Tuesday, March 1, 2011

Karnival Pendidikan Shahputra - part I


salam semua

alhamdulillah , akhirnya karnival pendidikan shahputra telah berjaya berlangsung dengan selamatnya pada hari sabtu dan ahad last week , bertempat di ECM , Kuantan Pahang .. ermm syukur kerana impian kami semua terlaksana dengan berjalan lancarnya program karnival pendidikan ini . Ianya adalah bertujuan memperkenalkan kolej shahputra kepada org ramai dan pengunjung2 dapat mengetahu apa itu KOLEJ SHAHPUTRA dan apa program yg dijalankan selama ini .. 

sooo ada tak rakan2 blogger akak yg kesana hari tu , meyinggah ! .. :) akak disana pada hari perasmian iaitu hari sabtu dari jam 12.30 tgh sehingga ke 7.30 petang , banyak acara yg dijalankan sepanjang program karnival ini berlangsung .. walaupun hanya 2 hari tapi perasaan syukur dan bangga tu tetap dirasai .. ( haaa nie bukan bodekk yaaa ekekke ) walaupun dari mata kasarnya akak lihat x begitu ramai pengunjung2 luar yg dtg menghampiri tapi cukuplah kalau sekadar mereka hanya melihat .. kerana akak percaya dari mata turun ke hati ... kan !!! ekekekek  , kebanyakan dari mereka yg dtg dari golongan yg muda2 .. x perlah memang itupun harapan kami , tarikan lebih kepada remaja2 
jadi moh lah layan pic2 yg x seberapa ini .. hasil dari tembakan kamera cony ku .. x larat nak bawak cannon ku sbb tau , masa tgh sebuk2 nie .. silap hb boleh ilang huhuhuh :)

 
 sesi pendaftaran utk kami2 staff SHAHPUTRA

 remaja2 yg menghampiri booth2 kami dan bertanyakan tentang program ..

 booth program akak ( UTM ) , bersama pegawai2 dari UTM sendiri .. 
pn aminah ( nursing SHAHPUTRA ) , en riduan , en zurikh dan en azrul dari UTM 


 bersama teman2 pensyarah program SHAHPUTRA , UTM 


 pemeriksaan kesihatan percuma kepada pengunjung2 oleh pelajar2 program kejururawatan SHAHPUTRA

 bersama pensyarah Mass Communication UiTM ,SHAHPUTRA


bersama rakan exec program MLT & Farmasi SHAHPUTRA


ps : ari nie x tahu nak masak apa .. x der idea .. masak bubur utk riena tapi dia x nak makan .. dia nak makan nasi .. huhuh mcm2 selera org demam nie .. adehhh xtahan akak 

19 comments:

  1. la ieda....akak ada pi ECM dan tgk karnival ni..xteringat awk keje stu..jika tak..kita bole jumpa tau...adusssssssssssss..rugi betulllll...

    akak singgah jap beli big apple..lalu dpn karnival sahhputra tu...hishhhh..rugikan.,.,

    ReplyDelete
  2. akak,weekend ari 2 kuar g makan kt tg lumpur je tau.x g pun ecm ke parade ke.huhu

    mesti meriah kan? O.o

    ReplyDelete
  3. kak sarah ~ alor akak tuu .. tel lah ieda .. menciiii :))

    ReplyDelete
  4. zati ~ huhuh tu lah .. akak lupe nak war2kan dlm blog sblm tuu .. sebuk sgtlah dikk huhuhu

    ReplyDelete
  5. k.ieda mengajar kat shahputra ker?
    saya rasa kawan saya pun ada sorang ngajar kat sana

    ReplyDelete
  6. h4ni3 ~ eh tidak lah dikk , akak exec program bagi prog UTM ( PA bos UTM ) :))

    ReplyDelete
  7. sepatutnya hari tu munna turuk kuantan... last minute tak jadi... klu tak boleh jumpa kak ieda...

    ReplyDelete
  8. memandangkan angah jauh maka angah hanya mai tengok foto2 dari akak ieda jer la ye

    ReplyDelete
  9. kak ida.. adik sy n kazen saye dak shahputra.. yang sepupu saye ckp die knal kak ida.. hehe

    ReplyDelete
  10. wahh.meriahnye kak...
    akak xle komen ek?kadang2 die memang bengong sikit tempat komen tu.kekeke..

    Cube akak klik title/tajuk entry tu,nanti die akan kuar entry dengan tempat komen sekali.=)

    ReplyDelete
  11. meriah nye kak:)

    sonok tgk pics

    ReplyDelete
  12. bestnya kak ... meriah ...

    p/s kak ieda, sy tag akak join GA
    klik sini yek ...
    http://cydaacmecontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. munna ~ tulah kan .. kalau tidak leh jimba2 ekekek

    ReplyDelete
  14. angah ~sudi tgk gambar punn dah kira ok dah angah ;)

    ReplyDelete
  15. nisa ~ ouchhh siapa sepupu tuu ?? :)

    ReplyDelete
  16. miz ~ ekekek ooo ok next time akak kasi ketut sama itu entry ekkekeke :) miss u dik ..

    ReplyDelete
  17. cgg ~ yer dikk sungguh2 meriah :)

    ReplyDelete
  18. mama cyda ~ oh ada GA .. thanx dikk :)

    ReplyDelete
  19. Meriah sungguh.Klau dekat boleh datang singgh.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...