Thursday, March 10, 2011

CONTEST MATA BULAT !


salam semua

akak masih memujuk hati .. lalui ia dengan tenang .. x dapat nak gambarkan dengan kata2 betapa bangga dan gembira punya kawan2 , adik2 dan kakak2 dialam maya ini yg amat2 memahami situasi akak walau kita x pernah bersua .. ada ketikanya hati ini sudah tidak berdaya menerima semua ini , telah banyak bersabar dan terus bersabar .. semuanya demi anak2 yg amat akak cintai .. kerana mereka akak masih disini .. insyaallah akak akan bertahan dan terus berdoa agar masih ada jalan penyelesaian .

ok lah update kali ini nak cerita pasal TAQ yang masih tertunggak , nasib baik masih ada masa lagi , akak di TAQ oleh adik NMO2 .. thanx cayunk ..


 

pic yg dipertaruhkan adalah

v

v

v

v

putra muhd saiful zahrien sewaktu 
usianya 8 bulan


tarikh akhir : 13/03/2011

akak nak TAQ semua adik2 kesayangan FOLLOWER akak :)
sama2 kita meriahkan contest ini yaaa :)

26 comments:

  1. good luck ye kak ! heee ~ :)

    ReplyDelete
  2. kak,bukan mata je yg bulat.semuanya bulat.

    good luck kak!

    ReplyDelete
  3. ieda..comelnya saful..memang bulat pun mata dia..
    geramnya tengok sicomel ni..

    ReplyDelete
  4. comel nye die kak, geram niesz tgk..gud luck kak :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Good luck kak , confirm leh menang nie..anak akak comel sangat!Amy x leh join kak , x de anak lagi huhu..:(

    ReplyDelete
  7. bulatnye mate baby ni..huhu semoga menang ye kak.. gud luck! =D

    ReplyDelete
  8. rasa macam lama giler tak singgah sini kak..padahal baru 2 hari heheh soryy kak..kaseh bz ngan trainingg pastu bila balik umah tak larat nak berblogwalk :( ehehe anyway gudluck eh kak..

    ReplyDelete
  9. comelnyer..
    good luck yer..

    ReplyDelete
  10. comel lah baby!!! geramnyee...!!!
    saya dah siap follow akak.tq mai blog saya.

    ReplyDelete
  11. salam

    mulut pun luas tu...

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Ieda

    moga berjaya

    ps:Allah suka hambaNya mengadu hal dgn Nya serta banyakan berdoa

    Wassalam

    ReplyDelete
  13. macam justin timberlake! haha =p

    ReplyDelete
  14. comlenya zahries...gud luck zakrien n akak...

    sbr ye kak dugaan yg akak hadapi tu..betul kak, akka kena kuat demi anak2..tgk mata dorang tu..akak beruntung dpt anak2 yg sgt memahami akak...~hugs~

    ReplyDelete
  15. gud luck kak..
    anyway, putra muhd saiful zahrien sgt cute :)

    ReplyDelete
  16. amy ~ jgn cakap cenggitu dik .. sedihh akak .. amik pic anak sedara pun boleh cayunk :)
    akak doakan tuk amy cepat2 dpt bb ok :)

    ReplyDelete
  17. hanim ~ thanx dear .. doakan akak terus tabah .. prihatin mu amat2 akak hargai .. muah .. hugsss ketat2 ekekekke

    ReplyDelete
  18. semua ~ thanx doakan akak ada luck k :)

    ReplyDelete
  19. yes...akak dah buat gak akhirnya. tq akak sebab sudi serang balas tag dari saya ni. lebiu!!!

    ReplyDelete
  20. bulat nye beliau, rase nak cungkil mate die, hehehehehhhe

    ReplyDelete
  21. Good Luck akak........
    bulat sungguh kalah tuan penganjur..eheheheheh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...