Friday, March 11, 2011

Jumpa BLOGGER cute - elizadianna


salam semua

ermm pic nie cite dah lama lah jugak .. masa nie x plan langsung nak jumpe eliz .. sukeee sgt2 .. ye lah kannn rupenya eliz nie kecik jer orgnya .. jauh beza sungguh dari akak .. seyes tgk dari pic dlm blog dia x lah kecik orgnya .. sekali jumpa mcm budak form 3 tau .. ekekkeke jgn mara dikkk ngosekkkk ..
tapi happy sgt .. bila mana kita merancang nak jumpa seseorang tu , x jadi .. tapi bila x rancang mcm nie haa siap leh bergambar layie .. 

tapi sayang masa tu eliz dah nak balik ke KL , sib baik eliz desak jugak nak jumpa akak .. kalau ikutkan akak nak ajak eliz pi nge-teh lah kannn .. leh sakan2 take pic .. tapi melihatkan hubby dan anak2 eliz keletihan .. maka x jadilahh .. x per dikk .. next time kita leh jumpa layie ..

x sangka pulak eliz dan hubby dia sek di kuantan .. hubby dia sek ihsan .. sama sek ngan sepupu2 akak .. hermm kira hubby dia senior lah dari adik2 sepupu akak tuu ... haaa ada lagi tau blogger2 kuantan yg belum berkesempatan nak jumpe .. nak2 KAK SARAH NAJWAN , ADIK ZATI DAN KAK AIDAH .. 
bila nak jumpe nie .. kita pekena nasi kukus sekali :))

 tgk tuu ketara kecil eliz dari akak .. jeles uuu .. nak kecik cam eliz jugakkkk ..

  

huhuh wajah bam bam akak tuuu .. tgk x leh control dah .. lucu sbb apa erkk , x ingat .. nie pic yg diambil oleh hubby eliz .. best .. sporting sgt ..


ps : tgh ari nie .. akak x amik luch .. akak shake jer .. kowang makan aper ?? , akak di opis nie sorang2 duk layan BW lerrr ekekekke




25 comments:

  1. kak!haha.jat baru makan nsi kukus nih tau.da 1 bilik bau nasi kukus nih.haha.

    jat ni minggu ni super duper pack kak.mcm kena tidur ofis je nih.huhu

    ReplyDelete
  2. zt penh jmpe eliz ni mase bday party kwn blogger gak,mmg cantek orgnye ;)..akak pon cantek pe..;)

    ReplyDelete
  3. kak, saya pun x lunch kak, ni yg jln2 ni...

    ReplyDelete
  4. kalau dh jd mak2...bini2 ni mg susah nk plan something camni cbb slalu tak jd last minit.bila tak plan tu la yg jd...mmg tomei elizz ni...kecik molek je.sgt jelas tgk bdn dia...ratu pun nk jd bdn cm dia gak...wah gigih akk ngan HB ye...ratu takble dh la nk telan2...immune dah...ehehe...tp support kuat usaha akak..

    ReplyDelete
  5. hari nie eida lunch bekalan yang mama masak..nasi ngan gulai ikan tenggiri..dah kenyang..ngantok plak...

    ReplyDelete
  6. eli ni mmg kecik molek je kat luar..
    nanti akk dtg KL kena g makan belut kedai dia
    ehhee

    ReplyDelete
  7. uihh comey nyer yer kak Ieda...

    ReplyDelete
  8. ieda--
    mmg lah kesik benor si eliz tu..

    ReplyDelete
  9. kak ieda pun comel aper..hehe.

    saya pun ngidam bdn cam eliz tu kak..bila la agaknya yek..

    ReplyDelete
  10. Seronokkan dapat jumpa. Akak dah penah jumpa 1 blogger di Langkawi.. Seronok..

    ReplyDelete
  11. Seronokkan dapat jumpa. Akak dah penah jumpa 1 blogger di Langkawi.. Seronok..

    ReplyDelete
  12. kak lunch td saya mkn salad timun n tomato..ha giler kentang mak buyung diet..kahhhhhhhhhhh :)

    ReplyDelete
  13. 2 - 2 pon sama comel :)

    ReplyDelete
  14. waaaa. kita bla lg nk jumpa ni kak eida... hehhehe

    ReplyDelete
  15. kecik jer Eliz..dh jumpa dier yer akak..:D

    ReplyDelete
  16. nak kecik jugaaakkk!!!!hwaaaa!!!!

    ReplyDelete
  17. best tu dpt jmp di alam nyata kan kak.

    ReplyDelete
  18. tak dpt kurus takpe..janji fit :)

    ReplyDelete
  19. hm, best kan leh jumpa kengkawan blog..

    ReplyDelete
  20. sy x prnah jmpe blogger2 sekalian alam. hehe
    sekian terima kasih.

    ReplyDelete
  21. sekali je jumpe blogger...itu pun 2 thn lepas..

    ReplyDelete
  22. ala comeynye orangnya
    tak nampak macam mak orang pun
    hehe

    ReplyDelete
  23. akk pun comei la... pembakar semangat... hehehe

    ReplyDelete
  24. tghari ni makan nasi lemak pagi tadi je..heheheh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...