReplyDelete
  8. kak..sy da lame ngidak dslr...tak mampu. ase nk nanges la camni

    ReplyDelete
  9. debotn cute je anak2 akak..specially yg baju merah tue..hehe...

    ReplyDelete
  10. ni ibu diorg je yg posing ayu nih,anak2 semua ikut suka diorg je.hihi

    ReplyDelete
  11. geram sgt kat yg baju merah tu.....rasa cam nak cubit2 aje dia

    ReplyDelete
  12. Sweet jer anak beranak ni posing

    ReplyDelete
  13. wah.. kemain lagi posing:-)

    kak pakai dslr model aper??

    ReplyDelete
  14. lya ~ NIKON D90 dik :)

    emy ~ ekekke thanx dear .. ngader2 jer kan .. :))

    ReplyDelete
  15. mamasyaza ~ ekekke kak usah kata akak .. ieda dah naik marah pun ada nie .. sbb nak jugak suh dia diet huhuh

    zati ~ haaa ko jgn x tau dikk .. pueh ajar suh senyum last2 mak nyoo yg TERlebey sudaaaa ekekekek

    ReplyDelete
  16. zura ~ thanx dear :)

    nadia ~ huhuh ini ngidam dah lama dik .. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  17. kemain comel lg posing ye...hehehe...

    ReplyDelete
  18. biler la ku nak dpt dslr ni kak oii..hehehe...

    sb teringin nk gambar cantik mcm akak
    :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...