Monday, March 14, 2011

Maap Lah IBU


salam semua

selamat petang semua .. sure ramai2 bawak anak2 ke taman atau jalan2 kan ujung minggu ini .. akak ?? huhu bawak jugak mereka ke taman .. tapi hubby x balik layie ....  ok lah nak cerita pasal ini .. semalam petang akak  tersentuh dgn kata2 zahrien  .. buat akak tersenyum sendiri pulak ekekekke .. 

dia boleh cakap " maap lah ibu ehh ... " sambil hulurkan tangan nak minta maaf , nak tahu kenapa ?? haa sbb akak dah balun dia petang tuu sbb dia main di rumah org sampai masuk dlm rumah org tuu .. haa rasanya ibu mana yg x marahkan .. dah lah anak jiran tuu suke cakap x elok .. cth Baxx , Cilaxx ... 

haa sapa x seriau .. kebetulan jer anak jiran tu kembar .. huhuh , zahrien suke sgt main2 ngan mereka .. kerr sbb kembar tuu cun .. memang cun punn rambut perang (dibuat) mcm zahrien kuut hhuhu .. haa lucu lah pulak kan .. ermmm mlm semalam dia buat perangai jugak merenggek nak kan ini .. haaa x bagi kang mengamuk pulak ... mentang2 dah dekat bday dia nie ( 24 mac ) .. mcm2 lah buat perangai .. menakal x hinggat dunia .. huhuh sibbb baikkk anak jantan seorang :)

tgk tuu .. ala2 macho .. ekekkeke


tgk lah tuu buat muke ngader vs puas sbb dpt jugak pakai eslim akak nie .. ermmm boleh dikatakan setiap malam akak pakai nie .. massage perut lah .. kasi kempisss ekekke .. hermm lepas akak pakai , anak2 lak yg layan herghhhhhhhhhh geram punn ada .. :)


malu2 lah konon .. ishhhhhhhhhhh


last2 anak dara akak nie pun nak jugak .. ermmm kalau nina yg nak pakai tuu ok lah kan .. uhuhuh tgk ah tuuu tembam mcm di pam2 anak dara akak sorang nie .. ermm tu punn dah susut sikit badannya .. kata dia , 
" akak nak pakai nie lah ibu , leh kuruskan badan kan ?? " adehhhhhhhhhh yer lah nakkk :))


15 comments:

  1. Dia nak kurus cam mama dia gak..

    ReplyDelete
  2. ibuuu.. saye nk pakai jugak... nak kuruskan badan :) hehe

    ReplyDelete
  3. gimi ~ ekekkek dia bam2 susah nak diet :)

    jeely ~ haa mai sini nak kongsi :)

    khaleeda ~ tq kakakkkk !

    ReplyDelete
  4. alahai comelnya dia...dia pun nak ikut macam amma dia,..

    ReplyDelete
  5. wah... tengok mukanya yg memohon simpati pun boleh cair laaa..

    ReplyDelete
  6. bagus,
    kne pantau pgaulan ank2..
    takut die trikut-ikut yg xelok..
    knak2 cpat sgt blajar dr pe yg dorg
    lihatn dgar :)

    ReplyDelete
  7. amy ~ eekkeke dia nak kurus dah x leh dah dikk .. kuat makan :))

    ReplyDelete
  8. adzriel ~ hermm cair kan .. eii geram adalah :))

    ReplyDelete
  9. ahfantasy24 ~ tulah dik .. memang akak risau sgt2 skrg nie .. kena selalu perhatikan dia .. skrg dah pandai cakap bodo huhuh

    ReplyDelete
  10. encemnya.....untie nak pinjam jap nak kempiskan perut untie lak bleh?? hehehehhe

    ReplyDelete
  11. ieda ~ ekekke x leh2 utk cayee jer :))

    ReplyDelete
  12. geramlaaa tgk pIpi gebU anak bujang akak nieh........

    kalO pelOOK sedap sangat nieh....

    BAGUSS anak akaK nie..terbiasa dengan MOHON MAAP......

    ReplyDelete
  13. op ida ~ ekkeke thanx dik ... tu lah cam comel jer bial dia hulur tangan dan cakap maaf tuu :)

    ReplyDelete
  14. alahaiii rasa nak gomol jek..haishhh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...