Wednesday, March 9, 2011

Kerana dah lama tak ..

  
salam semua

selamat petang .. akak kat rumah nie .. baru lepas berrrr ini ..
ber apa ???

jeng

jeng
 
jeng

ekkekekeke


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v

 

cycle dengan eleptical bike akak .. fuh .. lepas raya tahun lepas .. baru hari ini akak mulakan kembali kerana keinsafan yg mendalam , sbb skrg nie selera makan lain mcm sahaja .. huhuhuh soo x leh jadi macam ini .. maka lepas je balik dari kerja tadi , akak siap2 berxcercise , dapatlah 20 minit .. biasa2 tu setiap kali cycle dapat 30 minit .. ermm permulaan ini banyak ini sahaja yg terdaya ekekekek .. ok lah kan :))


nak jugak taruk hasilnya .. lain mcm rasa .. berpeluh sakan .. pic nie jer yg dirasakan sopan sikit ekekekek
sooo abaikan mulut yg terngangaaaaaaaa keletihan dan paling x tahan .... dagu tuuuu dah ada balikkkkk huawaaaaaaaaaaa :))

27 comments:

  1. Kak Ida.. wah bestnye bersenam.. Astina sgt jeles tauuu.. sebab tak pernah bersenam pun.. patutlah kak Ieda bole slim begitu sekali perubahan.. semangat wokkk..

    ReplyDelete
  2. wah..selamat meneruskan usaha kak..saya time rajin je menggunakan cik TAKASHIMA kat rumah ni ha

    ReplyDelete
  3. kak..sy da lame tak senam.
    perot da ke depan.
    pipi da mcm hamster simpan kuaci.

    nk pnjam mesin senam kak buley? jap je..

    ReplyDelete
  4. ahaha,,kayuh jgn x kayuh kak. hehe :P

    ReplyDelete
  5. kak ieda.jgn cakap kak je yg nganga.jat yg tengok ni pun automatik nganga gak O.o

    ReplyDelete
  6. bestnya dpt bersenam smpi berpeluh2

    ReplyDelete
  7. wowwwwwww!!
    exercise sakan ..Tak aci nih...kena start gak nniii..huhuhu

    ReplyDelete
  8. aduhhhh samala ratu kak.dh lama tak jog n g gym.lemak dh joget2 dh ni.bila stop cmnila..malasssss nk start blk.tp kalau dh start nnti syok plak.masalahnye...bila nk start ni...mood takde sgt2...

    ReplyDelete
  9. menaikkan smgt mia nie utk workout...wp dh lama rs terberhenti kejap akibat busy..huhu

    ReplyDelete
  10. 400++???
    banyak tuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  11. wah!syok nye kak, confirm lepas ni turun mendadak..niesz nk beli x mampu lg..ehe..

    ReplyDelete
  12. wah kalau dah berpeluh macam tu pasti banyak kalori yang turun

    ReplyDelete
  13. bestnya bersenam..sy dha lama xberexercise ni...caiyok kak..

    ReplyDelete
  14. wahh!! bersemangat nampak. bagus..keep it up.. i loikee..

    ReplyDelete
  15. Caya lah kak idea..keep it up!!!!!
    Terus kan..saya ni hah pun kena stat xercise ni...

    ReplyDelete
  16. dh lama tak bersenam... huhu

    ReplyDelete
  17. kak ieda...maaf kak sbb lama tak mai...bz ngn exam..update je laju tp blogwalking trpaksa tunda..kehkeh..rindu akak lah!rajennnye bersenam..bagus2..yus gak la tak dan2 nk senam tp berlari g kelas tuh dak kira exercise la kan kak:D hehe

    ReplyDelete
  18. wanie pun dah lama x bersenam & berkardio,
    sejak kena RA & OA nie,
    pergerakkan dibahagian lutut amat terbatas,
    sedey sgt2....

    huk huk huk

    ReplyDelete
  19. wahh..rajin la sis ni..bunga malas la..haha..

    ReplyDelete
  20. fuhyooooooooooo berkoba2 cik kak kita hahahah caiyok2 kak...
    el pun pas pantang ni cergas nak kuruih..hope dpt lah berat yg ideal kalo boleh lebih ringan sikit dr yg before ni...
    akk bersenam smbil mnm herbalife ke?

    ReplyDelete
  21. wahhh dasyat kak...jelesla saya akak dah slim nanti hikhik

    ReplyDelete
  22. perhhh..makin slim melim la kak lps ni ye..huhu jeles nih..

    ReplyDelete
  23. wah kak eida betul2 nie nanti kak ieda makin slim la...

    ReplyDelete
  24. bersenammm?? wahh!! part paling malas lam idoppp!!! nanti slim lar akak yerr..time tu saya mesti suda jeless...bersenam jugakkk larrhh..!!


    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  25. bagus nye... i luv ur determination. I wish i am strong like u...

    ReplyDelete
  26. wahhh kak ..elip den pun da jadi cam gajah putih je kat umah nih..hehe harus buat mcm akak gak..syoknya tgk berpeluh2 tuh...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...