Sunday, March 6, 2011

Bila Nina & Riena nak UJIAN

auto publish
salam semua

waktu ini anak2 akak tidooo uuu .. huhuhu keletihan sbb bangun awal kuttt ekekke .. selalu tuu nina & riena kalau bukan hari sek memang bangun awal jugak .. tapi tidaklah seawal biasa mereka ke sek 5.30 pagi .. selalunya di hujung minggu akak kejutkan mereka sembahyang subuh kul 6.30 pagi mereka terus dah x tidur dah ... akak x suke kalau dah bangun sambung tidur balik kecuali zahrien dan ayah dia huhuh .. ermm bila dah bangun awal .. akak suruh mereka mandi dan terus sarapan bersama2 .. tu yang bila time kul 1 nie semua dah terbungkang tidooo ekekkeke 

Tghari ini akak x masak dah .. siap buat speghatti tadi memang banyak soo mereka ulang makan tu jer ari nie .. kebetulan hubby akak x der .. so memang jadi malas 100& nak masuk dapur dan masak tghari .. akak pulak ?? shake HL jer tgh ari nie .. pagi tadi dah bfast kannn :) ermmm hari ini memang nak tgk semua latihan2 dan siri ujian siap di buat oleh nian dan riena .. mereka nak UJIAN ari selasa nie .. sek mereka start lewat berbanding sek2 kebangsaan yg lain .. sure dah habis periksa kann ... nak kata buat revision last minit x jugak cuma akak nak dia lebih banyak buat cth2 ujian .. debar akak ini mengalahkan mereka tau huhuhu

nina darjah 3 , Sek Kebangsaan Kwang Hua , Kuantan


riena darjah 1 , Sek Keb Kwang Hua , Kuantan


harap sgt2 mereka boleh buat ujian dengan baik , yg akan bermula pada hari selasa ini , siap cakap lepas ujian nie .. kami nak rehat secukupnya ibu .. adehhhhhh yerlahhh ibu bawa korang jenjalan tau , cuti sek nie .. nak kemana erk ?? entahlahhhh tengah2 bulan nie .. ongkoss punn dah kering huhuhu


11 comments:

  1. tu lahkan kak..kita sbg org tua ni..anak2 nk periksa ke..nk amik result ke..kita yg lebih debar banding mrk..wlupon lily lama lg nk alaminye tu..tp dpt rasa mcmana perasaan ibu2 yg menghadapinye.. :)

    Apapon..good luck utk nina & Riena yer..Buat yg terbaik ye..!

    ReplyDelete
  2. yg no 2 tu mmg cam rupa akak la..anak mama sgguh ni..hihihi

    insyaallah boleh jwp dgn doa ibu serta usaha dr mereka..

    ReplyDelete
  3. nanti jawb ujian elok2 tau..

    ReplyDelete
  4. samala kak..anak buah kaseh pun hari selasa ni ujian..tu pun tak reti2 nak belajar..tak abaeh2 ngan kartun..

    ReplyDelete
  5. tgh musim prksa kn kak, gdluck ye

    ReplyDelete
  6. Kak Ida: nina tu sgt sihatt tu.. suh diet la mcm mamanyer dah slim..

    ReplyDelete
  7. lily ~ tulah .. harap2 anak2 x menghampakan kita sebagai ibu dan ayah huhuh

    ps : tq aunty lily :))

    ReplyDelete
  8. fiza ~ ekekeke ye ke , tapi ramai cakap mcm muke ayah die .. :) keras hati tuu , suke melawan ..

    ReplyDelete
  9. norfa & kaseh ~ tq aunty2 sekalian :)

    ReplyDelete
  10. kaseh ~ ermm usah kata kaseh unye anak buah , anak2 akak nie semua kena paksa .. kalau idokk ngadap tb jugak :))

    ReplyDelete
  11. astina ~ huhuhu puas suruh dikk .. last2 akak lak yg terSLIM ekekek .. dlm usaha nie ... tgk lah mcm mana .. dulu lagi sihat dikk huhuhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...