Monday, March 7, 2011

Majlis Pertunangan AZIMA - anak buah BIL

entry auto publish
salam semua

hari sabtu akak kerumah BIL punya mak saudara , majlis pertunangan anak dia .. alhamdulillah berjalan lancar .. suke dgn tema malis anak buah BIL tuu .. azima namanya .. warna choc .. akak memang pengemar choc .. azima yg kami panggil kak long ini baru berusia awal 20an , praktikal di Pej Agama Kuantan , tunang dia pula Imam di Masjid Kuala Lipis .. berusia 28 tahun .. alhamdulillahhh dah jodohkan ..

semoga kekal sehingga ke jinjang pelamin .. dia dijangka disatukan pada bulan 6 ini .. hermmm dah x lama tuu , lepas nie akak dtg makan nasi minyak pulak :)  

ok lah moh layan pic2 yg akak snap pakai kamera sonny jer .. DSLR , mcm biasa malas tuuuul nak heret .. huhuhu dah tuuu nak pakai masa bila erkkk huwaaaaaaaa ... tunggu kamera man akak sudi bawak kann ekekekek


 si cantik manis azima ...

 hantarannya .. :) dari pihak lelaki ini .. 

 ambil peluang take pic dgn azima .. 


 anak2 dan anak buah akak yg happy jer bila dpt take pic ngan 
mak long mereka ..

 kak long dan raihan bersama azima

 tgk lah aksi zahrien yang malu2 kucing di peluk oleh azima .. si raihan tuu not bad , siap buat jari peace lagi .. ekekekke

 soo sweetttttt jer pic nie .. akak suke .. akak sukeeeeee




 bersama Mak Cik Kiah , mak azima .. 

 azima dan akak .. amacam .. sapa paling cun ?? 
( ecehh perasan lah pulokkk ekekkee )

pucatnyaaaa muke akakkkkkkkk , baru lepas mkn nieee tu jadi gituu :)

23 comments:

  1. cantiknya kak pelamin dier...:)

    ReplyDelete
  2. cantik bakal pengantin. sekarang ni tunang pun org buat pelamin ye..

    ReplyDelete
  3. cantiklah bakal pengantin ni..berseri2 muke dia..
    Moga jodoh berpanjangan!!

    ReplyDelete
  4. cantiknya bakal pengantin tu... sweet je warna pilihan dia...

    ReplyDelete
  5. BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

    VENUE 1: SHAH ALAM
    DATE: 26TH MARCH 2011
    FEES: RM350/PERSON

    VENUE 2: JB
    DATE: 17TH APRIL 2011
    FEES: RM350/PERSON

    VENUE 3:
    SABAH
    DATE: 24TH APRIL 2011
    FEES: RM400/PERSON



    SYLLABUS:

    **INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
    **ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
    **FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
    **SHADING & CONTOURING
    **EYEBROW SHAPING
    **2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
    **MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

    HOW TO REGISTER??
    SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

    and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
    1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

    ***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
    *****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
    *****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

    MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
    ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)

    ReplyDelete
  6. muka anak buah akak tu nk sm je ngan akk hehehehe tahniah

    ReplyDelete
  7. gieyana ~ thanx dikk .. pelamin buat sendiri tuu :)

    yan ~ hermm tu lah mcm nak nikah kan .. kalau zaman kita2 dulu x merasalah kan kak .. duk dlm bilik layie .. org dah selesai baru keluar .. skrg dah lain huhuh

    ReplyDelete
  8. lily ~ thanx dik .. :)

    munna ~ ermm aah tema warna choc & pich .. akak suke jugak :)

    ReplyDelete
  9. miz ~ thanx dikk .. lama tul x singgah umah akak erkkk :)

    el ~ ye ke dikk .. ekkeke akak kalau kena makeup tul2 agak2 lagi cun kooot muhahahhaha ( pelasannn ahahaha )

    ReplyDelete
  10. muka akak dan anak buah tu ada iras la kak...pastu kan sweet sangat gmbr yg ada..pelamin pn cantik

    ReplyDelete
  11. eh mcm muke kak ieda gak laaaa... kak ieda sebaya dier ker nehh?

    ReplyDelete
  12. alalahi comelnya.. kulit mukanya sgt gebu...

    ReplyDelete
  13. e'eh cantik kak...orgnye manis..pelamin pun cantik...skrang tunang pun dah pelamin kan kak....lieya dulu dlm bilik ajek....hihihihi......

    semoga kekal hingga ke jinjang pelamin...amin

    ReplyDelete
  14. astina ~ dikkk wat lawak yer ekekek .. maner ader dia jauh mude lah cayunkkk :)

    ReplyDelete
  15. nurul aima ~ thanx dikk .. x pandai amik pic .. nie jer yg mampu :))

    ReplyDelete
  16. etiey ~ thanx dik :)

    lieya ~ thanx lieya .. aah kan dulu time2 kita duk dlm bilik jer .. org dtg sarung cincin .. x der nyer pelamin2 nie .. :)

    ReplyDelete
  17. sama la muka..omel2..

    semoga kekal...n selamat bertunang..

    ReplyDelete
  18. wahhh cute nyer bakal pengantin tue... apa pun selamat bertunang...

    ReplyDelete
  19. cantik pelamin dia...

    ReplyDelete
  20. bunga ~ ekkeke tocei2 dikk :)

    anggah ~ thanx angah .. :)

    zura ~ thanx zura :)

    ReplyDelete
  21. maniss anak buah akak...pelamin pun grand mcm pelamin nikah....iskk nyesal plak masa dgn mr B dulu takde tunang2...ngeeee

    ReplyDelete
  22. sonoknyer nak kawen tewww.. ehehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...