Tuesday, March 8, 2011

Exam dlm kesejukan


salam semua

selamat pagi .. huhuhu hari ini bandar kuantan dilimpahi hujan yg agak lebat dari jam 4.30 pagi , seinggat akak lahhh .. :) akak bangun kul 5 pagi hujan bertambah lebat .. sibbb baik akak x terlena menyambung tidur .. kalau tidak naya tuuuuu , hari ini jugak sabriena dan amanina menghadapi ujian penggal pertama mereka .. xcited sungguh mereka , 5.30 dah bangun , dalam hati bagusnyaaaa anak2 ku  :) .. sambil2 berpesan pada mereka .. jangan lupa baca bismillah bila nak mula periksa nanti ... harap2 mereka boleh buat dengan baik .. aminnnnnnnnnnnnnnnn

waktu hantar tadi hujan memang turun dengan lebatnya .. akak sampai ke sek dlm kul 7 pagi .. , tgk dah ramai murid2 yg datang .. semangat periksa agaknya .. :)) tapi nina dan riena mcm malas nak turun kereta .. mereka cakap sejuk ibuuuu .. rasa macam nak tidur ... pulakkkkkkkkkkkkkkkk !!! adoiiiiiiiii


 


 SELAWAT UNTUK MUDAH INGAT DAN PAYAH LUPA


terangilah hati anak2 ku agar dapat menjawab dengan tenang .. aminnnnn
 ishhhhh debar semacam jer akak nie ..

23 comments:

  1. bagusnya, kacik2 dah tunjuk semangat masa nak periksa. Good luck utk mereka :)

    ReplyDelete
  2. wah!!
    teringat kat ibu, kalau saya exam kat sekolah, saya rileks je dia pulak gubra. hehe. :)

    ReplyDelete
  3. AMIN....good luck darling :)

    ReplyDelete
  4. hari ini anak2 exam.. gud laq yer comel2 sekalian...

    ReplyDelete
  5. bunga selalu mudah lupa..

    banyak makan semut kot..

    tq bg doa tu..

    ReplyDelete
  6. good luck tuk anak2 akak..semoga sume cemerlang dlm pelajaran ....amin....

    same la kak putrajaya pun ujan gak...tapi sampai2 opis aircond plak tade...kepanasan ni mak yong huhuhu

    ReplyDelete
  7. gud luck utk nina dan riena... tp kak, klu anak nak exam, kita yg nebes lebih kan??? hehehe...

    anak2 saya mggu nih tggu result jerlah...

    ReplyDelete
  8. ieda..samala ank kitakan,mmg biasanya sbelum school holiday,ada ujian..
    anyaway saya folow ieda,expect u to terjah n folow..tq

    ReplyDelete
  9. Dah lupa cam mana perasaan dulu masa anak exam. Ialah dah lama dorang tak sekolah.Bila Ieda cerita pasal ni, teringat balik.kita pula yang gabrakan!

    ReplyDelete
  10. slmt berjuang
    smlm penang pun ujan lebat...mmg rs nak sambung tido..kalo ari ahad ujan lebat best gak.leh sambung tido huhuhu

    ReplyDelete
  11. salam akak.. biasa la budak2 bila sejuk taknak pegi skooll.. tido lagi best..saya pun hari ni mals nk bgn.. hehhe

    ReplyDelete
  12. bagus anak2 akak, walau sejuk bangun awal pagi juga..

    saya yang tua ni pun liat nak bgn lau hujan pg2 hehe

    ReplyDelete
  13. salam

    kat klang pub hujan lebat semalam, tapi tak sedar pun, bg tadi buka pintu nampak jalan basah baru sedar smlm hujan lebat..huhu

    ReplyDelete
  14. gud luck utk anak2 akak. moga berjaya semuanya. amin

    ReplyDelete
  15. semoga berjaya nina & rina kecik2 dah tunjuk semangatnya..

    ReplyDelete
  16. sesejuk mmg sdp tido..ehehe...anyway good luck utk anak2 akak...

    ReplyDelete
  17. jgn beku masa jawab soklan sudah..

    ReplyDelete
  18. semua ~ tkasih semua atas ucapan2 dan doa2 kalian .. insyaallah doakan lagi agar nina dan riena boleh jawab :)) dengan baik ...

    ReplyDelete
  19. good luck utk anak2 kak O.o

    2la psl,rasa cam xnk bangun je tidur.da lama kuantan x hujan.

    ReplyDelete
  20. good luck utk anak2.. rata2 semua sekolah tgh buat ujian penggal pertama...

    ReplyDelete
  21. lambat kaseh baca entry ni kak..budak2 dah abeh exam dah kot..anak buah kaseh baru je aabeh tadi..so dorang da bermaharaja lela kat umah dgn kartun n games..hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...